gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='gonia66'] Pytam kolejny raz i proszę o odpowiedź, bo nie widzę... [B]Czy moja wpłata od DARCZYŃCÓW Światusia dotała na Twoje konto?[/B] Na pierwszej stronie nie widzę tej wpłaty odnotowanej, poza tym wypadałoby napisać na watku i podziękować...[/QUOTE]Ponowie pytam (trzeci lub czwarty nawet raz) i informuje jednocześnie, ze nieuczciwym zagraniem ze strony xmatrix jest fakt, ze wczoraj edytowała pierwszą stronę wątku, dopisując wpłatę od darczyńcy a nie dopisała naszej wpłaty w kwocie 100 zl. W związku z powyższym, ponieważ pieniązki zostały wysłane terminowo a do tej pory nie moge doprosić się potwierdzenia tej wpłaty-prosze ostatni raz i jeśli nie bedzie tego rozliczenia do konca tygodnia, więcej nie będę wysyłała pieniązków na konto xmatrix. Nie moja jest sprawa dopraszanie się o potwierdzenie wpłat i podziękowanaia dla ludzi, ktorzy o Swiatusiu pamietają każdego miesiąca.O to powinna sama zadbac osoba prowadząca watek.Tymczasem każdego miesiąca o to prosze oraz przypominam o podziękowaniu- ktorego darczyncy wplacający do mnie nie widzieli od xmatrix bardzo dawno. W takim razie prosze więc o potwierdzenie wpłaty ostatni raz (podziekuję już sama wszystkim darczyńcom)jesli natomiast sytuacja się powtórzy w kolejnym miesiacu, pieniązki będę przelewala albo bezposrednio na konto Ivette a jesli nie otrzymam danych do przelewu, to na dogo są tysiące piesków w potrzebie...na pewno bedzie komu zrobić świąteczny prezent... Quote
xmartix Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [B]na forum Dogomania rozliczałam się i nadal będę się rozliczać według Regulaminu [/B] Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='xmartix'][B]na forum Dogomania rozliczałam się i nadal będę się rozliczać według Regulaminu [/B][/QUOTE] [quote name='gonia66'] Natomiast pytam kolejny raz i proszę o odpowiedź, bo nie widzę... [B]Czy moja wpłata od DARCZYŃCÓW Światusia dotała na Twoje konto?[/B] Na pierwszej stronie nie widzę tej wpłaty odnotowanej, poza tym wypadałoby napisać na watku i podziękować...[/QUOTE] [quote name='gonia66']Ponowie pytam (trzeci lub czwarty nawet raz) i informuje jednocześnie, ze nieuczciwym zagraniem ze strony xmatrix jest fakt, ze wczoraj edytowała pierwszą stronę wątku, dopisując wpłatę od darczyńcy a nie dopisała naszej wpłaty w kwocie 100 zl. W związku z powyższym, ponieważ pieniązki zostały wysłane terminowo a do tej pory nie moge doprosić się potwierdzenia tej wpłaty-prosze ostatni raz i jeśli nie bedzie tego rozliczenia do konca tygodnia, więcej nie będę wysyłała pieniązków na konto xmatrix. Nie moja jest sprawa dopraszanie się o potwierdzenie wpłat i podziękowanaia dla ludzi, ktorzy o Swiatusiu pamietają każdego miesiąca.O to powinna sama zadbac osoba prowadząca watek.Tymczasem każdego miesiąca o to prosze oraz przypominam o podziękowaniu- ktorego darczyncy wplacający do mnie nie widzieli od xmatrix bardzo dawno. W takim razie prosze więc o potwierdzenie wpłaty ostatni raz (podziekuję już sama wszystkim darczyńcom)jesli natomiast sytuacja się powtórzy w kolejnym miesiacu, pieniązki będę przelewala albo bezposrednio na konto Ivette a jesli nie otrzymam danych do przelewu, to na dogo są tysiące piesków w potrzebie...na pewno bedzie komu zrobić świąteczny prezent...[/QUOTE] Ja zadałam konkretne pytania i proszę o konkretną odpowiedź, bo póki co, Twoja odpowiedź nie jest w temacie. Wysłałam pieniądze od darczyńców Swiatusia na Twoje prywatne konto- przypominam. Mam więc prawo wiedzieć, czy wpłynęły (bo zwrotu na moim koncie nie widze). Twoim obowiązkiem jest to zapisac na pierwszej stronie (czego nie uczyniłaś wczoraj, choc o to prosilam) oraz odnotowac na watku- w odpoiwedzi na moje konkretne pytanie. A ja odpowiedzi nie widzę... Quote
