Canaveral-staff Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 wczoraj bylismy na spacerku wyjazdowym po mieście ,mówię Wam jaka furorę zrobiła Luka ,co chwilke ktoś mówił : O !!!!!!!!!!AMASTAFF - jakby to jakas niespotykana rasa była ale bullteriery widziałam 2 - ale tak zatuczone że ledwo sie ruszały Quote
Oscar Patric Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ale superaśna z Luki dziewczynka,buziaczki zasyłam Pozdrawiam Inez Quote
ania z poznania Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zapisuję sobie wątek, jestem w tym tygodniu za granicą, mam fatalny internet, jak tylko wrócę do domu to z przyjemnością obejrzę piekne fotki :) Quote
Canaveral-staff Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Lukolina była na swoich pierwszych wystawach w życiu ,uderzylismy z grubej rury i pojechalismy do Rumunii do Aradu ,poziom amstaffów bardzo wysoki ,byłam pozytywnie zaskoczona na obie wystawy zgłoszone po 26 w sobotę i 25 w niedzielę Luka 2 razy ocena doskonała i w sobotę CAC a w niedzielę R.CAC - i w ten sposób rozpoczelismy championat Rumunii Quote
Canaveral-staff Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zaprasam na wątek Tabaki - z Waszą pomocą może jeszcze w tym tygodniu grzac dupkę pod kołderką i dzielić ją wraz z Luką http://www.dogomania.pl/threads/198218-3-miesięczna-TABAKA-ma-zagwarnatowyny-DT-potrzebne-na-transport Quote
Greven Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Canaveral-staff napisał(a):Lukolina była na swoich pierwszych wystawach w życiu ,uderzylismy z grubej rury i pojechalismy do Rumunii do Aradu ,poziom amstaffów bardzo wysoki ,byłam pozytywnie zaskoczona na obie wystawy zgłoszone po 26 w sobotę i 25 w niedzielę Luka 2 razy ocena doskonała i w sobotę CAC a w niedzielę R.CAC - i w ten sposób rozpoczelismy championat Rumunii O kurrrrde!! Jestem pod ogromnym wrażeniem i GRATULUJĘ!! Quote
Canaveral-staff Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 a dziękujemy bardzo :) Quote
Recommended Posts