Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja pytalam tego kuzyna ktory studiuje we wroclawiu ale on dopiero wraca ok20-go i nie zna nikogo kto w nasze strony wracałby wczesniej.

zapytam dzisiaj michala kiedy moglibysmy jechac .

xmartix a może by popytac znajomych wrocławian czy nie maja ogos kto wybiera sie napoludnie w nablizszym czasie?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprosze Michala zeby policzyl k-ty trasy - osw-wroclaw-elblag i zapytam czy zodzi sie na przedluzona trase i kiedy. napisze wieczorem. tez mam auto na gaz ale nie ufam mu na tyle, zeby jechac w tak daleka trase...temu autu nie ufam;)

Posted

xmartix napisał(a):
Świat jest w szczeniakarni, tam jest dobra temperatura.

MOja Salmunia tez byla w tej szczeniakarni:(:(....No ale skoro nie marznie to najwazniejsze..i myslicie ze przechowaja go do 22-go???tylko ze potem nie wiadomo czy danal bedzie mogla jechac taki szmat drogi- to czas świąteczny...:/
jesli nie znajdziemy innej opcji, to ta moglaby byc (w zapasie), bo lepszy rydz:)ale faktycznie- gdyby udalo sie znaleźć cos wczesniej byloby leoiej chyba dla wszystkich:)
PROSIMY O DEKLARACJE STALE- PONIEWAŻ BRAKUJE ICH DZIADZIUSIOWI JESZCZE...
APELUJCIE DZIEWCZYNY GDZIE SIE DA O KAŻDE 5 NAWET ZLOTYCH.....

Posted

Poker napisał(a):
u nas nie jest jeszcze tak zimno,ale ja mam to samo co TY.Wracam z naszymi futrzakami ze spaceru do ciepełka i ryczeć mi się chce jak pomyślę o tych wszystkich bez schronienia.

Tak tak..jeszcze jest"tylko" -3, -4 stopnie ale zapowiadaja w tym tygodniu do -20:(:( tak bylo w zeszlym roku..w tv nawet pokazywali schroniska:(:(..nienawidze zimy przez to:(:(

Posted

Cioteczki- brakuje nam 150 zł deklaracji stalych dla świata, aby bezpiecznie mogl przebywac na emeryturce .....to duzo i mało...:( zapraszajcie ludzi na wątek, prosmy o kazda zlotowke..kasa potrzebna na "wczoraj".....świat chce życ....

Na transportowyym znalazlam cos, ze wroclaw- Bytom..kurcze ...geografia sie klania..a Bytom daleko do K-wa?????http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY?p=13682355#post13682355
cos takiego:Na dniach powinien być transport Bytom-Wrocław, płatny tylko w jedną stronę, bo w drugą pojedzie od nas suka CC, koszt to około 80zł, będzie tez opcja Wrocław-Legnica-Bolesławiec-Zgorzelec, bo panna z Dłużyny śmiga

Posted

Xmartix ja będę robiła i regularnie odnawiała ogłoszenia Świata na gumtree wrocław, adopcjapsa i cafeanimal, nie wiem czy dam radę więcej bo ogłaszam masę zwierzaków, ale te ogłoszenia co wymieniłam cały czas staram się odnawiać.

Posted

Ja w przyszlym miesiacu znow wrzuce pare zlotych (tyle, ile bede mogla) dla Świata. W tym juz niestety raczej nie:( ale jeszcze zobaczymy, co da sie zrobic;) Moze do konca roku cos uda mi sie uciułać jeszcze.

Posted

Ja natomiast cały czas gotowa jestem kilka-kilkanaście dni przetrzymać psiaka u siebie.Z Cze-wy już by miał bliżej ...a danal ma po drodze z Oświęcimia do Elbląga...
Czy psiak może jechać kawałek drogi pociągiem? Jeśli tak to moja córka studiuje w Dąbrowie G. i mogłaby go z tego miejsca odebrać i przywieźć pociągiem do mnie....tu tylko godziny by trzeba było uzgodnić w zależności od jej zajęć na uczelni...

Posted

Nemko napisał(a):
Ja w przyszlym miesiacu znow wrzuce pare zlotych (tyle, ile bede mogla) dla Świata. W tym juz niestety raczej nie:( ale jeszcze zobaczymy, co da sie zrobic;) Moze do konca roku cos uda mi sie uciułać jeszcze.

