wojtuś Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Piękny Światuś w tej zimowej scenerii:-) Ivette Buziaki:-) Quote
gonia66 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nasz Swiatosław to najnormalniejszy w świecie fotomodel:):) Pozuje jakby od urodzenia nic innego nie robił:D To sie nazywa pięknośc"D Quote
gonia66 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 MAm filmik Swiatusia- zobaczcie i cieszcie sie ze mna:) http://karolina4130.wrzuta.pl/film/6FkTCGJfA5O/swiat I wiadomośc od Ivette:) Światuś na spacerach ubi galopowć .Karolina była sama i chcąc nagrywać i pilnować go ,musiala biegać za nim- dlatego filmik trochę roztrzęsiony :). Proszę tylko zwrócić uwagę na ostatnie ujęcia ...Światuś dokładnie wie gdzie mieszka i jeszcze dokładniej wie , kiedy chce iść do domu. Galopem na schody i już żadna siła go na podwórko nie zawróci :) TAk napisala Kasia- ale ja zauważyłam dokładnie to samo:):) Światuś rwał do domku jak młodziak:):) Quote
xmartix Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 oj coś nie mogę edytować 1 postu wątku Światusia, chciałam wkleić to rozliczenie Goni, bo okazuje sie że inaczej miałyśmy (ja miałam zapisane za mało wpływów) już zrobiłam :) Quote
gonia66 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 proszę, oto wieści ze Swiatusiowego domku- jeszcze "cieplutkie":):) Światuś to huligan , który z każdym dniem robi się bardziej uparty i pewny siebie. Zabiera kości Guciowi....biega za Gamosią i ją podgryza zaczepnie , ucieka na podwórku ( ale zawsze kontroluje odległość i jak się poczuje niepewnie to robi zwrot do klatki schodowej :) ) .Zjada wszystko i nie mało :) .Karsivan chyba mu służy aż za dobrze :) . Pozdrawiamy WSZYSTKICH i dziękujemy za pamięć o nas :). :):):) Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Światuś mówi dobranoc całej swojej rodzince dogomaniackiej. Sam śpi w towarzystwie króliczka od Malibo :) oto nasz bohater:) Quote
avii Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 wojtuś napisał(a):I Światusiowi i wszystkim też.... Dzień Dobry :-) i na dobranoc dla fanklubu puszka [FONT=Times New Roman]Impresje zimowe Swiatusia – chuligana[/FONT] kiedy ta zima sie skończy , no jak widać mnie pół to kliknąć ctrl i "-" (minus) Quote
gonia66 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O jaaaaaaaaaaa...nie ma ivette, wątek Swiatusia marnieje..sie kurczy...:( Nie mozemy cioteczki i wujkowie do tego dopuscic, bo takie watki sa skarbem i reliktem na dogo....tu jest tak miło i ciepło..nie pozolmyu, aby to zagineło....Swiatuś jest naszym kochanym dziaduniem..z naciskiem na wyraz "NASZYM":):):) Quote
gonia66 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Doniesienia z domu Świata są jak zwykle niezwykłe :). Nasz staruszek terroryzuje juz nie tylko dom .... Aktualnie dał popis despotyzmu na podwórku :). Na spacerku pod blokiem była dziś sliczna mała sunia - york ...Światuś wcale na nią nie zwracał uwagi ...do czasu :)...Kiedy sunia zbliżyła sie do klatki schodowej ,nasz dziadzio uznał najwyrażniej ,że mu się ktoś obcy pakuje na posesję i jak oszalały zaczął szczekać na tą małą psią pchełkę.Tamta zaskoczona stanęła jak wryta , a Światuś podszedł do niej , powąchał i usiadł na środku przejścia zagradzając drogę juz na dobre.Każda próba ruchu ze strony suni kończyła się jazgotem Światusia....robił awanturę i stanowczy protest przeciwko wchodzeniu do jego klatki schodowej :).Historię zakończyło to ,że zabrłam Światusia pierwszego do domu ,aby odblokować dostęp do wejścia :) . W sumie najbardziej w jego zachowaniu zaskoczył mnie brak tolerancji do psiej płci pięknej :):):).Gamosię i Gucia Światuś lubi ,a innych piesków bez względu na płeć najwyrażniej nie uważa za godnych aprobaty. :):):) Tyle na dziś :) z pozdrowieniami dla wszystkich :) Quote
xmartix Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 wiadomości od Światusiowej Rodzinki Witam Wszystkich w imieniu Światusia i własnym. Ponieważ u nas nic ciekawego się nie dzieje :) , czyli jest wszystko dobrze ,to postanowiliśmy troszkę zaszalec ...:) i zrobić fryzurę iście Światową :) . Mam nadzieję ,że dostojny staruszek w stylu afro też Wam się spodoba :) Fryzura jest niezbędna zwłaszcza przy nocnych wypadach do PsiKlubu ,gdzie ostatnio często bywamy .... Quote
