Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]Częstochowa Osobowa - Wrocław (9:29-13:32) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]10:40/10:49 - peron 1, tor 7 na peron 2, tor 3)[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]
Wrocław - Częstochowa Osobowa (13:45-17:36) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]16:23/16:28 - peron 3, tor 4 na peron 3, tor 2)

koszt dla Karoliny (córki): 40,32 zł (w obie strony) + koszt psa (kiedyś było 4 zł w jedną stronę, ale teraz jest podobno więcej..)
[/FONT][/FONT]

kupię smycz, kaganiec, obrożę
niestety nie mogę tego dodatkowo dać, więc uznamy jako wpłatę deklaracji ok?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]Częstochowa Osobowa - Wrocław (9:29-13:32) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]10:40/10:49 - peron 1, tor 7 na peron 2, tor 3)[/FONT][/FONT]
Wrocław - Częstochowa Osobowa (13:45-17:36) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]16:23/16:28 - peron 3, tor 4 na peron 3, tor 2)

koszt dla Karoliny (córki): 40,32 zł (w obie strony) + koszt psa (kiedyś było 4 zł w jedną stronę, ale teraz jest podobno więcej..)
[/FONT][/FONT]
Czyli koszt 50 zł wystarczy dla Karoliny??Juz jestescie umowione dokladnie xmatrix????

xmartix napisał(a):
kupię smycz, kaganiec, obrożę
niestety nie mogę tego dodatkowo dać, więc uznamy jako wpłatę deklaracji ok?

Oczywiscie ze tak- tak chyba musimy Ci doplacic- deklarowalas chyba dyszke a koszt smyczy i obrozy bedzie chyba wiekszy??Nie ma tam oplaty adopcyjnej???

Posted

można wstępnie wysłać im 50 zł, rozliczymy się przecież potem

tak, jesteśmy umówione, mamy już swoje numery tel :)

my nie mamy opłaty, zresztą jak się adoptuje u nas stare psy to też nikt nie musi za to płacić,co do deklaracji to się mi zapisze najwyżej na 2 miesiące czy coś, idę spać, jutro jestem od samego rana..

Posted

NO i teraz trzeba bedzie wszystko z danal uzgodnic- kiedy bedzie mogla przyjechac i jaki to bedzie dokladnie koszt- zebym mogal jej wyslac pieniazki:)

xmartix napisał(a):
można wstępnie wysłać im 50 zł, rozliczymy się przecież potem

tak, jesteśmy umówione, mamy już swoje numery tel :)
Jejuuuuuu..jak ja sie ciesze bardzo?:):)Treaz nie wiem czy ja mam wyslac karolince 50 zl czy avi???Bo Ona cos pisala, ale wiem tez ze sporo deklarowala na przejazd pieniazkow:)...jesli juz wyslala na moje konto to nie wiem kto, co i jak:)Prosze -napiszcie wszystko, zeby bylo na beżąco:)

xmartix napisał(a):
my nie mamy opłaty, zresztą jak się adoptuje u nas stare psy to też nikt nie musi za to płacić,co do deklaracji to się mi zapisze najwyżej na 2 miesiące czy coś, idę spać, jutro jestem od samego rana..

MArtus- ok, w takim razie bedziesz "zwolniona" 2 miesiace z deklaracji;)...chyba ze zaplacisz duzo wiecej- to napisz prosze:)
ALE SIĘ CIESZĘ..AZ MNIE GLOWA ROZBOLALA:D

Posted

:loveu::) dech mi zapiera ....ale fajowo :loveu: , aż mi żal ,że to nie ja mogę jechać - nie dam rady udawać studentki :-( .... ale Światusia tu wycałuję osobiście hi hi

Posted

[quote name='xmartix'][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]Częstochowa Osobowa - Wrocław (9:29-13:32) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]10:40/10:49 - peron 1, tor 7 na peron 2, tor 3)[/FONT][/FONT]

a tego już nie ma ??

[FONT=Tahoma]Wrocław Główny
Częstochowa Osobowa[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma] 14.12.09 [/FONT]

[FONT=Tahoma] odj
przyj [/FONT]

[FONT=Tahoma]13:07
16:06 [/FONT]

[FONT=Tahoma] 2:59 [/FONT]

[FONT=Tahoma] 0 przesiadek[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

bezpośredni bez klopotu szczególnie dla psa !!!
sprawdzę

i

Czas jazdy: 2:59; kursuje w okresie, 13. do 18. Gru :roll:

Posted

Od dzis sa duze zmiany podobno w rozkladach jazdy- od 13-go znaczy:)

ivette3 napisał(a):
:loveu::) dech mi zapiera ....ale fajowo :loveu: , aż mi żal ,że to nie ja mogę jechać - nie dam rady udawać studentki :-( .... ale Światusia tu wycałuję osobiście hi hi

NO..ale za to bedziesz miala ten zaszczyt goscic u siebie Dzaidziusia:)Teraz to my Ci zazdroscimy na maxa:D..a juz o radosci to mi sie pisac nie chce:):):):)

Posted

avii napisał(a):
[quote name='xmartix'][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]Częstochowa Osobowa - Wrocław (9:29-13:32) przesiadka w Katowicach ([/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]10:40/10:49 - peron 1, tor 7 na peron 2, tor 3)[/FONT][/FONT]

a tego już nie ma ??

