Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: To musi świetnie wyglądać!
Może rzeczywiście coś widzi jeszcze, jakieś cienie. Albo po prostu wyczuwa zapach ukochanej pańci :loveu:
Widzę, że jest tak skory do przytulania jak mój samiec... 'Chwila na rękach, bo miłości każdy potrzebuje, ale co za dużo to niezdrowo i mnie puść' - tak to u mnie wygląda. Za to sunia mogłaby przytulać się godzinami i nie ma dość. Czyżby to zależało od płci...? ;-)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korzystamy z lutowego słoneczka.Na dworze jest wprawdzie zimno i wietrznie,ale taka pogoda podoba się Światusiowi .Dzisiaj wyraźnie dziadzio jest ożywiony,energiczny i zadowolony ze słoneczka:loveu:.
Walentynkowe życzenia dla ciotek i wujków przesyła Świat :iloveyou: dołączając kilka najnowszych fotek :

Posted

nattis napisał(a):
Jakbym dostała taką przystojną walentynkę to ze szczęścia bym oszalała. Jak mija dzień zakochanych Światkowi? :loveu:

No to pora zaszaleć ;)

:) dzień zakochanych mija Światusiowi na romantycznym rozmyślaniu o Cioteczkach i Wujaszkach z DOGO .

Bukiet oraz serduszko słodkich czekoladek (w myślach i za pośrednictwem fotek) przesyła Wam dziadzio Świat.

Posted

ronja napisał(a):
jest przesłodki :loveu:

Słodyczy nigdy za wiele :) ,więc jeszcze jedno serduszko i prawie plaża pod palmami ;)
Jak szaleć to szaleć ,zwłaszcza gdy kochane cioteczki zaglądają do dziadzia :loveu:

Posted

wojtuś napisał(a):
Piękny Walentynkowy Światuś:););)

Piękny jest Walentynkowy wieczór z tyloma miłymi gośćmi na wątku :loveu:

Mamy imprezę na całego ;),a że jest po godz. 22.00 to zaczynamy walki z napojami,zakąskami i małą bitwą z uśmiechem od ucha do ucha:lol:.
Światuś wprawdzie już śpi,ale foty jeszcze cieplutkie trafiają na wątek:

Pora na małą próbę sił .
Walka dziadzio kontra smarkacz,czyli prawdziwa męska część imprezy ;)

SUPER NEWS
:loveu: - uśmiech Świata po imprezie z ciotkami i wujkami na wątku :evil_lol: i zwycięstwie w męskiej bitwie.
Gucio jeszcze próbuje się odgryzać :lol: ale co on może Naszemu Światu zrobić? :evil_lol: No co? :evil_lol::loveu: ...Świat by się uśmiał :evil_lol::loveu:

Posted

Przepraszam, że nie było mnie na walentynkowym wieczorze. Ja z pokolenia, co Dzień Kobiet święcie święcił. Gożdzikiem. Skądinąd, uwielbiam goździki. Ale spróbuj kupić! Dzisiaj od męża dostałam różę.

Światku, nie było mnie trochę - tak już mam na przełomie stycznia i lutego. Ledwie odetchnę po świętach, zaczynają się urodziny, imieniny, rocznice i różne takie bez sensu. Kochanieńki, buziaki ode mnie powalentynkowe, ale nie mniej gorące.

Posted

Patrze w te zdjęcia, patrze i po prostu brak słów, żeby opisać jak ślicznie Świat wyszedł na fotkach. Widać, że święto zakochanych mu słuuży :) Słowo 'słodki', 'przepiękny', 'kochany' nie oddaje nawet części uroku. :loveu:

Taka skromna prośba, mam nadzieje, że niezbyt dziwna. Ivette, czy mogłabym zapożyczyć jedno zdjęcie, w celu zrobienia sobie z niego tapety na telefon? Urzekły mnie te jego walentynkowe fotografie.... :loveu: Mogę ją tu później wstawić jakby co. O ile nauczę się wstawiać zdjęcia.

Posted

agata51 napisał(a):
Przepraszam, że nie było mnie na walentynkowym wieczorze..................... Kochanieńki, buziaki ode mnie powalentynkowe, ale nie mniej gorące.

Buziaki od ciotki Agaty serwowane nad ranem po walentynkowych "baletach" ;) to najlepsze zakończenie imprezy, jakie mogło się Światu wymarzyć :loveu:

nattis napisał(a):
........... czy mogłabym zapożyczyć jedno zdjęcie, w celu zrobienia sobie z niego tapety na telefon?

Tylko jedno ???:crazyeye::eviltong::evil_lol:

Oczywiście,że możesz kopiować foty i tapetować co tylko masz ochotę :loveu:
Światuś dziękuje za uznanie jego urody i obiecuje,że nie popadnie w megalomanię :lol:

Posted

magda 333 napisał(a):
Światuś, przepraszam że ciotka mało teraz Ciebie tutaj odwiedzała ale miała trochę roboty ...............przesyłam buziaczki i przepraszam maleństwo

Nie przejmuj się :) .Każdy z nas ma dni wolniejsze (rzadko niestety ) i dni zawalone obowiązkami (zbyt często).
Światuś na tym jednak nie traci,bo zawsze ktoś go tu dogląda.

Ciebie dodatkowo tłumaczy sroga zima :roll:.Z tego co wiem,to w Twoich stronach śniegu napadało po kolana.U Światusia za to wciąż króluje jesienna aura.Dziś troszeczkę napadało śniegu,ale szybko wszystko stopniało.

Spacerek - nadal na trawce :)

Posted

no wspaniałe te zdjęcia, a najlepsze to ten uśmiech Swiatusia!!!! cudownie! :):):) jak pomyślę że go w ciąży tramwajem wiozłam na pkp bo córka Ivette miała go odebrać eh, charczał jak oszalały, wszyscy patrzyli w tramwaju czy ja mu krzywdy nie robię, hahahahhaahaha, agent!

doszła wpłata od malicji 5 zł, ślicznie dziękujemy!!!! :loveu::loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
.............
doszła wpłata od malicji 5 zł, ślicznie dziękujemy!!!! :loveu::loveu:

Światuś też ślicznie dziękuje :multi: i zaprasza do odwiedzin :lol:

agata51 napisał(a):
A u was wciąż zielona trawka? Bo w Łodzi znów biało.

Zielono mamy tej zimy :evil_lol: i raczej jest to dobra sytuacja dla zwierzaczków bez domków,więc nie tęsknimy za zimowym krajobrazem.Dzisiaj jednak troszeczkę znów napadało.Jest trochę mrozu i lekka pokrywa śniegu została .Nie ma jednak mowy o zaspach.
Światuś nie bardzo lubi zimno i takie niezdecydowanie w pogodzie.Dzisiejszy spacer był krótki i "na szybko"- sikunda,kupencja i kierunek dom ....a w domu na progu poprawka z sikundy :roll::oops:.
Wybaczone już oczywiście i zapomniane zaraz po posprzątaniu,więc Światuś ułożył się na kocyku i rozmyśla.O czym? Nie wiadomo,ale raczej o czymś miłym bo gdy podchodzę aby go pogłaskać przymyka oczka i nie buntuje się,że go zaczepiam :eviltong:,czyli nie zmienia miejsca ani nawet pozycji leżenia - ot ! taki leniwy dzionek psa Świata.

Posted

Światuś ma obecnie tylko 85 zł :-(:-( a już za tydzień przypada termin wpłaty na Światusia potrzeby
w związku z tym po rozmowie z Demi obie podnosimy swoje deklaracje o 10 zł