wojtuś Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [IMG]http://i51.tinypic.com/21j416s.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/atq2hj.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/8x7hub.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/9qfkok.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/2r7mx41.jpg[/IMG] Quote
wojtuś Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wiadomości od Ivette3:) [I][B]""Dziadzio chyba lubi śnieg bo nurkuje w nim jak ryba w sadzawce[/B][/I] [I][B].Czego tam szuka? Chyba tylko radości :) ponieważ robi to z wielkim[/B][/I] [I][B]zacięciem przy okazji każdej większej zaspy śnieżnej :)""[/B][/I] [IMG]http://i52.tinypic.com/20s83l2.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2rhbj9f.jpg[/IMG] Pozdrowienia od Światusia dla Was Wszystkich, zimowe:):) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='gonia66']Ponowie pytam (trzeci lub czwarty nawet raz) i informuje jednocześnie, ze nieuczciwym zagraniem ze strony xmatrix jest fakt, ze wczoraj edytowała pierwszą stronę wątku, dopisując wpłatę od darczyńcy a nie dopisała naszej wpłaty w kwocie 100 zl. W związku z powyższym, ponieważ pieniązki zostały wysłane terminowo a do tej pory nie moge doprosić się potwierdzenia tej wpłaty-prosze ostatni raz i jeśli nie bedzie tego rozliczenia do konca tygodnia, więcej nie będę wysyłała pieniązków na konto xmatrix. Nie moja jest sprawa dopraszanie się o potwierdzenie wpłat i podziękowanaia dla ludzi, ktorzy o Swiatusiu pamietają każdego miesiąca.O to powinna sama zadbac osoba prowadząca watek.Tymczasem każdego miesiąca o to prosze oraz przypominam o podziękowaniu- ktorego darczyncy wplacający do mnie nie widzieli od xmatrix bardzo dawno. W takim razie prosze więc o potwierdzenie wpłaty ostatni raz (podziekuję już sama wszystkim darczyńcom)[B]jesli natomiast sytuacja się powtórzy w kolejnym miesiacu, pieniązki będę przelewala albo bezposrednio na konto Ivette a jesli nie otrzymam danych do przelewu, to na dogo są tysiące piesków w potrzebie.[/B]..na pewno bedzie komu zrobić świąteczny prezent...[/QUOTE] xmatrix daj spokój Twoim przepychankom z gonia66. Z pustego w próżne i Salomon nie naleje. Około 14-ego każdego miesiące ( od stycznia ) będę wpłacał brakującą kwotę deklaracji. Moja za grudzień zaraz wyjdzie. Mam dosyć Twoich roszczeń i żądań gonia66. Możesz przeznaczyć te pieniądze na inne potrzebujące pieski, bo rozumiem, że swoją wypowiedzią, wypowiedziałaś się w imieniu wszystkich osób wpłacających do Ciebie. gonia66. Selavi. Edit Z imienia i nazwiska Jacek Barczak Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zimowy Swiatus jest piekny:) A jego ośniezony pycholek wygląda tak samo, jak mojej Salmusi, gdy szuka w śniegu minonego lata;) FAjnie byłoby, gdybyśmy jeszcze otrzymali jakieś wieści z comiesięcznych wizyt Swiatusia u weta..Mam nadzieję, ze skoro wizyty sa co miesiac, to nie polegaja one tylko na popatrzeniu dziadziowi w oczka,zbadaniu serduszka i wypisaniu recept...może jakieś badania krwi kontrolne...no, chyba coś wet mówi..??? Jeśli Wojtuś możesz, zapytaj o wszystko i nam napisz, proszę:) [B]A tak poza tym, to