tula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ale wspaniałe wieści:multi::multi:, Światuś nie mógł sobie wymarzyć lepszego domku:loveu: Ja co prawda również nie deklarowałam wpłat na Światusia, ale jeżeli będzie taka potrzeba to wtedy proszę info na PW i zawsze się dołożę. Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 tula napisał(a):Ale wspaniałe wieści:multi::multi:, Światuś nie mógł sobie wymarzyć lepszego domku:loveu: Ja co prawda również nie deklarowałam wpłat na Światusia, ale jeżeli będzie taka potrzeba to wtedy proszę info na PW i zawsze się dołożę. BRAdzo dziekujemy wszystkim kochanym cioteczkom i wujaszkom za tak wspanialy odzew:):)Sa na dogo wątki, mna ktore chce sie wchodzic o kazdej porze dnia i nocy...kiedys takim wątkiem byl watek naszego zabrzańskiego Kubusia..a teraz jest watek Swiata...choc przyznam, ze ostatnimi dnaimi "znalazlam" kilka takich cudownych watków....i tak mnie ciągnie do Was dziewczyny....takie wątki maja dzialanie terapeutyczne i uzdrawiające:):)DZiekuje wszystkim za to, ze tu jestescie:):):) Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 TO SĄ DEKLARACJE STALE DLA PRZYPOMNIENIABARDZO PROSZĘ KOLEJNE WYMIENIONE OSOBY O NAPISANIE CZY ZOSTAJA PRZY DEKLARACJACH DLA ŚWIATUNIA Deklaracje stałe: Cajus 20 zł Bjuta 10 zł- (PÓKI CO ZOSTAJE) xmartix 10 zł- ZOSTAJE Lidan 10 zł- ZOSTAJE:):):) Malicja 5 zł malibo 50 zł- ZOSTAJE agatka51 10 zł margoth 5 zł eska 10 zł avii 20 zł- ZOSTAJE merry 10 zł nemko 30 zł wojtus 10 zł gonia66- 5 zł- ZOSTAJE RAZEM: BYŁO DEKLARACJI NA 200 zł:):)oBECNIE MAMY ZADEKLAROWANE PEWNE 105 ZŁ:):):)DZIEKUJĘ WSZYSTKIM :D Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Że my się cieszymy to mogę zrozumieć :) ale skąd ten psiak wie , że może zacząć rządzić :) , bo to jego kawałek podłogi???:):):) On dzisiaj tak się rozbrykał, że aż bałam się czy mu to nie zaszkodzi.... ale gdzieeeee tam....na dworze jeszcze była poprawka :):):) a teraz śpi jak niemowlę:loveu: Wam też życzę dobrej nocy i dziękuję,że poznałam tu tylu wspaniałych ludzi o wielkich sercach:lol: Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A my dziekujemy Tobie kOchana Kasiu za Twoje serce i serce twojej calejj Rodziny...dla nas takie domki- to skarb nieoceniony...święta spokojne na maxa...bo jak sobie pomyslalam wczesniej, ze super bo Swiatus ma fajne święta..ale zaraz bedzie zabierany gdzies w świat i znowu zmiana miejsca.....dluga droga....pustka w serduszku po kochanych ludziach...to az mnie w żołądku ściskało...wiadomo-- hotelik cudowna rzecz, zwlaszcza gdy sie wie, ze ratuje życie...no i potem gdy się robi ogloszenia i pies ma szanse na cudowny DS...ale Swiatuś...??? ze kazda z nam ma świadomosć, ze ten piesek juz domku by raczej nie znalazł i jego przeznaczeniem bylby hotelik...bylby jednym z kilkunastu pociech....A TERAZ..??TERAZ JEST JEDNYM Z TRZECH..ALE ZA TO JAKIM WAŻNIAKIEM..:D...i mysle, ze kazdy z psiakow Kasi ma tak u Nije samej jak i u Rodzinki- osobny kawalek serduszka zarezerwowany tylko dla siebie....i to jest cudowne..i dla takich chwil warto zyc ...i warto klikac w ta cholerna klawiature az popuchna opuszki palców i polamia sie paznokcie:p...oj..WARTO:) Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='xmartix']danal dokładnie, ja tylko siedzę i czytam i mało piszę bo gonia za nas wszystkich wszystko napisze :) zmieniam tytuł[/QUOTE :lol: Witam w imieniu Świata :loveu: w kolejnym nowym dniu , życząc kolejnym zwierzaczkom takich samych jak tu zmian tytułów :lol: -----> przy tylu cudownych i energicznych ciotkach i wujkach to jest możliwe:lol: Quote
merry Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 dopiero nadrobilam kilkudniowe zaleglosci w watku Świata, i coz.......normalnie tak bardzo sie wzruszylam, ze ach....cudnie, cudnie, cudownie. bardzo sie ciesze z obrotu sprawy i oczywiscie zostaje ze swoja deklaracja:) Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 świat dziękuje cioci malibo 57 za wspaniałą pakę :):):)[SIZE=1] [SIZE=2] Quote
