xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 już zadzwoniłam, już ma pieska i nie może więcej wziąć a Ty Renata gdzie jestes?? kiedyś wiedziałam ale mi umknęło i za ile? Quote
Lionees Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jestem 50 km od Warszawy,od strony Wrocławia,to przed Warszawą.Koszt 300zł,wszystko moje,nawet drobny wet,też moja sprawa,bo za same wizyty nie płacę.Wetka leczy moje psice tylko po kosztach leków Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 no to by było super!!! :) to co, to szukamy transportu na Warszawę??? Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 musimy zbierać jeszcze stałe deklaracje ale już mamy ok. 500 zł całej kasy :) na czyje konto zbieramy? Quote
Lionees Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Tylko proszę,napiszcie mi dokładnie jak duży jest psiak,bo mieszkam w domku,ale na pietrze.Mojego niewidomego Antosia znoszę i wynoszę na dwór,a waży 13 kilo i jest co dźwigać.Jeżeli Swiatek nie jest mały,to nie dam rady.Mogę wziąć jedynie takiego psiaka,co go zgarnę pod pachę.Taki do powiedzmy 8 kilo Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 hmm... on nie jest mały jak jamnik ale nie jest wysoki jak średni pies, no nie wiem jak to określić, to może być problem, tu na zdjęciu wiadać go z porównaniem z kolanami Iwy: [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/6765/p1010055g.jpg[/IMG] jeżeli mój prawie jamnik waży 7 kg to Świat waży ciut więcej, ja wiem gdzieś z 10 kg, sama nie wiem Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Renatka to może za duży jest jednak Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 tego nie wiemy, jest w klateczce w tzw szczeniakarnii... z tym że jest za duży żebyś go brała wykombinujemy z tym transportem do Elbląga coś :) a Ty tam masz mniejszego piesia oferowanego to lepiej dla Ciebie będzie Quote
Lionees Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kurcze tak właśnie patrzyłam,że On nie jest maleńki.A wiecie...starego,niewidomego psa,nie odważyłabym się uczyć chodzić po schodach.Takie pieski muszą być ze schodów znoszone,bo każdy stopień,każda dziura w ziemi,to dla nich stres.Tak mi się wydaje. Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Renatko nie martw się, mamy tutaj opcję dla Świata, mamy kasę na 1 miesiąc i prawie na transport i możemy działać :) Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Nemko']Jestem Gosia, jestem:)) Sledze watek:))[/QUOTE] Witamy witamy!!!!!Dzikuje ze jestes z nami:) Moje drogie cioteczki- Nemko to wlasnie ta dziewczyna, ktorą zakrecilam w nocy tak , ze obie bylysmy pijane na maxa..:) Ale teraz bedziemy ją trzymac mocno i nie wypuscimy.. No i jeszcze nie zdazylam napisac, ze Nemco juz dzis z rana ze swoim TZtem wyslala na konto Swiata az 55 zł:):)BArdzo bardzo dziekujemy:) Obiecala tez w miare mozliwosco wspomagac dziadziusia...tym bardziej jestesmy wdzieczni...kazda zlzotowka jest cenna dla dziedziusia..Prosze wiec xmatrixc- dop;isz 55 zl do konta Swiata:):):) [quote name='xmartix']Renatko nie martw się, mamy tutaj opcję dla Świata, mamy kasę na 1 miesiąc i prawie na transport i możemy działać :)[/QUOTE] Mysle, ze jak doliczymy 55 zł od nemko- to juz mamy cala kase na transport:):) Jupi!!!!!!!!!!!Swiatek..pakuj walizki....bedziesz grzal doopeczke w domku u Wioletki:):):) Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 a numer konta już gdzieś jest? bo ja jakoś chyba przeoczyłam :roll:.... Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='ivette3']a numer konta już gdzieś jest? bo ja jakoś chyba przeoczyłam :roll:....[/QUOTE]Ja zbieram pieniazki- jestem ksiegowa tym razem 'sampzwańcza" ze wzgledu na to, ze mialam wiekszosc funduszy i juz mam pierwsze wplaty...wiec jesli ktos ewentualnie jest chetny, to ja moge zebrac to co mam i odeslac...a jesli nie to kto by chcial numer- przesle na PW..tylko dopiero w nocy..musze zajac sie domkiem:( Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='gonia66']Ja zbieram pieniazki- jestem ksiegowa tym razem 'sampzwańcza" ze wzgledu na to, ze mialam wiekszosc funduszy i juz mam pierwsze wplaty...wiec jesli ktos ewentualnie jest chetny, to ja moge zebrac to co mam i odeslac...a jesli nie to kto by chcial numer- przesle na PW..tylko dopiero w nocy..musze zajac sie domkiem:([/QUOTE] ja poproszę w takim razie ten numer :) ...... i nie ma pośpiechu :) przelewy dopiero w poniedziałek przejdą :).... Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 i ja poproszę nr konta dziękujemy Gonia i Nemko :) kwota transportu 220 zł to jest ta kwota jeżeli chodzi o auto na gaz (Oświęcim/Łódź/Częstochowa - Elbląg) ??? Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 no to teraz szukamy transportu!!! z Łodzi/Częstochowy do Elbląga mamy (tż danal - Michał) za 200 zł? a z Wrocławia do Łodzi/Częstochowy? może ktoś pkp się przejedzie Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='xmartix']i ja poproszę nr konta dziękujemy Gonia i Nemko :) kwota transportu 220 zł to jest ta kwota jeżeli chodzi o auto na gaz (Oświęcim/Łódź/Częstochowa - Elbląg) ???[/QUOTE]Co do kwot za transpprt to ja kompletnie nie wiem....teraz musze uciekac do zajeci domowych, zakupow itp...ale mam nadzieje ze jakos uda sie dograc transport..bo moge dzwonic do taty Rybci jako mowilam- to profesjonalista..ale to bedzie pewnie drozej, niz na gaz...tylko kto zawiezie do tego miejsca skad moze jechac tym autem... Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='luka1']nie wiem czy dobrze zrozumiałam - czy Świat jedzie do Elbląga? do kogo?[/QUOTE] JUz tu byla odpowiedź..Jedzie do Morii do Elbląga...do domku, na miejsce Czarusia ktory dzis pojechal do swojego Domku na zawsze:)Potwierdzilam juz przyjazd- Moria czeka:) Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 BArdzo prosze xmatrix o podsumowanie raz jeszcze deklaracji stalych i jednorazowych, bo troszke od wczoraj sie zmienilo, a to wane- musimy wiedziec ile nam brakuje... Smiem jednoczesnie doniesc ze udalo mi sie poprosić kolejnego Anioła o pomoc- jest to Ukryty Smok..(nigdy mi jeszcze nie odmowil tez)...i wplaci dla naszego Swiata 100 zl;):):)(drugie 100 tez ale dla innego pieska- moze niektorzy wiedza dla jakiego)JAk bedzieci spisywac deklaracje- prosze doliczyc ta kwote:):) Quote
xmartix Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 ale Gonia ja wszystko spisałam w pierwszym poście przeoczyłam coś? Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='xmartix']ale Gonia ja wszystko spisałam w pierwszym poście przeoczyłam coś?[/QUOTE] heheh..to chyba ja przeoczylam....:(..rzadko zagladam na piersza- dlatego:) Dopisalas 100zł od Ukrytego Smoka??:D Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Kochana cioteczko..jednorazowo ma od goni(tzn od Czarusia i Jego kochanych cioteczek) 220 zł:) a avii ja zrozumialam ze raz a potem drugi raz zaproponowala 50 zl, wiec chyba to jest 100..czy ja cos zle licze??:D No i jeszcze cos....juz masz podany koszt transpprtu???BO ja nie jestem pewna czy to 220 zł wystarczy, ale nie wiem w jakiej fazie zalatwiania transportu jestes teraz:) Quote
ivette3 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 hi hi a może Ty goniu odstaw już tą mineralną w kuflu :eviltong: ( ja to z zazdrości tak ...:razz: ) Dzięki za numer- już posłałam kropelkę , ale dojdzie chyba w poniedziałek dopiero. Czy wiadomo już jak podróż Świata będzie zaplanowana? Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Gonia, zaraz dopiszę co napisałaś, co do avii to w stałych napisałam 20 zł a w jednorazowych 80 czyli razem 100 :) czyli jest ok, napisałam tak żeby wiedzieć ile jest stałych deklaracji dlatego tę kwotę 100 rozbiłam na te dwie wartości. o kosztach transportu nic nie wiem, wiem że danal proponowała transport autem na gaz za 200 zł ale pewnie z Oświęcimia do ELbląga, a nie Oświęcim-Wrocław-ELbląg dopiszę na transportowym że ewentualnie Wrocław-Kraków potrzebujemy pytałam się pewnej cioteczki o transport do Łodzi ale do końća roku nie będzie jechać... musimy szukać dalej... Quote
Recommended Posts