danal1983 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja pytalam tego kuzyna ktory studiuje we wroclawiu ale on dopiero wraca ok20-go i nie zna nikogo kto w nasze strony wracałby wczesniej. zapytam dzisiaj michala kiedy moglibysmy jechac . xmartix a może by popytac znajomych wrocławian czy nie maja ogos kto wybiera sie napoludnie w nablizszym czasie? Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 napiszę na wątku wrocławskim a ok. 20-tego to znaczy dokładnie kiedy? bo już jest 13-ty, może by się Świata gdzieś przetrzymało do tej pory Quote
danal1983 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 bodajże 22-go ale jesli mamy juz zaklepane miejsce a Świata mozna wyciagac to lepiej zalatwic to szybko. Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 no tak, ale ile oni nam go tam w schronie przetrzymają... Quote
danal1983 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 poprosze Michala zeby policzyl k-ty trasy - osw-wroclaw-elblag i zapytam czy zodzi sie na przedluzona trase i kiedy. napisze wieczorem. tez mam auto na gaz ale nie ufam mu na tyle, zeby jechac w tak daleka trase...temu autu nie ufam;) Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 xmartix napisał(a):Świat jest w szczeniakarni, tam jest dobra temperatura. MOja Salmunia tez byla w tej szczeniakarni:(:(....No ale skoro nie marznie to najwazniejsze..i myslicie ze przechowaja go do 22-go???tylko ze potem nie wiadomo czy danal bedzie mogla jechac taki szmat drogi- to czas świąteczny...:/ jesli nie znajdziemy innej opcji, to ta moglaby byc (w zapasie), bo lepszy rydz:)ale faktycznie- gdyby udalo sie znaleźć cos wczesniej byloby leoiej chyba dla wszystkich:) PROSIMY O DEKLARACJE STALE- PONIEWAŻ BRAKUJE ICH DZIADZIUSIOWI JESZCZE... APELUJCIE DZIEWCZYNY GDZIE SIE DA O KAŻDE 5 NAWET ZLOTYCH..... Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Poker napisał(a):u nas nie jest jeszcze tak zimno,ale ja mam to samo co TY.Wracam z naszymi futrzakami ze spaceru do ciepełka i ryczeć mi się chce jak pomyślę o tych wszystkich bez schronienia. Tak tak..jeszcze jest"tylko" -3, -4 stopnie ale zapowiadaja w tym tygodniu do -20:(:( tak bylo w zeszlym roku..w tv nawet pokazywali schroniska:(:(..nienawidze zimy przez to:(:( Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 danal czy Wy możecie jechać 23 grudnia ze Światem do ELbląga? Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cioteczki- brakuje nam 150 zł deklaracji stalych dla świata, aby bezpiecznie mogl przebywac na emeryturce .....to duzo i mało...:( zapraszajcie ludzi na wątek, prosmy o kazda zlotowke..kasa potrzebna na "wczoraj".....świat chce życ.... Na transportowyym znalazlam cos, ze wroclaw- Bytom..kurcze ...geografia sie klania..a Bytom daleko do K-wa?????http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY?p=13682355#post13682355 cos takiego:Na dniach powinien być transport Bytom-Wrocław, płatny tylko w jedną stronę, bo w drugą pojedzie od nas suka CC, koszt to około 80zł, będzie tez opcja Wrocław-Legnica-Bolesławiec-Zgorzelec, bo panna z Dłużyny śmiga Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 daleko Gonia.... oczywiście bliżej niż z wro ale i tak daleko.. Quote
tula Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Xmartix ja będę robiła i regularnie odnawiała ogłoszenia Świata na gumtree wrocław, adopcjapsa i cafeanimal, nie wiem czy dam radę więcej bo ogłaszam masę zwierzaków, ale te ogłoszenia co wymieniłam cały czas staram się odnawiać. Quote
Nemko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja w przyszlym miesiacu znow wrzuce pare zlotych (tyle, ile bede mogla) dla Świata. W tym juz niestety raczej nie:( ale jeszcze zobaczymy, co da sie zrobic;) Moze do konca roku cos uda mi sie uciułać jeszcze. Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja natomiast cały czas gotowa jestem kilka-kilkanaście dni przetrzymać psiaka u siebie.Z Cze-wy już by miał bliżej ...a danal ma po drodze z Oświęcimia do Elbląga... Czy psiak może jechać kawałek drogi pociągiem? Jeśli tak to moja córka studiuje w Dąbrowie G. i mogłaby go z tego miejsca odebrać i przywieźć pociągiem do mnie....tu tylko godziny by trzeba było uzgodnić w zależności od jej zajęć na uczelni... Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nemko napisał(a):Ja w przyszlym miesiacu znow wrzuce pare zlotych (tyle, ile bede mogla) dla Świata. W tym juz niestety raczej nie:( ale jeszcze zobaczymy, co da sie zrobic;) Moze do konca roku cos uda mi sie uciułać jeszcze. Nemco- bardzo dziekujemy:) Każda pomoc dla dziadziusia jest potrzebna w tej chwili, bo gdy nie mamy deklaracji stalych to nie mamy tez spokoju tak naparwde:/....najbardziej zalezy nam na deklaracjach stalych wlasnie- czyli zadejklarowanie, ze raz w miesiacu bedziemy wplacac 5, 10 zl, czy jeszcze inna kwote... ivette3 napisał(a):Ja natomiast cały czas gotowa jestem kilka-kilkanaście dni przetrzymać psiaka u siebie.Z Cze-wy już by miał bliżej ...a danal ma po drodze z Oświęcimia do Elbląga... Czy psiak może jechać kawałek drogi pociągiem? Jeśli tak to moja córka studiuje w Dąbrowie G. i mogłaby go z tego miejsca odebrać i przywieźć pociągiem do mnie....tu tylko godziny by trzeba było uzgodnić w zależności od jej zajęć na uczelni... To tez jest mysl i pomysl....zwlaszcza, ze bylby juz bezpieczny....no czyli moze tez trzeba szukac transpoprtu W-w Cz-wa???tak??? Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):To tez jest mysl i pomysl....zwlaszcza, ze bylby juz bezpieczny....no czyli moze tez trzeba szukac transpoprtu W-w Cz-wa???tak??? Wrocław- Częstochowa lub Wrocław - Dąbrowa G.--> to tylko 20 minut dalej niż Katowice (bo z D.G. z moją córką może pojechać PKP do Czę-wy...) Quote
xmartix Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 napisałam na transportowym że szukamy też do CZęstochowy niestety nie słyszałam żeby ktoś na razie tam jechał napisałam też na wątku wrocławskim Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jejuuuuuuuuuuu..oby sie udalo....musi sie udac..A MY W MIEDZYCZASIE PROSIMY O DEKLARACJE DLA sWIATA....:) Quote
Onaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To w sumie gdzie psiak jedzie ? Do Częstochowy ? Bo ja już się pogubiłam ? Miał jechać do Elbląga chyba. Quote
Nemko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Gosia ja moge zdeklarowac sie i np. co miesiac wplacac mu po 30 zł... No tak na razie. Jakby bylo w jakims miesiacu wiecej, to przesle wiecej, ale na razie moge zdeklarowac 30 Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nemko napisał(a):Gosia ja moge zdeklarowac sie i np. co miesiac wplacac mu po 30 zł... No tak na razie. Jakby bylo w jakims miesiacu wiecej, to przesle wiecej, ale na razie moge zdeklarowac 30Naparwde nemco??/Mateńko....to bardzo bardzo dziekujemy!!!!!!!!!!!Ja nie pisalam tego do Ciebie, , że deklaracje stale itp..naparwde kazda pomoc jest na wage złota..ale jesli moglabys tak wlasnie, ze co miesiac 30 zł to byloby cuuuudownie:):)W takim razie zapisujemy Cie do stalych deklaracji i nisko sie klaniamy w podzękowaniach:):):):) Czyli mam juz 185 zl deklaarcji stalych cioteczki i wujaszkowie:):):)BRakuje jeszcze "tylko" 115 zł...a to juz znaczna roznica:)Jupi!!!!!!:):):) Dogo07 napisał(a):To w sumie gdzie psiak jedzie ? Do Częstochowy ? Bo ja już się pogubiłam ? Miał jechać do Elbląga chyba. Jedzie do Elbląga..ale kombinujemy transpport zeby byl najtanije i najszybciej:) Quote
Nemko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ok, to zapisuje sobie w kalendarzu, ze np. 3-go kazdego miesiaca bede wplacac na konto. Na adres Twoj gosia?Ten z maila? Nic sie nie zmienia? Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nemko napisał(a):Ok, to zapisuje sobie w kalendarzu, ze np. 3-go kazdego miesiaca bede wplacac na konto. Na adres Twoj gosia?Ten z maila? Nic sie nie zmienia? oCZYwoscie- ten sam adres i numer konta:) BARDZO BARDZO DZIEKUJE:):) Kto jeszcze zechce wspomoc chlopaka, ktory juz moze jechac grzac doopeczke w ciepelku??uratujmy światka wspolnie!!!każde 5 zł cenne jak perełka:):):)prossssimy!!!!:):):) Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):Kto jeszcze zechce wspomoc chlopaka, ktory juz moze jechac grzac doopeczke w ciepelku??uratujmy światka wspolnie!!!każde 5 zł cenne jak perełka:):):)prossssimy!!!!:):):) goniu !!!!! :):):) Kopiuję wiadomość z wątku Filipka --> post wojtusia :) : "....Dzień dobry Pięknie witam Filipka i wszystkich z jego Fanklubu. Aniu, Ivett - oczywiście że się zgadzam, a można by zrobić tak że bedę wpłacał 40 zł a Ania tę nadwyżkę 10 zł będzie przekazywała na Świata. Wygłądałoby by to tak że nasz kochany Filipek dodatkowo wspiera jeszcze swojego przyjaciela Świata. A w 1 poscie moznaby by Aniu rozpisać deklaracje? wojtuś - 30 zł Filipek dla Świata - 10 zł Czy byłoby Aniu tak dobrze ??.........." :) to znaczy,że Światuś będzie miał dodatkowe 10 zł ... zaraz napiszę do ani@ na PW,żeby potwierdziła i dograła tą sprawę, bo Filipek to jej wątek :) Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Gdzies to czytalam, faktycznie...tylko juz nawet nie pamietam gdzie jest ten wątek Filipka:)NApisz do niej Ivette prosze, i niech jesli moze napisze tu na wątku- ja jej przesle numer konta:) BO chyba tak to tylko mozemy zalatwic- prawda????I juz dziekujemy za koleja dyszke- brakowaloby wtedy juz "tyllko 105 zł":):):) Quote
Recommended Posts