Ank@ Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym, pełnych ciepła i spokoju. Zdrowia, pomyślności i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku. Anka&Fred Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 jeju...a co tu za cissza nastala??ja nie mam dziewczyny jakims cudem polskiej czcionki i nie moge pisac normalnie a juz nie moge czytac waszych postow bo takie litery mi wyskakuja wszedzie ze szok..nie wiem czy to tylko u mnie czy u Was tez???jak juz sobie wlazlam na dogo zeby troche spokojnie posiedziec, to d..pa zimna..;/ Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 można pokombinować w tym pasku na górze: Plik, Edycja, Widok Widok: Zestaw znaków -> unicode UTF - 8 myślę, że to wina strony Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 NO....juz sie samao naprawilo..:)JAk tam nasz Swiatus i Jego Rodzinka sie maja??Swieta w fazie przygotowan czy w fazie gotowosci??? Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Święta w fazie pół na pół... Nasz staruszek dzisiaj dostał paczkę :) i wreszcie bez namawiania zjadł solidną porcję- do tej pory nie zawsze miał ochotę na to co dostawał.Teraz będę mu mieszać,bo ta nowapuszka ma świetny nęcący zapach ....:):):)Podoba mu się :).Ogólnie jest ok ,ale to wczorajsze szaleństwo mu trochę dalo się we znaki bo w nocy mocniej kaszlał- ale w ciągu dnia było całkiem dobrze. Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 CZyli bedziemy mu musialy kupowac takie jedzonko- nawet zeby mieszać...obserwuj ivette na ile stracza WAm jedna puszeczka- zeby wiedziec ile nastepnym razem zamowic z dostawa do domku oczywiscie:) Niech chlopka je jak mu smakuje, bo to podobno dobra karma:) Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Teraz ma trzy to zobaczymy na ile to będzie...zastanawiam się tylko czy na jego stary żołądeczek nie jest to zbyt treściwe- mam nadzieję,że nasze ekspertki z wątku podpowiedzą coś- może jakieś inne jeszcze.... Chociaż nie ma też co popadać w paranoję :):):) .....gdyby on sam sobie dietę ustalał to jadł by na okrągło chleb z chlebem :) taki artysta :) Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='ivette3']Teraz ma trzy to zobaczymy na ile to będzie...zastanawiam się tylko czy na jego stary żołądeczek nie jest to zbyt treściwe- mam nadzieję,że nasze ekspertki z wątku podpowiedzą coś- może jakieś inne jeszcze.... Chociaż nie ma też co popadać w paranoję :):):) .....gdyby on sam sobie dietę ustalał to jadł by na okrągło chleb z chlebem :) taki artysta :)I masz świętą racje...dobrze, ze sie zastanawiasz...bo ja to na karmie sie nie znam w ogole...ja dopero odkad jestem na dogo wiem ze oprocz Chapi i pedigree ( badziew z biedronki czy reala) sa jeszcze jakies inne karmy...pojecia nie mialam o tym, ze psy moga miec jakies diety....i pojecia nie mialam ile czasem od tej diety zalezy...naparwde mozna przedluzyc sporo zycie..wiec warto korzystac z pomocy specjalistow w tej dziedzinie- niech podpowiadaja smialo jaki najlepszy pokarm(procz oczywiscie tych wczesniejszych ustalen o gotowanym):):)Ustalilysmy bowiem, ze chlopak ma miec mieszane pozywienie:):) Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Po świętach jak już wet powie co z tym kaszlem i oskrzelami oraz ząbkami ,to napiszę obszerniej co u Świata zauważyłam...np załatwia się co drugi dzień ,co mnie trochę dziwi bo je sporo i pije też( sikundy załatwia normalnie) ale z resztą jest dziwnie - może to z powodu leków....trzeba kilka dni poobserwować i zapytać jego wetki. Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ivette3 napisał(a):Po świętach jak już wet powie co z tym kaszlem i oskrzelami oraz ząbkami ,to napiszę obszerniej co u Świata zauważyłam...np załatwia się co drugi dzień ,co mnie trochę dziwi bo je sporo i pije też( sikundy załatwia normalnie) ale z resztą jest dziwnie - może to z powodu leków....trzeba kilka dni poobserwować i zapytać jego wetki. Ivette i zapytaj moze o ten pokarm tez....chyba ze cioteczki tu dadza pewne wskazania oczywiscie(bo niejedna tu jest lepsza od niejednego weta:D) Quote
