gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ivette3 napisał(a):Nie ma mowy o żadnej presji.... Światuś jest cudny i nie ma najmniejszych powodów aby nie został na stałe u mnie....Fizycznie dajemy radę,a i on najwyraźniej świetnie zaczyna odnajdywać się w nowym życiu....co pokażę później na wyjątkowej sesji zdjęciowej zrobionej dziś przypadkiem - :evil_lol::lol::lol::lol:...istny szok :lol: Wracając do postu goni---> będę szczęśliwa,jeśli obdarzycie mnie zaufaniem i powierzycie mi opiekę nad zdrówkiem i dobrym losem Światusia. W kwestiach materialnych , nie potrafię być bezpośrednia - krępują mnie takie tematy....nie zmienia to jednak faktu,że odpowiedzialna decyzja to taka,która ma wszelkie podstawy do jak najlepszego wywiązania się - ciepło i micha z codziennym jedzonkiem to dla mnie nie problem....cokolwiek ponad to , może już być problemem.....a ja nie chciałabym patrzeć bezradnie na cierpiące zwierzę i nie być w stanie mu pomóc z powodu braku finansów( a te są u mnie bardzo skromne)....... wiekowy,schorowany dziadzio musi być pod kontrolą weta ,i choć co jakiś czas dostać lepsze kąski....i niestety rezerwę na w razie niespodziewanej sytuacji zdrowotnej,jaka w jego wieku i stanie może w każdej chwili nastąpić... Decyzje więc pozostawiam Wam .A końcowe ustalenia prawnym opiekunom (goni i xmartix ) przy Waszej aprobacie... Czekamy ze Światusiem na werdykt ....:roll:Ivette...Ty jestes przekochana babka...normalnie na 100% kiedys do Ciebie wpadne i ucaluje:):):)NIE MA MOWY, ZE ŚWIATUS NIE BEDZIE ZABEZPIECZONY U CIEBIE FINANSOWO NA WYPADEK "W"...nawwet jesli tu juz nikt sie nie zgodzi(choc szczerze w to watpie) , to spod ziemi wykopiemy pieniadze na Swiatunia, jesli bedzie taka potrzeba:):)Swiatus jest tak samo nasz jak i Twoj- choc nasz to niestety troszke mniej....ale tylko troszke:):):):D xmartix napisał(a):łooojej a to się nie spodziewałam ! HURRA! HURRA! :multi::multi::multi:CUd kolejny..prawda???Takiego finalu sprawy, kiedy "zabieralismy" sie za Swiatunia, nikt z nas sie nie spodziewal:):) JAkas magia zblizających sie świąt zaczyna dzialac od kilku dni na dogo...bo nie znam innego wytlumaczenia:):):) Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 NA konto Swiatunia wpłynęło dzis 20 zł od Wojtusia:):)Dziekujemy bardzo naparwde- tym bardziej ze w deklaracji jest chyba 10 zł od wojtusia:):)CZy to jest za 2 miesiące???Tak- czy siak- ogromna wdzięczność- bo skarpetunia Dziadziusia liczy jyz 430 zł:):):)<jupi> Quote
yennefer070 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ivette jesteś WSPANIAŁA :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja mogę obiecać wpłaty w miarę moich możliwości, ale nie deklaruje się co miesiąc, bo to niestety rożnie bywa :oops:, lecz jeśli będzie potrzeba, to ja zacznę kaskę wykopywać spod ziemi nawet byle było na leczenie staruszka:razz::loveu: Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wspaniały to jest ten statuszek :)- dzisiaj pierwszy raz szczekał i to całkiem donośnie i energocznie:lol:---> powód jaki ???:evil_lol: Nie zdradzę jeszcze.....Wróci mój domowy informatyk,wklei foty z akcji......:loveu::loveu::loveu: ...to zobaczycie :crazyeye::loveu:.Światuś ewidentnie dobrze reaguje na leki i mimo,że kaszle czasem to ożywia się z każdym dniem i zaskakuje coraz to lepszymi wyczynami.....ale na tym koniec zdradzania szczegółów ( no może jeden jeszcze podam- mój TZ na te widoki dostał bólu brzucha ze śmiechu....) ......to trzeba zobaczyć ( za jakieś dwie godz...) Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 takie rzeczy to tylko w dogo...;)) na stałe niczeg nie moge obiecac ale jesli zajdzie potrzeba szybkiego zebrania kasy na leczenie lub inna pomoc, to zrobie wszystko co w mojej mocy. damy rade. IVETE. NIE ZOSTANIESZ SAMA :) Quote
Poker Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 a ja moim wielkim nochalem czuuuuuuuuułam z daleko co się święci :evil_lol: i dostałam za OPR od ivette :multi:, ze knuję jakiś podstęp .A podstęp sam się ujawnił :multi::multi:, jak ja się cieszęęęęęęęę. Po paru pierwszych postach wiedziałam,że Świat nie zmieni domku i zostanie dożywotnim gościem u ivette i jej kochanej rodzinki. Ja co prawda nie składałam stałej deklaracji,ale obiecuję,że w razie potrzeby dorzucę jakieś pieniądze. Nie dam zginąć Światu :loveu: ivette, pytasz czy my Ciebie obdarzymy zaufaniem, to my powinniśmy się spytać czy nas obdarzysz zaufaniem ,że nie zawiedziemy. Quote
Bjuta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Link do Staszka się nie otwiera. Co do dożywotniej deklaracji na Świata - ja wstępnie tak... Ponieważ jednak pani dyrektor zapowiedziała nam dziś drastyczne cięcia w pracy, to tylko tak cichutko daję malutki znak zapytania, gdybym np. pracę straciła, albo coś... Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 NAjlepsze jest to, ze tu obiecuja pieniazki tez cioteczki, ktore w ogole sie nie deklarowaly:):)Ivette..normalnie radość mam taka, ze nie masz pojecia:):)Mowilam???Mowilam, ze na dogo to nie ma bata..???Tu nie da wam nikt nawet pomyslec o braku kaski:):) Poki co mamy- 430 zl w skarpecie i 75 zł miesiecznie deklaracji stałych:):)Nie wspomne juz o obietnicach pomocy w razie "w" od pozostalych cioteczek(nie damy Im zapomniec jakby co;))...więc jestem spokojna i przeszczęsliwa, jak zapewne pozostale cioteczki:)teraz niecierpliwie czekam na fotorelacje:):) Ivett!!!!!!!!!!DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ale nuuudy Szczeniak mnie zaczepia ...........> zdjęcia przeniesione na następną str. Quote
Poker Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ale BOMBA, Świat położył Gucia na łopatki :multi:, dzielny dziadziuś ,a co mu tam jakieś smarkacze będą podskakiwać :eviltong: Uważajcie, bo jeszcze Was posądzą o organizowanie walk psów :evil_lol: Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Poker napisał(a):ale BOMBA, Świat położył Gucia na łopatki :multi:, dzielny dziadziuś ,a co mu tam jakieś smarkacze będą podskakiwać :eviltong: Uważajcie, bo jeszcze Was posądzą o organizowanie walk psów :evil_lol: :lol: To całkiem możliwe, bo jazgot prze tym był , że ho ho :):):) a Świat pierwszy raz zaszczekał od tygodnia jak u mnie jest :):):) śliczny ma głosik :) Quote
avii Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='gonia66'] ..ale tez myslala rozsądnie, że finansowo nie jest w stanie zapewnic opieki w razie choroby czy leczenia...:):)Moze dac mu z radoscia dom, milość, ciepło, jedzonko, zabawy, spacery...tylko boi sie ze jedsli zaczelyby sie powazne wydatki, nie dalaby rady- bo wiemy przeciez i Ona tez jest świadom a, ze starszy piesek to niestety dosc szybkie pradopodobieństwo lekarza. UWAZAM, ZE TO NORMALNIE CUD DLA NAS WSZYSTKICH:):):) Prosze teraz skoro sprawa jest jasna, kolejne cioteczki o decyzje w sparwie deklaracji dla Swiatunia:) Mamu juz malibu i xmatrix- czyli wasze deklaracje zostają:):)<Jupi>:):):) PROSIMY KOLEJNE CIOTECZKI I WUJASZKA O PODJECIE DECYZJI:):) :loveu::loveu: lepszej gwiazdki puszek okruszek i wszystkie dogo ciotki nie mogły dostać cuda no cuda sie dzieją .... i jesli Ivette podjęła się dt dla Swiata to oczywistym jest że nie może z kosztami zostać sama .. tym bardziej że puszek to starowinka więc i witaminki i karma trochę inna no i , no i to przeciez wszystko kosztuje .. moja deklararacja oczywiście zostaje tak jak była miesięcznie .... Wracając do postu goni---> będę szczęśliwa,jeśli obdarzycie mnie zaufaniem i powierzycie mi opiekę nad zdrówkiem i dobrym losem Światusia. W kwestiach materialnych , nie potrafię być bezpośrednia - krępują mnie takie tematy....nie zmienia to jednak faktu,że odpowiedzialna decyzja to taka,która ma wszelkie podstawy do jak najlepszego wywiązania się - ciepło i micha z codziennym jedzonkiem to dla mnie nie problem....cokolwiek ponad to , może już być problemem.....a ja nie chciałabym patrzeć bezradnie na cierpiące zwierzę i nie być w stanie mu pomóc z powodu braku finansów( a te są u mnie bardzo skromne)....... wiekowy,schorowany dziadzio musi być pod kontrolą weta ,i choć co jakiś czas dostać lepsze kąski....i niestety rezerwę na w razie niespodziewanej sytuacji zdrowotnej,jaka w jego wieku i stanie może w każdej chwili nastąpić... w kwestaich materialnych nalezy się nie krępowac i mówić , inaczej będzie jak na innych wątkach problem .... ile psiaków może znalazłoby cieple domki gdyby ludzie umieli się porozumieć tak jak na tym wątku Swiata puszka okruszka .... może nie potrafię tak ładnie to określić bo ja pragmatyk ale Ivette :kiss_2::kiss_2: i na moja pomoc zawsze możesz liczyć zdjęcia puszka komiczne , widac aklimatyzacja staruszka się udała i werwę do życia odzyskał :) a na razie to :lol: Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :):):) Bardzo Wam wszystkim dziękujemy :):) ...... i nie wiem co jeszcze powiedzieć:oops:..... Chyba tylko tyle,że chciałabym, żeby wszystkie zwierzaczki i wszystkie ciotki i wujkowie mogli się tak cieszyć jak Światuś i my teraz.....:) Poker- czy powinnam te zdjęcia wykasować i wkleić inaczej (po 5 ) czy już te zostawić? - nie wiedziałam o tym,że tylko po 5 można :roll: avii ??? czy ten kalendarz będzie miał następne strony???:lol::lol::lol: to ja go zacznę kopiować....:lol::lol::lol: Quote
Poker Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 mod zamieni Ci je na linki, więc może porozdzielaj, bo nie będzie takiego efektu. Ale nie kasuj, otwórz wątek Świata jeszcze raz , tak żebyś miała obok siebie 2 i przeciągnij zdjęcia,żebyś nie musiała na nowo wklejać. Quote
danal1983 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 hihiii , moze stworzysz komiks. i bedziedsz sprzedawa na bazarku???:))) zdjecia rewelacyjne, swiatek jest nieziemski:* Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ale nuuudy Szczeniak mnie zaczepia oj, bo się smarkacz doigra Quote
marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Renata5']SIE ma talent,to SIE i wiersze pisze:diabloti::eviltong: I nowu Renatka :cool3:.muszę jednak koniecznie Renatce dobrać sie do "pióra", tak że ino pierze będzie fruwało :diabloti: [quote name='Poker']ale BOMBA, Świat położył Gucia na łopatki :multi:, dzielny dziadziuś ,a co mu tam jakieś smarkacze będą podskakiwać :eviltong:Uważajcie, bo jeszcze Was posądzą o organizowanie walk psów :evil_lol: no właśnie też miałam ivette przypomnieć, że w Polsce walki psów są zabronione :diabloti: Quote
marysia55 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/4370/73144821.jpg [SIZE="3"]tak właśnie wygląda smak zwycięstwa Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No to sie usmiałam nieźle:):)Nie mogłam się napatrzyc normalnie:):)Swiatus wygląda nie ze ładnie- on wyglada cudnie!!1Jego sierść jest taka puszysta i blyszczaca, ze naparwde dla mnie to jest extra nowa rasa- typowy champion:):) NO i Gucio nie lepszy zresztą:DNO ale widze i Pańcia na rekach jeszcze jedna malizna..ale ja WAm Ivette zazdroszczę:):):) Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Maryniu :):):) Czy to znaczy , że masz już tytuł do wiersza????:evil_lol::lol::lol::lol: Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 a ja was zapraszam na wizytę przedadopcyjną :):):):) Wynajmiemy salę i hotel , bo w tej sytuacji to wszyscy z wątku powinni zadość uczynić tej formalności....:):):) ----> a ja założę na drzwi tabliczkę UWAGA ZŁY ŚWIAT :):):) Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No wizyta przedadopcyjn musowa...ale tylko z załacznikiem:D Quote
ivette3 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gonia66 napisał(a):No wizyta przedadopcyjn musowa...ale tylko z załacznikiem:D mój TZ pytanie ma w sprawie załącznika -----> " ...jakiej rasy i jak duży ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: " Quote
Recommended Posts