Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Luka bardzo mi sie podoba , piękna dziewczynka jest :loveu:
oj gdybym mogła sobie na 2 bestyjke pozwolić to bym sie u Was ustawiła w kolejce po nią ;)a tak mogę sobie chociaż popatrzeć

Posted

[quote name='Alicja']Luka bardzo mi sie podoba , piękna dziewczynka jest :loveu:
oj gdybym mogła sobie na 2 bestyjke pozwolić to bym sie u Was ustawiła w kolejce po nią ;)a tak mogę sobie chociaż popatrzeć

.... i pomarzyć... :p

Ja uważam, z całym szacunkiem dla innych innych suk ;), że jest ona najpiękniejszą bullowatą na dogo - to mój wymarzony psi ideał :eviltong::loveu:

Jestem walnięta, ale marzę o rasowym rodowodowym szczeniaku - suni, o wystawach, nowych znajomościach... Ale wiem, że bullwalnięte mnie tu zaraz zjedzą :eviltong:, że tyle bid na dom szczeka, a mi się w d...ie poprzewracało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='agnieszka32'].... i pomarzyć... :p

Ja uważam, z całym szacunkiem dla innych innych suk ;), że jest ona najpiękniejszą bullowatą na dogo - to mój wymarzony psi ideał :eviltong::loveu:

Jestem walnięta, ale marzę o rasowym rodowodowym szczeniaku - suni, o wystawach, nowych znajomościach... Ale wiem, że bullwalnięte mnie tu zaraz zjedzą :eviltong:, że tyle bid na dom szczeka, a mi się w d...ie poprzewracało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

[FONT=Arial]jeśli to Twoje marzenie to dlaczego go nie zrealizować , to że ma sie rasowego nie przynosi straty bezdomniaczkom ... Ozzy jest rodowodowy ale nie wystawiany przez moje lenistwo ;) i naprawde nie czuje się gorsza ... pomagam innym psiaczkom na ile moge

to ide se dalej marzyć:p o srebrzystej sunieczce ;)[/FONT]

Posted

ojejku dziewczyny bardzo Wam dziekuję za tyle pięknych słów pod adresem mojej LUKI ,szkoda że nie możecie poznać Jej osobiście i poprzebywać z Nią choć kikka godzin -dopiero zobaczyłybyście jaka jest kochana ,
i zdradzę Wam tajemnicę - pokażemy się w tym roku na wystawach - ciekawe czy sędziowe podzielą Wasze zdanie na temat jej urody :):):)

AGA - marzenia się spełniają :):)

Posted

[quote name='Canaveral-staff']ojejku dziewczyny bardzo Wam dziekuję za tyle pięknych słów pod adresem mojej LUKI ,szkoda że nie możecie poznać Jej osobiście i poprzebywać z Nią choć kikka godzin -dopiero zobaczyłybyście jaka jest kochana ,
i zdradzę Wam tajemnicę - pokażemy się w tym roku na wystawach - ciekawe czy sędziowe podzielą Wasze zdanie na temat jej urody :):):)

AGA - marzenia się spełniają :):)

może kiedyś na jakieś wystawie sie uda spotkać ;)

Posted

[quote name='Canaveral-staff']no ja myslę :):)

czytała że to tylko Twoje lenistwo że na wystawy nie jeździcie :razz::razz::razz:

tylko , ze ja raczej na wystawie w charakterze towarzyskim ;)
Ozzy w tym roku kończy 6 lat ( rocznik 2004) więc niech sobie spokojnie żyje jako kawaler ;)

Posted

to jeszcze 2 latka i od razu Go do weteranów dawaj :):):)

na pewno wyjedzie z medalem :)kiedys przyjechała kobieta na wystawe własnie z weteranką - wystawiała ją pierwszy raz i jaka radośc w rodzinie była bo sunia na BIS weteranów poszła

• 2 weeks later...
Posted

link poprawiłam :):)

a Luka przytyła 4,5 kilo ,cieszę sie bo wydaje mi sie że duzo lepiej wygląda

co do zachowania - nadal mogę Ją tylko chwalić - mąż jest w Niej zakochany mówi że Luka ma cos w sobie że przy Niej sie wycisza :)
być może coś w tym jest :)

na spacerkach poza ogrodem nie ucieka ale w mieście jeszcze nie była ,jestesmy po cieczce ,mam nadzieję że metryka niedługo dotrze zrobimy rodowód i pojedziemy pokazać się sędziom ,ciekawe co o Niej napiszą ???

• 2 weeks later...
Posted

W pierwszej chwili myślałam, że to bullterier :lol:

Luka i wystawy... no, no, no... zaskoczona jestem, ale byłoby super!
A tak na marginesie - udało Ci się może ustalić poprzedniego właściciela?

Posted

niestety do tej pory nikt nawet nie zadzownił do schroniska z zapytaniem o suczkę

Luka pięknie przybrała na wadze ,jest oazą spokoju ,przez 2 tygodnie było wesoło bo miała kolegę staffika z mojej hodowli z którym szalał jak wariatka ,nie dawała Mu spokoju

ćwiczymy intensywnie statykę ,bo Lukisia siada przy pokazywaniu ale myslę że damy radę

jestem na etapie załatwiania duplikatu metryki ,póxniej tylko rodowód i wyruszamy na wystawy ,chciałabym zdążyć na TTB w Czaplinku ale to się chyba nie uda ,za to później jest kilka w moim okregu więc nic straconego ,pojadę na dwie zobaczę co ciekawego piszą sędziowie ,już 10 lat nie wystawiam amstaffów ale chyba sobie poradzę

Posted

Greven napisał(a):
W pierwszej chwili myślałam, że to bullterier :lol:

Luka i wystawy... no, no, no... zaskoczona jestem, ale byłoby super!
A tak na marginesie - udało Ci się może ustalić poprzedniego właściciela?

no bo Ona miała taką długa kufę i jeszcze minę zrobiła niewyjściową ,i do tego jest w zaawansowanej ciąży :):)