xmartix Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 hahahhahahaha co mu zrobiliście na zdjęciu nr 3 ???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
gonia66 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Hhahahahahhah:):) NO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak..ale nie dziwota- do Psiklubu nie każdy moze wejść..a juz na pewno, nie w zwykłej fryzurze:D Quote
avii Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [FONT=Times New Roman]Dla fanklubu dla przypomnienia[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Swiat w 4 odsłonach[/FONT] Quote
ivette3 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bieżące doniesienia to takie ,że dziadzio był , w ubiegłym tygodniu na kontroli zdrówka .Wypadła bardzo dobrze . Dostał nowe recepty na stałe leki .Stać nas jeszcze było na kupienie poza lekami i kropelkami do oczu , kilku saszetek pyszności z witaminkami . Codzienne życie upływa Światuniowi głównie na leniuchowaniu ...pogoda nie sprzyja długim spacerkom , ale dla zdrowia i potrzeb chodzimy po tym ciapkowatym,brudnym śniegu . więcej fot Światusia na jego wątku w psim klubie. . Quote
Poker Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 witaj Ivette i Światuniu.Dziadzio wygląd świetnie. Czy on dostaje Karsivan ? Z takim podpisem , to się obawiam,że znowu znikniesz nam z horyzontów. Quote
ivette3 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Poker napisał(a):witaj Ivette i Światuniu.Dziadzio wygląd świetnie. Czy on dostaje Karsivan ? Z takim podpisem , to się obawiam,że znowu znikniesz nam z horyzontów. Witaj :lol: .Światuś dostaje codzienną dawkę rozmaitości w tym głównie właśnie kersivan i theovent .Dostał też multi witaminki dla seniorów.Kłopoty mamy w zasdzie tylko z oczkami, bo łzawią co jakiś czas mocno.Mamy krople i one troszkę pomagają. Ogólnie jest dobrze wszystko - to staruszek i ciągle ma zmienne samopoczucie ale nic nie wskazuje na jakiś alarmujący stan.Ponad to ma apetyt i przytył sporo :) - waży aktualnie prawie 7 kg. Quote
gonia66 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ivette...Ja wysyłam Ci kaske na leki dla Swiatunia 1-go- tak..????Jaka to była kwota..?? Sorki, ze mi sie zapomnialo, ale jestem zakrecona jak sloik po ogorkach ostatnio..:/ Quote
Lidan Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przelałam, moja deklaracje malutka na Światosława ;-) Quote
gonia66 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 KOLEJNE ROZLICZENIA NA WATKU ŚWIATUNIA:) Po wczorajszej wpłacie , na koncie chlopaka zostalo 70 zł Dzis jednak skarpetka nabrała rumieńców, bo wpały do niej kolejne deklaracje: 1.03-malibo- 50 zł 1.03-Lidan- 10 zł 26.02-Wojtuś- 20 zł Tak więc na koncie Swiatunia mamy obecnie zgromadzone 150 zł:):) Dziekuje wszystkim za pamięć a Ivette za domek dla Swiatunia:):):) Quote
ivette3 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Światuś dziękuje :).Porcja na marcowe leki doszła :). Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy do oglądania fotek w albumie :) Quote
Poker Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ludzka Pentoksyfilina jest tańsza niż KArsivan ,a chemicznie jest to samo. Quote
ivette3 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Włos ma faktycznie bujny i niesforny :).Czeszemy go często, bo inaczej to przypomina Chopina po koncercie:eviltong:.Ostatnio trochę bujna szopa się przerzedza,bo wiosenne porządki na grzbiecie natura robi :lol:.Nadmiar kłaczków wzbogaca obficie mój dywan :p .Nie jest to jednak problem.Mamy inną sprawę do rozwiązania.Mianowicie: Światuś od jakiegoś czasu nie zawsze chce się załatwiać na spacerach.Potrafi nawet godzinę przechodzić po dworze i nie uronić nawet kropelki...za to niestety coraz częściej w domu daje upust naturze...Doradżcie co robić???:roll:Oczywiście nie próbuję go za to karcić, bo to nie szczeniaczek, którego można jeszcze przyuczać...on zresztą umie czasem wstrzymać się do spaceru...ale teraz coraz częściej jakby zapomina :roll: i ....siusia- popuszcza na dywan,podłogę , gdzie mu wypadnie...i to coraz częściej niestety.Mam wrażenie, że on nawet tego specjalnie nie kontroluje... Co robić???:roll: Quote
lilk_a Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 może się przeziębił , tzn przeziębił pęcherz .... Quote
Recommended Posts