Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłem w Schronisku w Wieluniu,koszmar!!!!Mam zdjęcia, całkowita abnegacja, tragedia.Nie wiem jak miasto może takie cos utrzymywac.w częsci pod dachem amoniak wygryzał oczy, pod gołym niebiem za to stado psów,gryzących sie miedzy soba,brudne,zaniedbane,porozwalana większośc bud,błoto,ogólnie zgroza.

Posted

Porozsyłaj wątek po cioteczkach ,poróbcie zdjęcia i wstawcie na wątek .W ten sposób coś ruszy do przodu,ez tego nikt tu nie zajrzy i wątek zginie a i przy okazji szansa na pomoc psiakom.

Posted

[quote name='zuzia_kuzik'].... moze ktos moglby porobic ogloszenia ...[/QUOTE]

Prosisz o pomoc w ogłoszeniach ? Przecież nawet nie wiadomo jakiemu psiakowi bez fotek i opisów nic nie ruszycie.

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2]Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/121908-FPR-ZwP-WAE-tek-Fundacji-POMAGAJMY-RAZEM-ZWIERZETA-W-POTRZEBIE-w-A-odzi[/url][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pluto'][FONT=Arial][SIZE=2]Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL.

organizacją pożytku publicznego jesteśmy miesiąc i już takie poruszenie to wzbudziło zapraszam na strone Fundacji tam dowiesz sie kto zarządza Fundacją bo widze to straszne niedoinformowanie

Posted

zuziu jesli masz pozwolenie na wykorzystywanie zdjec ze strony schroniska w wieluniu to możesz
je skopiowac do siebie na kompa (zaznacz kopiuj i wklej do folderu) potem najlepiej zarejestruj sie na www.imageshack.us tu możesz za darmo przechowywać zdjęcia jak się to robi bardzo prosto

gdybys jednak miała problemy to wyślij mi zdjęcia ja je wstawie na imageshack i prześlę ci linki ale spróbuj chociaż :)