zuzia_kuzik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ....................................... Quote
Bary6 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Byłem w Schronisku w Wieluniu,koszmar!!!!Mam zdjęcia, całkowita abnegacja, tragedia.Nie wiem jak miasto może takie cos utrzymywac.w częsci pod dachem amoniak wygryzał oczy, pod gołym niebiem za to stado psów,gryzących sie miedzy soba,brudne,zaniedbane,porozwalana większośc bud,błoto,ogólnie zgroza. Quote
zuzia_kuzik Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 .... moze ktos moglby porobic ogloszenia ... Quote
zuzka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Porozsyłaj wątek po cioteczkach ,poróbcie zdjęcia i wstawcie na wątek .W ten sposób coś ruszy do przodu,ez tego nikt tu nie zajrzy i wątek zginie a i przy okazji szansa na pomoc psiakom. Quote
zuzka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='zuzia_kuzik'].... moze ktos moglby porobic ogloszenia ...[/QUOTE] Prosisz o pomoc w ogłoszeniach ? Przecież nawet nie wiadomo jakiemu psiakowi bez fotek i opisów nic nie ruszycie. Quote
nika28 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ja słyszałam o tym schronisku same dobre rzeczy :-( Widać coś się zmieniło... :-( Właśnie, do ogłoszeń potrzebne są fotki i opisy psów... Quote
Pluto Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [FONT=Arial][SIZE=2]Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL. [url]http://www.dogomania.pl/threads/121908-FPR-ZwP-WAE-tek-Fundacji-POMAGAJMY-RAZEM-ZWIERZETA-W-POTRZEBIE-w-A-odzi[/url][/SIZE][/FONT] Quote
zuzia_kuzik Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 hopsaj w gore .. to schronisko trzeba ocalic .. Quote
ewatonieja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zuzia watek zyje jesli sa na nim zdjecia psów i opisy oraz info o osobach z którymi można sie kontaktować w ich sprawie, nie umiesz wklejać zdjęc nauczę Cię podaje mój mejl ewa-tonieja@o2.pl pisz tez na pw na pewno pomogę :) Quote
ewatonieja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Pluto'][FONT=Arial][SIZE=2]Zajrzyjcie i zobaczcie!!!!!! Wytłumaczcie co to jest grane!!!! Schronisko na Marmurowej skupia wokół siebie Organizacje Pożytku Publicznego, które winny nadzorować działanie schroniska i korygować nieprawidłowości, a osoby które tymi organizacjami zarządzają są w schronisku zatrudnione na etatach. Dostają wynagrodzenie, więc jak mogą wpływać na to co się dzieje w schronisku jak są uzależnione od dyrekcji. SKANDAL. organizacją pożytku publicznego jesteśmy miesiąc i już takie poruszenie to wzbudziło zapraszam na strone Fundacji tam dowiesz sie kto zarządza Fundacją bo widze to straszne niedoinformowanie Quote
ewatonieja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 zuziu jesli masz pozwolenie na wykorzystywanie zdjec ze strony schroniska w wieluniu to możesz je skopiowac do siebie na kompa (zaznacz kopiuj i wklej do folderu) potem najlepiej zarejestruj sie na www.imageshack.us tu możesz za darmo przechowywać zdjęcia jak się to robi bardzo prosto gdybys jednak miała problemy to wyślij mi zdjęcia ja je wstawie na imageshack i prześlę ci linki ale spróbuj chociaż :) Quote
zuzia_kuzik Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 strona sie niestety nie otwiera Quote
Recommended Posts