Pencia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tak psy i konie to moja pasja od pieluch :) :) od dłuższego czasu niestety przez kręgosłup tylko psy,ale konie nadal kocham. Ja całą sobą kocham te "stwory-psie"wszystkie i chcę wiedziec,widziec jak najwięcej nie tylko z internetu i nie tylko tyle co wystawiam.Dziwią mnie np.słowa Marty,że dla niej "... arena krajowa to jak siwat i okolice.." jako wystawcy,ale przede wszystkim jako asystenta,a później może sędziego.Ja lubię te duże zagraniczne wystawy,bo zawsze coś ciekawego z nich skorzystam.Kręcą mnie psy do granic możliwości:) i w tym sezonie jak nie będę jako wystawca lub asystent to napewno będę jako oglądający gdzie tylko się da :) Czas wysyłac zgłoszenia na sezon 2010 i do miłego zobaczenia na ringach.Życzę wszystkim udanego nowego sezonu,ślicznych szczeniaków i dużoooooo zdrowia. Quote
filonek_bezogonek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 zatem nie pozostaje nic innego jak powiedzieć : do zobaczenia :) Quote
smoczepole Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Pencia']Tak psy i konie to moja pasja od pieluch :) :) od dłuższego czasu niestety przez kręgosłup tylko psy,ale konie nadal kocham. Ja całą sobą kocham te "stwory-psie"wszystkie i chcę wiedziec,widziec jak najwięcej nie tylko z internetu i nie tylko tyle co wystawiam.Dziwią mnie np.słowa Marty,że dla niej "... arena krajowa to jak siwat i okolice.." jako wystawcy,ale przede wszystkim jako asystenta,a później może sędziego.Ja lubię te duże zagraniczne wystawy,bo zawsze coś ciekawego z nich skorzystam.Kręcą mnie psy do granic możliwości:) i w tym sezonie jak nie będę jako wystawca lub asystent to napewno będę jako oglądający gdzie tylko się da :) Czas wysyłac zgłoszenia na sezon 2010 i do miłego zobaczenia na ringach.Życzę wszystkim udanego nowego sezonu,ślicznych szczeniaków i dużoooooo zdrowia.[/QUOTE] Penciu, dziękuje ci za ten post. On ma w sobie tyle pozytywnej energii, jakie często brakuje na forum! Dołączam do tych życzeń! Udanego sezonu i do miłego zobaczenia! Quote
J.G Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']obawiam się ze to wyjątek :) U nas człek - człekowi - wilkiem :)[/QUOTE] Na zagranicznych wystawach atmosfera jest bardzo miła,nawet milsza od wystaw w naszym kraju może jest to spowodowane tym że jesteśmy w obcym kraju i chcemy się do siebie pokazac z innej strony,sam nie wiem czym jest to spowodowane. Co do kosztów wystaw zagranicznych to rzeczywiście są to bardzo kosztowne imprezy,do tej pory najtaniej było w Serbii,prześliczne puchary prosto z Włoch,polecam wszystkim ten kraj daleko nie jest. Quote
deptusie Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Pencia']Tak psy i konie to moja pasja od pieluch :) :) od dłuższego czasu niestety przez kręgosłup tylko psy,ale konie nadal kocham. Ja całą sobą kocham te "stwory-psie"wszystkie i chcę wiedziec,widziec jak najwięcej nie tylko z internetu i nie tylko tyle co wystawiam.Dziwią mnie np.słowa Marty,że dla niej "... arena krajowa to jak siwat i okolice.." jako wystawcy,ale przede wszystkim jako asystenta,a później może sędziego.Ja lubię te duże zagraniczne wystawy,bo zawsze coś ciekawego z nich skorzystam.Kręcą mnie psy do granic możliwości:) i w tym sezonie jak nie będę jako wystawca lub asystent to napewno będę jako oglądający gdzie tylko się da :) Czas wysyłac zgłoszenia na sezon 2010 i do miłego zobaczenia na ringach.Życzę wszystkim udanego nowego sezonu,ślicznych szczeniaków i dużoooooo zdrowia.[/QUOTE]Pencia -dziękuję serdecznie -ja również życzę w nowym sezonie wystawowym-WIELU PIEKNYCH I SPEKTAKULARNYCH SUKCESÓW WYSTAWOWYCH ORAZ SATYSFAKCJI Z PRACY HODOWLANEJ -KTORA ŻYCZĘ ABY ZAOWOCOWAŁA PIĘKNYMI MALUSZKAMI Z PRZYDOMKIEM OCZKO FATIMY.:multi::klacz::laola: Quote