wielkie dzięki Wujaszku za pozdrowienia dla Wszystkich[/B]:):):) Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 maaatko i córkoooo... Jak czasem do światka wchodzę, to mi się stara anegdota przypomina: [SIZE=2]"Z pamiętnika partyzanta. Wtorek: Niemcy wygonili nas z lasu. Środa: my, partyzanci wygoniliśmy Niemców z lasu. Czwartek - Niemcy przypuścili atak i wygonili nas z lasu. Piątek - kontrofensywa przyniosła nam sukces, wygoniliśmy niemców z lasu. Sobota - leśniczy się wk...... i wygonił nas i niemców z lasu." [/SIZE] [SIZE=2]@ [B]agata51 - [/B]wiesz, jak zaczęłam czytać dogo (nie mylić z działaniem), to jednym z pierwszych psów i tym, kórego zapamiętałam, był baron śmigiełko :-). kilka dni temu nawet opowiadałam o tym abrakadabrze. i że nawet nie wiem, co z baronem, czy jego wątek zyje.. i co dziś widzę? barona w twoim podpisie u światka! zaraz idę tam do was sobie poczytać :-).[/SIZE] [B][SIZE=2]pozdrowienia dla opiekunów światka.[/SIZE][/B] Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='sleepingbyday'] [SIZE=2]"Z pamiętnika partyzanta. Wtorek: Niemcy wygonili nas z lasu. Środa: my, partyzanci wygoniliśmy Niemców z lasu. Czwartek - Niemcy przypuścili atak i wygonili nas z lasu. Piątek - kontrofensywa przyniosła nam sukces, wygoniliśmy niemców z lasu. Sobota - leśniczy się wk...... i wygonił nas i niemców z lasu." [/SIZE] [B][SIZE=2]pozdrowienia dla opiekunów światka.[/SIZE][/B][/QUOTE]Hahahha...podoba mi się bardzo ta anegdotka....:)Skopiuję sobie i spróbuję zapamietać, bo może czasem się przyda:):);) Bywa, że trzeba niekiedy rozładować atmosferę:) C'est la vie:):);) Quote
agata51 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='sleepingbyday']maaatko i córkoooo... Jak czasem do światka wchodzę, to mi się stara anegdota przypomina: [SIZE=2]"Z pamiętnika partyzanta. Wtorek: Niemcy wygonili nas z lasu. Środa: my, partyzanci wygoniliśmy Niemców z lasu. Czwartek - Niemcy przypuścili atak i wygonili nas z lasu. Piątek - kontrofensywa przyniosła nam sukces, wygoniliśmy niemców z lasu. Sobota - leśniczy się wk...... i wygonił nas i niemców z lasu." [/SIZE] [SIZE=2]@ [B]agata51 - [/B]wiesz, jak zaczęłam czytać dogo (nie mylić z działaniem), to jednym z pierwszych psów i tym, kórego zapamiętałam, był baron śmigiełko :-). kilka dni temu nawet opowiadałam o tym abrakadabrze. i że nawet nie wiem, co z baronem, czy jego wątek zyje.. i co dziś widzę? barona w twoim podpisie u światka! zaraz idę tam do was sobie poczytać :-).[/SIZE] [B][SIZE=2]pozdrowienia dla opiekunów światka.[/SIZE][/B][/QUOTE] Dla mnie też był jednym z pierwszych. Cieszę się, że ma więcej fanek. Quote
danal1983 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Zapraszam wszystkich zainteresowanych na maskotkowy bazarek dla oświęcimskiego schroniska [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197954-Maskotki-za-2-z%C5%82-na-potrzeby-o%C5%9Bwi%C4%99cimskiego-schroniska-karme-leczenie-sterylki...?p=15897901#post15897901[/URL] Quote
xmartix Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='danal1983']Witam ponownie i pozdrawiam[/QUOTE] [quote name='sleepingbyday'] [B][SIZE=2]pozdrowienia dla opiekunów światka.[/SIZE][/B][/QUOTE] dziękujemy :) ja wraz z Ivette i kochanym Światusiem także Was pozdrawiamy :Rose: doszły wpłaty od: agata51 10 zł, wojtuś 20 zł :loveu: [B]DZIĘKUJEMY!!! [/B] dopisuję także wpłatę od siebie Quote
wojtuś Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='danal1983']Zapraszam wszystkich zainteresowanych na maskotkowy bazarek dla oświęcimskiego schroniska [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197954-Maskotki-za-2-z%C5%82-na-potrzeby-o%C5%9Bwi%C4%99cimskiego-schroniska-karme-leczenie-sterylki...?p=15897901#post15897901[/URL][/QUOTE] Witaj Danusia, witaj:) u Naszego Światusia;) zajrzę też na bazarek:) Dzięki SBD za pamięć o Światusiu:loveu: Światuś Buziaka daje dla Martuni:loveu: i Małgosi:loveu: i Wam Wszystkim:loveu::loveu: [B]a Ivette wielkie dzięki za opiekę nad Światusiem :loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
gonia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='wojtuś']Witaj Danusia, witaj:) u Naszego Światusia;) zajrzę też na bazarek:) Dzięki SBD za pamięć o Światusiu:loveu: Światuś Buziaka daje dla Martuni:loveu: i Małgosi:loveu: i Wam Wszystkim:loveu::loveu: [B]a Ivette wielkie dzięki za opiekę nad Światusiem :loveu::loveu::loveu:[/B][/QUOTE]:loveu::loveu::loveu::loveu:....ale milutko sie zrobiło:):) Quote
irenaka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='gonia66']:loveu::loveu::loveu::loveu:....ale milutko sie zrobiło:):)[/QUOTE] Ale sobie jajca robisz:evil_lol: A co z wizytą Światusia u weta? Był, czy nie był? Quote
gonia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='irenaka']Ale sobie jajca robisz:evil_lol: A co z wizytą Światusia u weta? Był, czy nie był?[/QUOTE]EEee atm, zaraz jajca;) Naparwdę miło mi sie zrobiło, jak ktoś w ogóle zauważył, że oprócz darczyńców, ktorzy wplacaja kaskę do Marty, są inni- czyli wszyscy,Ci co płacą i nie tylko CI, co płacą kasę ale tez odwiedzają Swiatosława:) Jesli chodzi o weta...no...ja myslę, ze u weta to Swiatuś jest co miesiąc...przecież co miesiąc wpłacamy 30 zł za wizyte, tylko nie mamy wieści, co po tych wizytach...;) [B]No, a teraz informuję z radoscią, że skarpetka Swiatosława się powiekszyła, gdyż wpłynęła deklaracja od kochanej cioteczki Eski- 10 zł:):) Cioteczko Eski- wielkie dzięki dodatkowe- Ty juz wiesz za co;)[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eski Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='gonia66'] [B]No, a teraz informuję z radoscią, że skarpetka Swiatosława się powiekszyła, gdyż wpłynęła deklaracja od kochanej cioteczki Eski- 10 zł:):) Cioteczko Eski- wielkie dzięki dodatkowe- Ty juz wiesz za co;)[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że mogę pomóc :) :) :) Quote
agata51 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Świateczku, zapraszam na spacerek z moimi - one też nurkują. Quote
Cajus JB Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='agata51']Świateczku, zapraszam na spacerek z moimi - one też nurkują.[/QUOTE] Jak spacerek to się dołączam. Quote
irenaka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jeżeli nie macie jeszcze pomysłu na prezent pod choinkę, to zapraszam dziewczyny na bazarek:multi::multi: Ratujemy staruszka - Kubusia, który cudem uniknął Mysłowic:-(. http://www.dogomania.pl/threads/198115-Nie-masz-pomysłu-na-prezent-pod-choinkę-Zapraszam-na-nasz-bazarek-do-dnia-16.12.?p=15916054#post15916054 Quote
xmartix Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='agata51']Świateczku, zapraszam na spacerek z moimi - one też nurkują. [quote name='Cajus JB']Jak spacerek to się dołączam. Świateczek bardzo chętnie pójdzie na spacerek z cioteczką Agatą i wujkiem Cajusem i troszkę "ponurkuje" w miłym towarzystwie :) Quote
Szamanka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zastanawia mnie jedna sprawa: w 1 poście jest wyraźnie napisane, że wpłaty są na konto xmartix. Tymczasem wpłaty są robione równolegle na 2 konta: xmartix i Gonia66. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Osoba, która jest założycielem wątku ma obowiązek rozliczać się z każdej wpłaty i wydatku. Robienie wpłat na 2 konta powoduje bałagan i chaos. Pytam więc: po co zbieracie pieniądze na 2 konta? Quote
gonia66 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Szamanka']Zastanawia mnie jedna sprawa: w 1 poście jest wyraźnie napisane, że wpłaty są na konto xmartix. Tymczasem wpłaty są robione równolegle na 2 konta: xmartix i Gonia66. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Osoba, która jest założycielem wątku ma obowiązek rozliczać się z każdej wpłaty i wydatku. Robienie wpłat na 2 konta powoduje bałagan i chaos. Pytam więc: po co zbieracie pieniądze na 2 konta?Dziękuje Szamanko za odblokowanie wątku Swiatusia:) Wyjasnienia są zamieszczone kilka razy na watku- pytającym bezposrednio, ale rozumiem, ze nie ma sensu "studiować" wszystkiego:) Zlozylam je tez moderującym wczesniej ten wątek. Ale skoro zapytałas, dlatego równiez Tobie złożyłam wyjasnienia na PW. Mam nadzieję, ze wyczerpujące:) Zeby nie było bałaganu, zrobię tak, ze swoje rozliczenia bede wysylala osobom wplacajacym do mnie, na PW, a ja bede wysylala jakby jedną wpłatę( jeśli nasze wpłaty będą jeszcze potrzebne, bo z tego, co wyczytałam, Cajus zadeklarował, ze od stycznia będzie wpłacał 120 zł, więc Swiatus będzie miał prawdopodobnie komplet deklaracji). Jeśli jednak wpłate wysle, bardzo prosże prowadzącą wątek, aby odnotowywala ów fakt tak, jak na dogo sie praktykuje, bezposrednio tu, na wątku i na pierwszej stronie(dla ogólnych rozliczen).Jesli chodzi o wydatki, o ktorych Szamanko piszesz, to do niedawna na pierwszej stronie byly wyliczenia, na co wpłacamy(jakie leki i jakie ilości, i w jakiej cenie, i pozostale wydatki), niestety zostały one wykasowane przez prowadzącą watek(nie wiem dlaczego). Quote
Cajus JB Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cajus się zastanowi czy warto przeznaczać jakiekolwiek pieniądze na jakiegokolwiek psa na tym portalu. Tak jak wiele osób już to uczyniło i ja mam zamiar. To dzięki ostatnim wydarzeniom. Druga sprawa to kwota wpisana przez użytkownika gonia66. Nie widziałem abym deklarował we wcześniejszych postach jakąkolwiek sumę. Informację o wysokości deklaracji chyba powinna mi podać założycielka wątku. Mówiąc krótko użytkownik gonia66 informuje o niewiadomym dla niej fakcie. Wypowiada się za mnie. To kolejny powód aby się zastanowić nad przeznaczaniem jakichkolwiek pieniędzy na psy. Quote
Charly Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cajus JB napisał(a):Cajus się zastanowi czy warto przeznaczać jakiekolwiek pieniądze na jakiegokolwiek psa na tym portalu. Tak jak wiele osób już to uczyniło i ja mam zamiar. To dzięki ostatnim wydarzeniom. Druga sprawa to kwota wpisana przez użytkownika gonia66. Nie widziałem abym deklarował we wcześniejszych postach jakąkolwiek sumę. Informację o wysokości deklaracji chyba powinna mi podać założycielka wątku. Mówiąc krótko użytkownik gonia66 informuje o niewiadomym dla niej fakcie. Wypowiada się za mnie. To kolejny powód aby się zastanowić nad przeznaczaniem jakichkolwiek pieniędzy na psy. Masz za swoje Światuś. Widzisz? " Gonia 66 wypowiada się za mnie" Przyszła kryska na matyska Światusiu. Doigrałeś się. Quote
Recommended Posts