[FONT=Tahoma]Wrocław Główny
Częstochowa Osobowa[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

[FONT=Tahoma] 14.12.09 [/FONT]

[FONT=Tahoma] odj
przyj [/FONT]

[FONT=Tahoma]13:07
16:06 [/FONT]

[FONT=Tahoma] 2:59 [/FONT]

[FONT=Tahoma] 0 przesiadek[/FONT]

[FONT=Tahoma]
[/FONT]

bezpośredni bez klopotu szczególnie dla psa !!!
sprawdzę

i

Czas jazdy: 2:59; kursuje w okresie, 13. do 18. Gru :roll:

avii - czy to znaczy , że masz lepsze połączenie? napisz jeszcze raz , bo ja z emocji już się gubię...

Posted

gonia66 napisał(a):
Jejuuuuuu..jak ja sie ciesze bardzo?:):)Treaz nie wiem czy ja mam wyslac karolince 50 zl czy avi???Bo Ona cos pisala, ale wiem tez ze sporo deklarowala na przejazd pieniazkow:)...jesli juz wyslala na moje konto to nie wiem kto, co i jak:)Prosze -napiszcie wszystko, zeby bylo na beżąco:)

a mnie za co chcecie zaplacić??? :eviltong:
aaa już doczytałam :diabloti: co nagle to po diable ...
wysylaj ty
ja ci wplacę swoje 100 + 50 na koszty biletu

ivette >> na stronie pkp jest to polaczenie , nie wydaje mi sie by z wrocka nie było bezpośredniego
naprawde przerabiałam juz taki maraton przez pól polski i liczy sie przede wszystkim zwierzak
człowiek więcej zniesie a tu chodzi zeby swiat miał jak najkrócej stres
koszty raz jeszcze mówie pokryję albo wplacę bo to rzecz drugorzędna
najważniejszy jest pies

Posted

dotarłam wreszcie i widze ze dzialacie blyskawicznie.

niech świat posiedzi u ivette przez święta a my po świętach śmigniemy z nim do Elbląga

jest malutka szansa, że znajdzie sie tu dla niego domek. pewna kursantka mojego Michala ma wielkie serducho dla pieskow. ma juz swoje 3, dwa w domku i jednego w kojcu. ivette zobaczylaby jak sobie Świat radzi w normalnych warunkach i może , może.....

Posted

danal1983 napisał(a):
dotarłam wreszcie i widze ze dzialacie blyskawicznie.

niech świat posiedzi u ivette przez święta a my po świętach śmigniemy z nim do Elbląga

jest malutka szansa, że znajdzie sie tu dla niego domek. pewna kursantka mojego Michala ma wielkie serducho dla pieskow. ma juz swoje 3, dwa w domku i jednego w kojcu. ivette zobaczylaby jak sobie Świat radzi w normalnych warunkach i może , może.....
KUrcze..ale dziewczyny..ja juz dalam znac Morii-tzn potwierdzilam ze przyjedzie do niej Swiat....ona trzyma miejsce...nie wiem czy to bedzie ladnie(bo nie jest na watku) jak bedzie trzymala do Nowego roku a my jej powiemy za 2 tygodnie ze jednak nie...:/Moze lepiej w takim razie juz odmowic to miejsce???troche mi glupio bedzie inaczej.....i obwaiam sie ze potem juz nie bedzie chcial "moich" pieskow, jak okaze sie taka "nieslowna"...a ja mam u Niej takie "pewne miejsce" w razie W"...zawsze pomaga mi w potrzebie....CO ROBIMY???MAM DZWONIC DO NIEJ???

Posted

gonia66 napisał(a):
KUrcze..ale dziewczyny..ja juz dalam znac Morii-tzn potwierdzilam ze przyjedzie do niej Swiat....ona trzyma miejsce...nie wiem czy to bedzie ladnie(bo nie jest na watku) jak bedzie trzymala do Nowego roku a my jej powiemy za 2 tygodnie ze jednak nie...:/Moze lepiej w takim razie juz odmowic to miejsce???troche mi glupio bedzie inaczej.....i obwaiam sie ze potem juz nie bedzie chcial "moich" pieskow, jak okaze sie taka "nieslowna"...a ja mam u Niej takie "pewne miejsce" w razie W"...zawsze pomaga mi w potrzebie....CO ROBIMY???MAM DZWONIC DO NIEJ???

nie

bo nic pewnego nie wiesz

Posted

jutro sie dowiemy czy ta babeczka (kursantka michala) wezmie pieska czy nie wiec do jutra trzymaj miejsce. jesli nie, to jak tylko beda dobre drogowe warunki, wyruszymy w trase, najpozniej po świetach. moze tak byc?????

