neshia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :crazyeye: To musi świetnie wyglądać! Może rzeczywiście coś widzi jeszcze, jakieś cienie. Albo po prostu wyczuwa zapach ukochanej pańci :loveu: Widzę, że jest tak skory do przytulania jak mój samiec... 'Chwila na rękach, bo miłości każdy potrzebuje, ale co za dużo to niezdrowo i mnie puść' - tak to u mnie wygląda. Za to sunia mogłaby przytulać się godzinami i nie ma dość. Czyżby to zależało od płci...? ;-) Quote
ivette3 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Zgodnie z obietnicą,sesja zdjęciowa ze spacerku w cieplejszy ale mokry i pochmurny zimowy dzień: Quote
neshia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Śliczny, śliczny, śliczny! :) Jakie on ma piękne te futerko, taka idealna długość:loveu: Quote
xmartix Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 no fajniutki pyszczek ma, taki pocieszny :) Quote
agata51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Świateczku, buziaki. Nadrabiam zaległości, więc jestem przelotem. Quote
ivette3 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Korzystamy z lutowego słoneczka.Na dworze jest wprawdzie zimno i wietrznie,ale taka pogoda podoba się Światusiowi .Dzisiaj wyraźnie dziadzio jest ożywiony,energiczny i zadowolony ze słoneczka:loveu:. Walentynkowe życzenia dla ciotek i wujków przesyła Świat :iloveyou: dołączając kilka najnowszych fotek : Quote
ogonek2 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ślicznie wygląda, na trzeciej focie jak szczeniaczek :) Quote
neshia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jakbym dostała taką przystojną walentynkę to ze szczęścia bym oszalała. Jak mija dzień zakochanych Światkowi? :loveu: Quote
ivette3 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 nattis napisał(a):Jakbym dostała taką przystojną walentynkę to ze szczęścia bym oszalała. Jak mija dzień zakochanych Światkowi? :loveu: No to pora zaszaleć ;) :) dzień zakochanych mija Światusiowi na romantycznym rozmyślaniu o Cioteczkach i Wujaszkach z DOGO . Bukiet oraz serduszko słodkich czekoladek (w myślach i za pośrednictwem fotek) przesyła Wam dziadzio Świat. Quote
ivette3 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ronja napisał(a):jest przesłodki :loveu: Słodyczy nigdy za wiele :) ,więc jeszcze jedno serduszko i prawie plaża pod palmami ;) Jak szaleć to szaleć ,zwłaszcza gdy kochane cioteczki zaglądają do dziadzia :loveu: Quote
ivette3 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wojtuś napisał(a):Piękny Walentynkowy Światuś:););) Piękny jest Walentynkowy wieczór z tyloma miłymi gośćmi na wątku :loveu: Mamy imprezę na całego ;),a że jest po godz. 22.00 to zaczynamy walki z napojami,zakąskami i małą bitwą z uśmiechem od ucha do ucha:lol:. Światuś wprawdzie już śpi,ale foty jeszcze cieplutkie trafiają na wątek: Pora na małą próbę sił . Walka dziadzio kontra smarkacz,czyli prawdziwa męska część imprezy ;) SUPER NEWS :loveu: - uśmiech Świata po imprezie z ciotkami i wujkami na wątku :evil_lol: i zwycięstwie w męskiej bitwie. Gucio jeszcze próbuje się odgryzać :lol: ale co on może Naszemu Światu zrobić? :evil_lol: No co? :evil_lol::loveu: ...Świat by się uśmiał :evil_lol::loveu: Quote
agata51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Przepraszam, że nie było mnie na walentynkowym wieczorze. Ja z pokolenia, co Dzień Kobiet święcie święcił. Gożdzikiem. Skądinąd, uwielbiam goździki. Ale spróbuj kupić! Dzisiaj od męża dostałam różę. Światku, nie było mnie trochę - tak już mam na przełomie stycznia i lutego. Ledwie odetchnę po świętach, zaczynają się urodziny, imieniny, rocznice i różne takie bez sensu. Kochanieńki, buziaki ode mnie powalentynkowe, ale nie mniej gorące. Quote
neshia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Patrze w te zdjęcia, patrze i po prostu brak słów, żeby opisać jak ślicznie Świat wyszedł na fotkach. Widać, że święto zakochanych mu słuuży :) Słowo 'słodki', 'przepiękny', 'kochany' nie oddaje nawet części uroku. :loveu: Taka skromna prośba, mam nadzieje, że niezbyt dziwna. Ivette, czy mogłabym zapożyczyć jedno zdjęcie, w celu zrobienia sobie z niego tapety na telefon? Urzekły mnie te jego walentynkowe fotografie.... :loveu: Mogę ją tu później wstawić jakby co. O ile nauczę się wstawiać zdjęcia. Quote
