Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']A widzisz Kasiu, nie pomyślałam... Szynką ich, szynką!!! :evil_lol:[/QUOTE]
byle nie konserwową - bo to pancerna i może odbić się czkawką lub rykoszetem :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy Światusiowym chrapliwym głosiku ,blaszany podźwięk może być początkiem nowych trendów muzyczno-wokalnych .Optuję więc raczej za tym...Problem tylko kogo namówimy aby za dziadka to ugryzł ? lub chociaż szczęki użyczył:roll: ?

Co do rykoszetu to raczej nadawca oberwie...więc ja się wycofuję :eviltong:

Posted

[quote name='margoth137']ja się na mięsiwie nie znam, ale kapucha pasuje jak najbardziej:) a czy rybki Światunia lubi?:)[/QUOTE]
HAhahhahah......KAPUCHA?????????? to coś nowego...moje nawet tego rodzaju "karmy" nie wąchają;) (swoją drogą, niech załują;))

Posted

[quote name='margoth137']ja się na mięsiwie nie znam, ale kapucha pasuje jak najbardziej:) a czy rybki Światunia lubi?:)

No to tutaj ucelowałaś w sam punk :loveu:.
Dziadzio bardzo lubi rybki.Dostaje gotowane i dokładnie zmielone (nie tylko z powodu wygody jedzenia ale głównie aby nie trafiła się ość - aby mieć pewność,że w razie czego nie ona jest powodem odkaszlnięcia itp.Wędzonych rybek raczej nie dostaje bo są trochę chyba za tłuste i z tego co kiedyś zauważyłam ,bardzo mu się po nich chciało pić i odbijało.

Posted

[quote name='xmartix']ale ruch się zrobił, faktycznie :)
ja jak zwykle konkretnie: w końcu wypuszczę w obieg ten bazar obiecany wiele dni temu ;)[/QUOTE]
:loveu: bardzo się cieszymy z bazarku :multi:.Ja jednak jako seniorka w tym stadzie bardzo Cię Martusiu proszę abyś przede wszystkim dbała o swoje zdrowie i nie pędziła tak szybko.Interwencja za interwencją...teraz biegusiem na bazarek :roll:...a odsapnij troszkę ,bo dziadziowi potrzebna jest zdrowa cioteczka a nie zombi :evil_lol:.
Ślemy buziaki Tobie i rodzince ( całej ;) ) :calus:

Posted

[quote name='margoth137']to Ci dziadziuń:) rybki są porządku:) mój pies jeszcze deliry dostaje jak żółty ser widzi, może dlatego, że wie że mu niewolno go jeść:)[/QUOTE]OOOOOOOO...ser żółty to już coś!!Moje dziewczyny też uwielbiaja...ale nie daje im go w wielkich ilościach...niemniej taniec odbywa sie zawsze, kiedy widzą..:) Ale ta kapusta nie daje mi spokoju;)

Posted

[quote name='xmartix'](...) ja jak zwykle konkretnie: w końcu wypuszczę w obieg ten bazar obiecany wiele dni temu ;)[/QUOTE]
Czekamy, na spokojnie czekamy. :-)

Posted

[quote name='xmartix']już się zrobił:
http://www.dogomania.pl/threads/223452-Bazark-z-CIUCHAMI-dla-%C5%9Awiata-i-Tequili.-ZAPRASZAM!-do-10.03-do-g.21?p=18681483#post18681483

zapraszam na zakupy :)

jutro dorzucę 6 nowych ciuchów

:lol!::sweetCyb: Ty to masz jednak niespożytą energię :D.
Biegnę zobaczyć ....no i oczywiście już zawiadamiam dziadka o kolejnej miłej niespodziance od jego pierwszej ratowniczki Martusi :iloveyou:

Posted

[quote name='margoth137']oj spóźniłam się z ofertą:([/QUOTE]

A może nie :) .A nawet jeśli tym razem nie da się wstawić ( nie znam się na regułach bazarkowych) ,to myślę ,że xmartix wykorzysta oferty do następnych.
Sabinko - na dogo takich miłych niespodzianek-fantów nigdy dosyć :)

Posted

O nie, ivetko, wypraszam sobie - ja tylko napomknęłam, że zimę lubię (na cóż, wstyd się przyznać, ale mam tę przypadłość), a ty mnie na jakieś wycieczki w góry wysyłasz. W góry zaprosiła Świata margoth. Ja najwyżej mogę ze Światkiem POD Jasną Górę poczłapać i nie jest powiedziane, że tego nie zrobię, ale powtarzam - ani milimetra powyżej POD!!!

Posted

Biorąc pod uwagę kondycję dziadzia to chyba nawet lepiej ,że cioteczka wyznaczyła granice pielgrzymki :"pod":lol:.Ustalamy więc wersję pielgrzymkowo - okienną ,z kawą zamiast wina mszalnego no i bez rozgrzeszenia niestety :eviltong:.

Posted

[quote name='margoth137']oj widzę, że Światuś się będzie wybierał pod klasztor na nabożeństwo a potem piknik:)

:loveu: dobrze ,że edytowałaś i dopisałaś o pikniku :eviltong::cool1:.
Dziadzio lubi pikniki ,co można było oglądać latem z fotograficznej relacji .Mam nadzieję,że i w tym roku dziadziowi jeszcze będzie pisane letnie wycieczkowanie .Wprawdzie na samodzielne doczłapanie już w zeszłym roku nikt nie mógł liczyć...ale Światuś sobie nie krzywdował noszenia na wycieczkę na rękach - wręcz miał minkę jak cesarz w lektyce.Oby więc do lata :cool3:

Posted

[quote name='margoth137']to nie pozostaje mi nic innego jak któregoś letniego dnia spakować kosz i udać się na pielgrzymkę do Częstochowy:)[/QUOTE]

Pielgrzymka Światowa się zapowiada :loveu:.Oby suchutko i cieplutko było aby nasz dziadeczek rozweselał ciotki dobrą kondycją a nie straszył sennym stękaniem emeryta :lol:.
Sabinko - tylko swojego tajemniczego pupila z terrarium zabierz ;)...a niech też zwiedza :evil_lol:...