Pencia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Wioletto już niektóre psy z przydomkiem OCZKO FATIMY biegają po tamtej stronie tęczy:placz:,bo od 1983 (pierwszego miotu pod flagą Oczko Fatimy)było u nas trochę szczeniaczków(ale nie pomków)Dziękuję za miłe słowa :loveu: Quote
smoczepole Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='J.G']Na zagranicznych wystawach atmosfera jest bardzo miła,nawet milsza od wystaw w naszym kraju może jest to spowodowane tym że jesteśmy w obcym kraju i chcemy się do siebie pokazac z innej strony,sam nie wiem czym jest to spowodowane. Co do kosztów wystaw zagranicznych to rzeczywiście są to bardzo kosztowne imprezy,do tej pory najtaniej było w Serbii,prześliczne puchary prosto z Włoch,polecam wszystkim ten kraj daleko nie jest.[/QUOTE] Jakbyś podał troche namiarów, nawet na priva, to fajnie by było. Chociaż dobrze byłoby i na forum. Takie doświadczenia z zagranicznych wojaży sa bardzo cenne dla innych. Co z noclegami: czy tylko hotele, czy są campingi? Na co sie przygotować? jak długo sie jedzie, jak zaplanować podróż? Atmosfera na wystawach zawsze jest dla mnie ważna. Lubie te, gdzie rywalizacja nie przesłania koleżeństwa. Quote
J.G Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='smoczepole']Jakbyś podał troche namiarów, nawet na priva, to fajnie by było. Chociaż dobrze byłoby i na forum. Takie doświadczenia z zagranicznych wojaży sa bardzo cenne dla innych. Co z noclegami: czy tylko hotele, czy są campingi? Na co sie przygotować? jak długo sie jedzie, jak zaplanować podróż? Atmosfera na wystawach zawsze jest dla mnie ważna. Lubie te, gdzie rywalizacja nie przesłania koleżeństwa.[/QUOTE] Zaraz napiszę wszystko w e-mailu i wyślę go do Ciebie,nie chcę tego pisac na forum aby ktoś nie napisał że się chwalę,odpowiem wszystkim na pytania i udzielę rad,namiary na mnie są na mej stronie. Quote
J.G Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='smoczepole']Dzięki! :) czekam![/QUOTE] Nie ma za co,już wysłałem. Quote
Karma Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Zanim rozpoczniemy sezon wystawowy 2010 ten ukończyliśmy w Wilnie. JJ zdobył tytuł Championa Litwy - Lietuvos Cempionas. Zdobył nominację na ten tytuł na samych międzynarodowych wystawach. "] "] Quote
kayli Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Gratullacje dla pani i jj !!!!-super!!!! Wesolych swiat ! Quote
Magi Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Karma napisał(a):Zanim rozpoczniemy sezon wystawowy 2010 ten ukończyliśmy w Wilnie. JJ zdobył tytuł Championa Litwy - Lietuvos Cempionas. Zdobył nominację na ten tytuł na samych międzynarodowych wystawach. Witam Urszulko i jeszcze raz serdeczne Gratulacje na takich wystawach wywalczonego Championatu Magi Quote
filonek_bezogonek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wielkie gratulaxcje :) alez piekna zima :) pozdrawiam M Quote
Recommended Posts