ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='majqa']A widzisz Kasiu, nie pomyślałam... Szynką ich, szynką!!! :evil_lol:[/QUOTE] byle nie konserwową - bo to pancerna i może odbić się czkawką lub rykoszetem :D Quote
majqa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Sugerujesz blaszany podźwięk bekania lub odniesienie ran. Nie wiem, co gorsze. :cool1: Quote
ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Przy Światusiowym chrapliwym głosiku ,blaszany podźwięk może być początkiem nowych trendów muzyczno-wokalnych .Optuję więc raczej za tym...Problem tylko kogo namówimy aby za dziadka to ugryzł ? lub chociaż szczęki użyczył:roll: ? Co do rykoszetu to raczej nadawca oberwie...więc ja się wycofuję :eviltong: Quote
gonia66 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='majqa']Sugerujesz blaszany podźwięk bekania lub odniesienie ran. Nie wiem, co gorsze. :cool1:[/QUOTE] Iza!!!!!!!!!!!!!!!padam ze smiechu;):):):) Quote
margoth137 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja się na mięsiwie nie znam, ale kapucha pasuje jak najbardziej:) a czy rybki Światunia lubi?:) Quote
gonia66 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='margoth137']ja się na mięsiwie nie znam, ale kapucha pasuje jak najbardziej:) a czy rybki Światunia lubi?:)[/QUOTE] HAhahhahah......KAPUCHA?????????? to coś nowego...moje nawet tego rodzaju "karmy" nie wąchają;) (swoją drogą, niech załują;)) Quote
ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='margoth137']ja się na mięsiwie nie znam, ale kapucha pasuje jak najbardziej:) a czy rybki Światunia lubi?:) No to tutaj ucelowałaś w sam punk :loveu:. Dziadzio bardzo lubi rybki.Dostaje gotowane i dokładnie zmielone (nie tylko z powodu wygody jedzenia ale głównie aby nie trafiła się ość - aby mieć pewność,że w razie czego nie ona jest powodem odkaszlnięcia itp.Wędzonych rybek raczej nie dostaje bo są trochę chyba za tłuste i z tego co kiedyś zauważyłam ,bardzo mu się po nich chciało pić i odbijało. Quote
margoth137 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 to Ci dziadziuń:) rybki są porządku:) mój pies jeszcze deliry dostaje jak żółty ser widzi, może dlatego, że wie że mu niewolno go jeść:) Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 ale ruch się zrobił, faktycznie :) ja jak zwykle konkretnie: w końcu wypuszczę w obieg ten bazar obiecany wiele dni temu ;) Quote
ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='xmartix']ale ruch się zrobił, faktycznie :) ja jak zwykle konkretnie: w końcu wypuszczę w obieg ten bazar obiecany wiele dni temu ;)[/QUOTE] :loveu: bardzo się cieszymy z bazarku :multi:.Ja jednak jako seniorka w tym stadzie bardzo Cię Martusiu proszę abyś przede wszystkim dbała o swoje zdrowie i nie pędziła tak szybko.Interwencja za interwencją...teraz biegusiem na bazarek :roll:...a odsapnij troszkę ,bo dziadziowi potrzebna jest zdrowa cioteczka a nie zombi :evil_lol:. Ślemy buziaki Tobie i rodzince ( całej ;) ) :calus: Quote
gonia66 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='margoth137']to Ci dziadziuń:) rybki są porządku:) mój pies jeszcze deliry dostaje jak żółty ser widzi, może dlatego, że wie że mu niewolno go jeść:)[/QUOTE]OOOOOOOO...ser żółty to już coś!!Moje dziewczyny też uwielbiaja...ale nie daje im go w wielkich ilościach...niemniej taniec odbywa sie zawsze, kiedy widzą..:) Ale ta kapusta nie daje mi spokoju;) Quote
majqa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='xmartix'](...) ja jak zwykle konkretnie: w końcu wypuszczę w obieg ten bazar obiecany wiele dni temu ;)[/QUOTE] Czekamy, na spokojnie czekamy. :-) Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 już się zrobił: http://www.dogomania.pl/threads/223452-Bazark-z-CIUCHAMI-dla-%C5%9Awiata-i-Tequili.-ZAPRASZAM!-do-10.03-do-g.21?p=18681483#post18681483 zapraszam na zakupy :) jutro dorzucę 6 nowych ciuchów Quote
ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='xmartix']już się zrobił: http://www.dogomania.pl/threads/223452-Bazark-z-CIUCHAMI-dla-%C5%9Awiata-i-Tequili.-ZAPRASZAM!-do-10.03-do-g.21?p=18681483#post18681483 zapraszam na zakupy :) jutro dorzucę 6 nowych ciuchów :lol!::sweetCyb: Ty to masz jednak niespożytą energię :D. Biegnę zobaczyć ....no i oczywiście już zawiadamiam dziadka o kolejnej miłej niespodziance od jego pierwszej ratowniczki Martusi :iloveyou: Quote
ivette3 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='margoth137']oj spóźniłam się z ofertą:([/QUOTE] A może nie :) .A nawet jeśli tym razem nie da się wstawić ( nie znam się na regułach bazarkowych) ,to myślę ,że xmartix wykorzysta oferty do następnych. Sabinko - na dogo takich miłych niespodzianek-fantów nigdy dosyć :) Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 wyślij mi zdjęcia na marta.toz@wp.pl :cool3: Quote
agata51 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 O nie, ivetko, wypraszam sobie - ja tylko napomknęłam, że zimę lubię (na cóż, wstyd się przyznać, ale mam tę przypadłość), a ty mnie na jakieś wycieczki w góry wysyłasz. W góry zaprosiła Świata margoth. Ja najwyżej mogę ze Światkiem POD Jasną Górę poczłapać i nie jest powiedziane, że tego nie zrobię, ale powtarzam - ani milimetra powyżej POD!!! Quote
ivette3 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Biorąc pod uwagę kondycję dziadzia to chyba nawet lepiej ,że cioteczka wyznaczyła granice pielgrzymki :"pod":lol:.Ustalamy więc wersję pielgrzymkowo - okienną ,z kawą zamiast wina mszalnego no i bez rozgrzeszenia niestety :eviltong:. Quote
margoth137 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) oj widzę, że Światuś się będzie wybierał pod klasztor na nabożeństwo a potem piknik:) Edited February 21, 2012 by margoth137 Quote
ivette3 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='margoth137']oj widzę, że Światuś się będzie wybierał pod klasztor na nabożeństwo a potem piknik:) :loveu: dobrze ,że edytowałaś i dopisałaś o pikniku :eviltong::cool1:. Dziadzio lubi pikniki ,co można było oglądać latem z fotograficznej relacji .Mam nadzieję,że i w tym roku dziadziowi jeszcze będzie pisane letnie wycieczkowanie .Wprawdzie na samodzielne doczłapanie już w zeszłym roku nikt nie mógł liczyć...ale Światuś sobie nie krzywdował noszenia na wycieczkę na rękach - wręcz miał minkę jak cesarz w lektyce.Oby więc do lata :cool3: Quote
margoth137 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 to nie pozostaje mi nic innego jak któregoś letniego dnia spakować kosz i udać się na pielgrzymkę do Częstochowy:) Quote
ivette3 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='margoth137']to nie pozostaje mi nic innego jak któregoś letniego dnia spakować kosz i udać się na pielgrzymkę do Częstochowy:)[/QUOTE] Pielgrzymka Światowa się zapowiada :loveu:.Oby suchutko i cieplutko było aby nasz dziadeczek rozweselał ciotki dobrą kondycją a nie straszył sennym stękaniem emeryta :lol:. Sabinko - tylko swojego tajemniczego pupila z terrarium zabierz ;)...a niech też zwiedza :evil_lol:... Quote
margoth137 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no a jak tyle trawy ,,pod'' Jasną Górą, jak narazie to zapadł w sen zimowy:) nie musi byc suchutko bo i tak zamierzam Świata na rączkach nosić:) to dziadzio nie zmoknie:) Quote
agata51 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nie kombinujmy, tylko na majówkę pod jakąś górkę się umówmy. Ja się nie upieram, wręcz przeciwnie, im niższa, tym lepiej. Toć nie o nas, a o Świata chodzi. Quote
Recommended Posts