ivette3 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 agata51 napisał(a):Przepraszam, że nie było mnie na walentynkowym wieczorze..................... Kochanieńki, buziaki ode mnie powalentynkowe, ale nie mniej gorące. Buziaki od ciotki Agaty serwowane nad ranem po walentynkowych "baletach" ;) to najlepsze zakończenie imprezy, jakie mogło się Światu wymarzyć :loveu: nattis napisał(a):........... czy mogłabym zapożyczyć jedno zdjęcie, w celu zrobienia sobie z niego tapety na telefon? Tylko jedno ???:crazyeye::eviltong::evil_lol: Oczywiście,że możesz kopiować foty i tapetować co tylko masz ochotę :loveu: Światuś dziękuje za uznanie jego urody i obiecuje,że nie popadnie w megalomanię :lol: Quote
neshia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mogę? :oops: Napisałam, że tylko jedno bo nie chciałam być zachłanna :evil_lol: Quote
magda 333 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Światuś, przepraszam że ciotka mało teraz Ciebie tutaj odwiedzała ale miała trochę roboty ...............przesyłam buziaczki i przepraszam maleństwo Quote
ivette3 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 magda 333 napisał(a):Światuś, przepraszam że ciotka mało teraz Ciebie tutaj odwiedzała ale miała trochę roboty ...............przesyłam buziaczki i przepraszam maleństwo Nie przejmuj się :) .Każdy z nas ma dni wolniejsze (rzadko niestety ) i dni zawalone obowiązkami (zbyt często). Światuś na tym jednak nie traci,bo zawsze ktoś go tu dogląda. Ciebie dodatkowo tłumaczy sroga zima :roll:.Z tego co wiem,to w Twoich stronach śniegu napadało po kolana.U Światusia za to wciąż króluje jesienna aura.Dziś troszeczkę napadało śniegu,ale szybko wszystko stopniało. Spacerek - nadal na trawce :) Quote
xmartix Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 no wspaniałe te zdjęcia, a najlepsze to ten uśmiech Swiatusia!!!! cudownie! :):):) jak pomyślę że go w ciąży tramwajem wiozłam na pkp bo córka Ivette miała go odebrać eh, charczał jak oszalały, wszyscy patrzyli w tramwaju czy ja mu krzywdy nie robię, hahahahhaahaha, agent! doszła wpłata od malicji 5 zł, ślicznie dziękujemy!!!! :loveu::loveu: Quote
magda 333 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 jestem pod wrażeniem Światusia ........takiej starości w takim wspaniałym domku nie jeden człowiek by chciał .....całusek dla Światusia !!!!!!!!!! Quote
agata51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A u was wciąż zielona trawka? Bo w Łodzi znów biało. Quote
ivette3 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 xmartix napisał(a):............. doszła wpłata od malicji 5 zł, ślicznie dziękujemy!!!! :loveu::loveu: Światuś też ślicznie dziękuje :multi: i zaprasza do odwiedzin :lol: agata51 napisał(a):A u was wciąż zielona trawka? Bo w Łodzi znów biało. Zielono mamy tej zimy :evil_lol: i raczej jest to dobra sytuacja dla zwierzaczków bez domków,więc nie tęsknimy za zimowym krajobrazem.Dzisiaj jednak troszeczkę znów napadało.Jest trochę mrozu i lekka pokrywa śniegu została .Nie ma jednak mowy o zaspach. Światuś nie bardzo lubi zimno i takie niezdecydowanie w pogodzie.Dzisiejszy spacer był krótki i "na szybko"- sikunda,kupencja i kierunek dom ....a w domu na progu poprawka z sikundy :roll::oops:. Wybaczone już oczywiście i zapomniane zaraz po posprzątaniu,więc Światuś ułożył się na kocyku i rozmyśla.O czym? Nie wiadomo,ale raczej o czymś miłym bo gdy podchodzę aby go pogłaskać przymyka oczka i nie buntuje się,że go zaczepiam :eviltong:,czyli nie zmienia miejsca ani nawet pozycji leżenia - ot ! taki leniwy dzionek psa Świata. Quote
xmartix Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Światuś ma obecnie tylko 85 zł :-(:-( a już za tydzień przypada termin wpłaty na Światusia potrzeby w związku z tym po rozmowie z Demi obie podnosimy swoje deklaracje o 10 zł Quote
Recommended Posts