ivette3 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A tak przy okazji:lol: nie będę jedyną osobą,która na święta ma nowego domownika :lol: Nasza danal wyratowała staruszka ze schronu i założyła mu wątek.... Cudny maluch i bardzo ładnie pasuje do jej domku ;) http://www.dogomania.pl/threads/176157-Kajtek-wA-aA-ciciel-zachorowaA-rodzina-pozbyA-a-sie-psa-pomA-A-cie-ogA-aszaAE-Dziadziusia?p=13744549#post13744549 zapytam - o wiele rzeczy będe pytać- tylko póki co muszę go wreszcie rozpracować :lol:,bo on ma humorki - jak staruszek z charakterkiem :evil_lol: Staruszek ma charakterek i rozum na miejscu w przeciwieństwie do mnie :lol:- on już dawno chrapie a ja po dogo się szwędam po nocy hihi.....Chyba trzeba jednak trochę pospać- dobrej nocki życzę i zmykam :) Quote
ivette3 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 gonia66 napisał(a):A jakie??Jakie???Nappisz nam troszke na dobranoc..pliiiissssssss:) :lol::lol::lol::lol: a więc :lol::lol::lol: biega po domu i jak chcę go pogłaskać to ucieka....jak ja odchodzę to przychodzi i siada mi na nodze- na stopie albo nie che jeść a jak mu micha ucieka to łapie za palec i myśli ,że ugryzł tylko zapomniał , że zębów mu brakuje na przodzie :lol: albo chodzi na dworze grzecznie i jak go ze smyczy spuszczę to nagle sprinta daje a jak go złapię to obrażony chce do domu i siada na śniegu... Kabarety odstawia w zasadzie ze wszystkim- jest pocieszny przy tym bo niby sili się na sprężystość a tak na prawdę to ta fura kudełków podskakuje a nie on :lol: 9 jest taki szalony i nieporadny jednocześnie :lol: ) I na dzisiaj koniec :eviltong: DOBRANOC :) Quote
gonia66 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 I cudne wiesci,,,szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy i moge sobie tylko wyobrazac te "hocki klocki Swiatusiowe"...takiego niby cwaniaczka rżnie nam chlopak...po prostu wrocila mu młodośc..ale chyba "tylko" (RACZEJ AŻ) w duszy...bo cialko słabe i nieporadne...ale to musi byc slodki widok tego kudłacza cwaniaczka:):):) DOBRANOC SWIATUSIOWA RODZINKO:):):) Quote
Cajus JB Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Moja deklaracja zostaje dla świata. gonia potrzebna mi reklama dla Pirata jeśli mogę prosić, a jesteś w tym dobra. Quote
gonia66 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Cajus JB']Moja deklaracja zostaje dla świata. gonia potrzebna mi reklama dla Pirata jeśli mogę prosić, a jesteś w tym dobra. Ale reklama w sensie rozsylania wątku????jesli tak to postaram sie jutro(dzis znaczy jeszcze ) sprężyc:):) BARDZO DZIEKUJEMY ZA DEKLARACJE DLA ŚWIATUNIA:):):) Quote
Cajus JB Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo się cieszę, że Świat zostaje u ivette. Ale można było się tego spodziewać po tym jaką dobrą osobą jest. Dokładnie tak. Ja niestety nie mogę. Quote
gonia66 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 TO SĄ DEKLARACJE STALE DLA PRZYPOMNIENIABARDZO PROSZĘ KOLEJNE WYMIENIONE OSOBY O NAPISANIE CZY ZOSTAJA PRZY DEKLARACJACH DLA ŚWIATUNIA Deklaracje stałe: Cajus 20 zł- ZOSTAJE:):) Bjuta 10 zł- (PÓKI CO ZOSTAJE) xmartix 10 zł- ZOSTAJE Lidan 10 zł- ZOSTAJE Malicja 5 zł malibo 50 zł- ZOSTAJE agatka51 10 zł margoth 5 zł eska 10 zł avii 20 zł- ZOSTAJE merry 10 zł- ZOSTAJE nemko 30 zł wojtus 10 zł gonia66- 5 zł- ZOSTAJE RAZEM: BYŁO DEKLARACJI NA 200 złoBECNIE MAMY ZADEKLAROWANE PEWNE 135 ZŁDZIEKUJĘ WSZYSTKIM :multi::multi:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts