ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 już są na kompie ale Karolina tylko dokończy kolację i już wkleja,bo ja nie bardzo potrafię- łapy mi sie w dodatku trzęsą z emocji :) . Jeszcze10- 15 minutek ....:) Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 nie wiem czy wiecie ale Świat ma biały krawacik pod szyjką :] ja też czekam na zdjęcia, ale pewnie dopiero rano zobaczę Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Ivette najpierw zmniejszcie na komputerze zdjęcia i zapiszcie i dopiero wstawiajcie, bo to niezgodne z regulaminem takie duże zdjęcia... no nie mówiąc o tym że się ładuje pół dnia.. wykasujcie te i od nowa wstawcie plisss Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ctrl i "-" to sie zmniejszą :( a jak sobie poradzimy to te wykasuję i wstawię mniejsze- nie wiem czemu nam takie wielkie wyszły :( umie ktoś to poślę na pocztę :(:(:( Quote
avii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 i ja juz jestem ivette tam na image zakreślcie ( dajcie ptaszka ) resize image? 320x240 (for websites and email) na 320x iles tam jak załadujcecie zdjęcie z kompa zdjęcia same sie pomniejszą i dobrze wkleją NIE TRZEBA INNEGO PROGRAMU kudłacza nie widzę ale wzór na zasłonkach bardzo ładny :evil_lol: ps wykasujcie zdjęcia strona sie zawiesza !!!!! Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 zaraz mi padnie komp, ale może dotrwa, kabel mam w innym pokoju, a tam już śpi tż, jak nie potwierdzę że dostałam tzn że mi padł i jutro dopiero wejdę na dogo Quote
avii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wcale nie potrzeba maila :razz: no ivette jak ty jedno zdjęcie dalas w rozdzielczości 2,1 mb to .....:-o tarram danal mail nie przejdzie :evil_lol: skrzynka stanęła przy tych megabajtach :eviltong: Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 poszły 2 cz do xmartix bo Ciebie danal teraz zauważyłam- nie czytałam przez chwilę postów , bo kasowałam tamte olbrzymy :( A tak w ogule to < foch > i <jęzor >:eviltong: i w ogóle to u mnie jest Światuś :diabloti: i mi możecie teraz zazdrościć he ! :evil_lol: żartowałam :( , naprawdę jestem zła ze wstydu :oops: Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ivette3 napisał(a):poszły 2 cz do xmartix bo Ciebie danal teraz zauważyłam- nie czytałam przez chwilę postów , bo kasowałam tamte olbrzymy :( A tak w ogule to < foch > i <jęzor >:eviltong: i w ogóle to u mnie jest Światuś :diabloti: i mi możecie teraz zazdrościć he ! :evil_lol: żartowałam :( , naprawdę jestem zła ze wstydu :oops:Wiesz jak ja Ci zazdroszcze Ivette??Normalnie gdybym mogla to bym najpier Ciebie usciskala potem Swiatka(oczywiscie Karolinkę Twoja tez)..jestem taka szczesliwa, ze tak sie wszystko poukladalo..jak patrze na tego "poduszkowca" to dziw bierze..jakby nigdy nic- ulozyl sie i lezy sobie bez kreoacji Stary Piernik Kochany:D...tylko patrz jak bedzie okupowal wersalki- to kwestia godzin...no moze dni kilku:D:D...a jak jeszcze powiesz na koniec Roku ze nikomu go nie oddasz, to wcale sie nie zdziwie:p Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 teraz to ja się na foty doczekać nie mogę- od dworca przez aleje NMP w kier.Jasnej Góry prawie pielgrzymka z przystankiem pod choinką i na koniec dom...i spanko- fajny jest i bardzo cierpliwy- dzielny Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 dobra lecimy szybko ze zdjęciami: Quote