Posted

avii napisał(a):
nie

bo nic pewnego nie wiesz
NO ja wiem..ale potem bedzie mi chyba troche glupio...tym bardziej ze potwierdzalam ostatnio...bo wczesniej nie bylysmy pewne gdzie pojedzie...Czyli co robic???

danal1983 napisał(a):
jutro sie dowiemy czy ta babeczka (kursantka michala) wezmie pieska czy nie wiec do jutra trzymaj miejsce. jesli nie, to jak tylko beda dobre drogowe warunki, wyruszymy w trase, najpozniej po świetach. moze tak byc?????
O..ok:) to niech tak bedzie:) Ja wierze ,z e bedzie najlepiej z mozliwych:) a ten domek bylby bezplatny czy platny??I jesli tak to ile???:)

Posted

OKi..no to czekamy na wiesci..etraz najwazniejsze, ze świat opusci schron i to juz jutro!!!!!!!!!!!CHLOPAKU!!!!!!!!!!!!!TO OSTATNIA TWOJA NOC W SZCZENIAKARNI!!!!!PAKUJ SIE I ŚNIJ JUZ O NOWYM DOMKU:):):)

Posted

ivette3 napisał(a):
[quote name='avii']

avii - czy to znaczy , że masz lepsze połączenie? napisz jeszcze raz , bo ja z emocji już się gubię...

raz jeszcze sprawdziłam
wg daty rozkladu jest to NOWY JUZ ROZKLAD który obowiązuje od 13.12.2009 do 11.12.2010

Rozkład: Odjazd 13:00 13.12.09 - 11.12.10

ODJAZD Z WROCLAWIA
Pociąg do Białegostoku przez Częstochowę , bezpośredni

13:07
TLK61108
Białystok
Wrocław Główny 13:07 - Oława 13:26 - Brzeg 13:40 - Opole Główne 14:12 • Częstochowa Osobowa 16:06 - Skierniewice 18:10 - Warszawa Zachodnia 18:54 - Warszawa Centralna 19:00 - Warszawa Wschodnia 19:12 - Białystok 21:40
w okresie, 13. do 18. Gru

;)

Posted

no to teraz ja gadam co i jak :)

Karolina poszła po bilet na jutro / jedzie 9,29 i będzie we WRocku na 13.32
Jak uporają się ze schronem to dopiero wybiorą pociąg powrotny , bo na pkp są teraz zmiany i kompletny bałagan....

Koszty biletów podam jak już będzie po akcji / tak czy inaczej wstępnie będzie to najwyżej do 50zł / jutro wieczorkiem jak się nacieszę pysiem dziadziusia :)

Jutro będę na bieżąco pisać co i jak ---w/g doniesień z tela i sms-ów

ok?

aha !!! jak będziecie grzeczni to foty porobię i wkleję hihi :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

:roll:Reklamę mojej jedynaczki zrobię jutro hi hi , bo jak ktoś dzisiaj tu przeczyta ,że mój skarb ze Światem w rękach przemierza kraj to możemy potem na okup nie uzbierać:roll:

Posted

no a ja spać nie mogę :roll:...

goniu - byłam na wątku Filipka i tam jest info od ani@,żeby wojtuś wpłacał to 10 zł bezpośrednio na staruszka bo nie będzie wtedy zamieszania.Myślę, że ma rację.Poślij więc może za pamięci do niego swój nr konta - w tych dzisiejszych rewelacjach to umknęło troszkę - chyba,że pamiętałaś to przepraszam za przypominanie :oops:
link do Filipka jest w moich banerkach

Posted

ale emocjonalne cioteczki tu są dla Świata :evil_lol:

Avii co do pociągu - córcia przyjedzie o 13:32 czyli na ten pociąg o którym piszesz się nie załapie... ja wiem że z psem nie lekko po pociągach... ale tak się ułożyło że ta 1 przesiadka musi być

Ivette - powiedz córce żeby sprawdziła na który peron ma się pzresiąść, bo potem ze Świate, musi pędzić na ten drugi peron i musi wiedziec gdzie żeby zdążyć...
a ja nauczam niemieckiego... :roll: a Ty?

a Gonia czego naucza?:razz:

ja odrobinkę po 12-tej powinnam być w schronie już :) i na 13:30 będę na pkp

Posted

Pojechała i będzie na miejscu o 13,32 :) .Jeśli dała byś radę sprawdzić u Was z którego peronu jedzie powrotny ten o 13,45 to by było super- jeśli nie będzie opóźnienia...
U nas w informacji nic nie da się dowiedzieć- kompletna dezinformacja ;/

Posted

perony na przesiadkę w Katowicach ma spisane- nie ma jednak na necie na który peron wjedzie do Wrocka i z którego będzie odjeżdżać :( - u nas w info nie wiedzą....a gdyby planowo przyjechała i miała by już bilety to daje Ci kasę za bilety i szybko wsiada do powrotnego.Ale to trzeba by zgrać prawie na ostatnią chwilę- jak nie to pojedzie powrotnym o 15,21