Canaveral-staff Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 a moja Gwiazdeczka - Aniołeczek dała dzisiaj popis zjadła ze stołu plaster salcesonu i kilka plasterków mielonki :):):) Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT=Arial]oj ja nie wiem o co Ci chodzi ...tylko kilka plasterków i zaraz afera :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Canaveral-staff Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 ponieważ zima w pełni zdjęcia typowo zimowe a na koniec taka sobie pozująca LUKA Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 :loveu: fantastyczna jest http://img208.imageshack.us/img208/1968/sdc12492.jpg Quote
Canaveral-staff Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 dziekuję Ci bardzo - wierna fanko Luki :):):) Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Luka bardzo mi sie podoba , piękna dziewczynka jest :loveu: oj gdybym mogła sobie na 2 bestyjke pozwolić to bym sie u Was ustawiła w kolejce po nią ;)a tak mogę sobie chociaż popatrzeć Quote
agnieszka32 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Alicja']Luka bardzo mi sie podoba , piękna dziewczynka jest :loveu: oj gdybym mogła sobie na 2 bestyjke pozwolić to bym sie u Was ustawiła w kolejce po nią ;)a tak mogę sobie chociaż popatrzeć .... i pomarzyć... :p Ja uważam, z całym szacunkiem dla innych innych suk ;), że jest ona najpiękniejszą bullowatą na dogo - to mój wymarzony psi ideał :eviltong::loveu: Jestem walnięta, ale marzę o rasowym rodowodowym szczeniaku - suni, o wystawach, nowych znajomościach... Ale wiem, że bullwalnięte mnie tu zaraz zjedzą :eviltong:, że tyle bid na dom szczeka, a mi się w d...ie poprzewracało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='agnieszka32'].... i pomarzyć... :p Ja uważam, z całym szacunkiem dla innych innych suk ;), że jest ona najpiękniejszą bullowatą na dogo - to mój wymarzony psi ideał :eviltong::loveu: Jestem walnięta, ale marzę o rasowym rodowodowym szczeniaku - suni, o wystawach, nowych znajomościach... Ale wiem, że bullwalnięte mnie tu zaraz zjedzą :eviltong:, że tyle bid na dom szczeka, a mi się w d...ie poprzewracało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) [FONT=Arial]jeśli to Twoje marzenie to dlaczego go nie zrealizować , to że ma sie rasowego nie przynosi straty bezdomniaczkom ... Ozzy jest rodowodowy ale nie wystawiany przez moje lenistwo ;) i naprawde nie czuje się gorsza ... pomagam innym psiaczkom na ile moge to ide se dalej marzyć:p o srebrzystej sunieczce ;)[/FONT] Quote
Greven Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Biszkoptowy labrador http://www.dogomania.pl/threads/179223-LABRADOR-BISZKOPTOWY-znaleziony-w-okolicach-Goleniowa-Szczecina Quote
Canaveral-staff Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 ojejku dziewczyny bardzo Wam dziekuję za tyle pięknych słów pod adresem mojej LUKI ,szkoda że nie możecie poznać Jej osobiście i poprzebywać z Nią choć kikka godzin -dopiero zobaczyłybyście jaka jest kochana , i zdradzę Wam tajemnicę - pokażemy się w tym roku na wystawach - ciekawe czy sędziowe podzielą Wasze zdanie na temat jej urody :):):) AGA - marzenia się spełniają :):) Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Canaveral-staff']ojejku dziewczyny bardzo Wam dziekuję za tyle pięknych słów pod adresem mojej LUKI ,szkoda że nie możecie poznać Jej osobiście i poprzebywać z Nią choć kikka godzin -dopiero zobaczyłybyście jaka jest kochana , i zdradzę Wam tajemnicę - pokażemy się w tym roku na wystawach - ciekawe czy sędziowe podzielą Wasze zdanie na temat jej urody :):):) AGA - marzenia się spełniają :):) może kiedyś na jakieś wystawie sie uda spotkać ;) Quote