avii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 gonia66 napisał(a):Wiesz jak ja Ci zazdroszcze Ivette??Normalnie gdybym mogla to bym najpier Ciebie usciskala potem Swiatka(oczywiscie Karolinkę Twoja tez)..jestem taka szczesliwa, ze tak sie wszystko poukladalo..jak patrze na tego "poduszkowca" to dziw bierze..jakby nigdy nic- ulozyl sie i lezy sobie bez kreoacji Stary Piernik Kochany:D...tylko patrz jak bedzie okupowal wersalki- to kwestia godzin...no moze dni kilku:D:D...a jak jeszcze powiesz na koniec Roku ze nikomu go nie oddasz, to wcale sie nie zdziwie:p ivette wszystko trzeba przejśc :) jak zmniejszać >> to proste podałam wyżej gdzie zaznaczasz ptaszka w image i sie nie stresuj duuuże buzki dla Ciebie i Twojej Karolinki >> jestem naprawdę pod wrażeniem a w oczekiwaniu na resztę zdjęc popatrzcie sobie cioteczki na to cudoooo Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ostatnie jest najlepsze"OOOOO..nie nie nie!!!!!- ja dalej nie idę- tu jest ladna choinka i tak domowo jakos":D Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 avii :) ślicznie- a będzie jeszcze fajniej jak już go po troszku doprowadzimy do ładu na tej lokowatej czuprynce....wykąpiemy ,wyczeszemy...ale to ostrożnie trzeba , więc kilka dni pewnie...ale na święta to już chlopak będzie jak nowy :) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 HAha..a nie mowilam ze wersalka to tylko kwestia minut?????On jest cuuuudny...:):)Dziadzio...ale te oczka....lzawią biedakowi:(..normalnie Go kocham:D Quote
avii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 o rany ..jaki kochany ciapuś:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 i kolejne zdjęcia, biedulkowi coś z oczek leci, jakaś wydzielina bordowa Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 ivette nie wkleiłam wszystkich... parę ominęłam.. ale jak chcesz to dokleję... starałam się te najistotniejsze i najwyraźniejsze... mogą być? Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wstał przed chwilką podszedł do michy z wodą :) napił się i położył na swoim miejscu :) i obserwuje :):):) Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ivette..pojdziesz z nim do weta moze???Oczywiscie kasa na wizyte i leki od nas zaraz wyslana..NO WLASNIE.....KOMU MAM WYSLAC ZA PODROZ KAROLINKI???Dzis doszla wplata od cioteczki Namco- 55 zł oraz Ivette- 10 zł:):)POra wiec na pierwsze rozliczenia- bo potem nie dojdziemy do ladu: Swiat posiada aktualnie: 220 zł ze skarbonki czarusiowej wplaty: Lidan- 10 zł Eski- 10 zł Bazarek Poker (zakupy Goni)- 15 zł Nemco- 55 zł Ivette- 10 zł STAN SKARPETY SWIATOWEJ WYNOSI NA DZIŚ- 320 zł:):)bardzo dziekujemy wszystkim za wszystko:D Quote
xmartix Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 on taki mądry stary dziadek jest, niby nie kuma, nie widzi, nie słyszy, ale WIE ! HA! :) no przydałby mu się fryzjer :D a te włoski zalizane na czole to on nie powinien mieć "normalnie" trochę żeby leciało mu na oczy? Quote
avii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ivette3 napisał(a):avii :) ślicznie- a będzie jeszcze fajniej jak już go po troszku doprowadzimy do ładu na tej lokowatej czuprynce....wykąpiemy ,wyczeszemy...ale to ostrożnie trzeba , więc kilka dni pewnie...ale na święta to już chlopak będzie jak nowy :) Ivette i Karolino>> tobie dziewczyno szczególnie za serce, szybkość decyzji i ..odwagę bo nie wiadomo było jak pies sie zachowa.... należą się Wam gorące podziękowania i brawa :buzi::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose: Quote
ivette3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 z tego co widzę to Karolina posłała Ci nawet te co miały nie iść i one są - wklej więc reszte bo chyba jeszce coś fajnego byo ale nie pamiętam Quote
Recommended Posts