Canaveral-staff Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 no ja myslę :):) czytała że to tylko Twoje lenistwo że na wystawy nie jeździcie :razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Canaveral-staff']no ja myslę :):) czytała że to tylko Twoje lenistwo że na wystawy nie jeździcie :razz::razz::razz: tylko , ze ja raczej na wystawie w charakterze towarzyskim ;) Ozzy w tym roku kończy 6 lat ( rocznik 2004) więc niech sobie spokojnie żyje jako kawaler ;) Quote
Canaveral-staff Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 to jeszcze 2 latka i od razu Go do weteranów dawaj :):):) na pewno wyjedzie z medalem :)kiedys przyjechała kobieta na wystawe własnie z weteranką - wystawiała ją pierwszy raz i jaka radośc w rodzinie była bo sunia na BIS weteranów poszła Quote
Canaveral-staff Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 LUKA - 2 miesiące temu - po przyjeździe do mnie i dziś - poszalałysmy trochę z fryzurką Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :roflt: uszka na klamerkach ;) http://img192.imageshack.us/img192/9967/sdc12633f.jpg Quote
Canaveral-staff Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zapraszam na dwa bazarki na których zbieram pieniązki na jedzonko i spanko dla mojego tymczasowicza ponad 500 kg. Maksia http://www.dogomania.pl/threads/180539-KSIAE-A-KI-SUPER-RA-A-NE http://www.dogomania.pl/threads/180474-BIA-UTERIA-SREBRNA-i-nie-na-jedzonko-dla-Maksa-do-03-marca poprawiłam :p Quote
Canaveral-staff Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 link poprawiłam :):) a Luka przytyła 4,5 kilo ,cieszę sie bo wydaje mi sie że duzo lepiej wygląda co do zachowania - nadal mogę Ją tylko chwalić - mąż jest w Niej zakochany mówi że Luka ma cos w sobie że przy Niej sie wycisza :) być może coś w tym jest :) na spacerkach poza ogrodem nie ucieka ale w mieście jeszcze nie była ,jestesmy po cieczce ,mam nadzieję że metryka niedługo dotrze zrobimy rodowód i pojedziemy pokazać się sędziom ,ciekawe co o Niej napiszą ??? Quote
Canaveral-staff Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 znalazłam zdjęcie mamy Luki oto niszczycielka Bona z Borów Błekitnych zdjęcie słabej jakości bo zdobione ze zdjęcia Quote
Greven Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 W pierwszej chwili myślałam, że to bullterier :lol: Luka i wystawy... no, no, no... zaskoczona jestem, ale byłoby super! A tak na marginesie - udało Ci się może ustalić poprzedniego właściciela? Quote
Alicja Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Luka wyruszy na podbój ringów ;) brawo i :kciuki: właśnie ...udało się ustalić byłych właścicieli ?? Quote
Canaveral-staff Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 niestety do tej pory nikt nawet nie zadzownił do schroniska z zapytaniem o suczkę Luka pięknie przybrała na wadze ,jest oazą spokoju ,przez 2 tygodnie było wesoło bo miała kolegę staffika z mojej hodowli z którym szalał jak wariatka ,nie dawała Mu spokoju ćwiczymy intensywnie statykę ,bo Lukisia siada przy pokazywaniu ale myslę że damy radę jestem na etapie załatwiania duplikatu metryki ,póxniej tylko rodowód i wyruszamy na wystawy ,chciałabym zdążyć na TTB w Czaplinku ale to się chyba nie uda ,za to później jest kilka w moim okregu więc nic straconego ,pojadę na dwie zobaczę co ciekawego piszą sędziowie ,już 10 lat nie wystawiam amstaffów ale chyba sobie poradzę Quote
Canaveral-staff Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Greven napisał(a):W pierwszej chwili myślałam, że to bullterier :lol: Luka i wystawy... no, no, no... zaskoczona jestem, ale byłoby super! A tak na marginesie - udało Ci się może ustalić poprzedniego właściciela? no bo Ona miała taką długa kufę i jeszcze minę zrobiła niewyjściową ,i do tego jest w zaawansowanej ciąży :):) Quote
Recommended Posts