Nemco- bardzo dziekujemy:) Każda pomoc dla dziadziusia jest potrzebna w tej chwili, bo gdy nie mamy deklaracji stalych to nie mamy tez spokoju tak naparwde:/....najbardziej zalezy nam na deklaracjach stalych wlasnie- czyli zadejklarowanie, ze raz w miesiacu bedziemy wplacac 5, 10 zl, czy jeszcze inna kwote...

ivette3 napisał(a):
Ja natomiast cały czas gotowa jestem kilka-kilkanaście dni przetrzymać psiaka u siebie.Z Cze-wy już by miał bliżej ...a danal ma po drodze z Oświęcimia do Elbląga...
Czy psiak może jechać kawałek drogi pociągiem? Jeśli tak to moja córka studiuje w Dąbrowie G. i mogłaby go z tego miejsca odebrać i przywieźć pociągiem do mnie....tu tylko godziny by trzeba było uzgodnić w zależności od jej zajęć na uczelni...

To tez jest mysl i pomysl....zwlaszcza, ze bylby juz bezpieczny....no czyli moze tez trzeba szukac transpoprtu W-w Cz-wa???tak???

Posted

gonia66 napisał(a):
To tez jest mysl i pomysl....zwlaszcza, ze bylby juz bezpieczny....no czyli moze tez trzeba szukac transpoprtu W-w Cz-wa???tak???

Wrocław- Częstochowa lub Wrocław - Dąbrowa G.--> to tylko 20 minut dalej niż Katowice (bo z D.G. z moją córką może pojechać PKP do Czę-wy...)

Posted

Gosia ja moge zdeklarowac sie i np. co miesiac wplacac mu po 30 zł... No tak na razie. Jakby bylo w jakims miesiacu wiecej, to przesle wiecej, ale na razie moge zdeklarowac 30

Posted

Nemko napisał(a):
Gosia ja moge zdeklarowac sie i np. co miesiac wplacac mu po 30 zł... No tak na razie. Jakby bylo w jakims miesiacu wiecej, to przesle wiecej, ale na razie moge zdeklarowac 30
Naparwde nemco??/Mateńko....to bardzo bardzo dziekujemy!!!!!!!!!!!Ja nie pisalam tego do Ciebie, , że deklaracje stale itp..naparwde kazda pomoc jest na wage złota..ale jesli moglabys tak wlasnie, ze co miesiac 30 zł to byloby cuuuudownie:):)W takim razie zapisujemy Cie do stalych deklaracji i nisko sie klaniamy w podzękowaniach:):):):)

Czyli mam juz 185 zl deklaarcji stalych cioteczki i wujaszkowie:):):)BRakuje jeszcze "tylko" 115 zł...a to juz znaczna roznica:)Jupi!!!!!!:):):)

Dogo07 napisał(a):
To w sumie gdzie psiak jedzie ? Do Częstochowy ? Bo ja już się pogubiłam ? Miał jechać do Elbląga chyba.

Jedzie do Elbląga..ale kombinujemy transpport zeby byl najtanije i najszybciej:)

Posted

Nemko napisał(a):
Ok, to zapisuje sobie w kalendarzu, ze np. 3-go kazdego miesiaca bede wplacac na konto. Na adres Twoj gosia?Ten z maila? Nic sie nie zmienia?

oCZYwoscie- ten sam adres i numer konta:) BARDZO BARDZO DZIEKUJE:):)

Kto jeszcze zechce wspomoc chlopaka, ktory juz moze jechac grzac doopeczke w ciepelku??uratujmy światka wspolnie!!!każde 5 zł cenne jak perełka:):):)prossssimy!!!!:):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Kto jeszcze zechce wspomoc chlopaka, ktory juz moze jechac grzac doopeczke w ciepelku??uratujmy światka wspolnie!!!każde 5 zł cenne jak perełka:):):)prossssimy!!!!:):):)

goniu !!!!! :):):) Kopiuję wiadomość z wątku Filipka --> post wojtusia :) :

"....Dzień dobry
Pięknie witam Filipka i wszystkich z jego Fanklubu.

Aniu, Ivett - oczywiście że się zgadzam,
a można by zrobić tak że bedę wpłacał 40 zł a Ania tę nadwyżkę 10 zł będzie przekazywała na Świata.
Wygłądałoby by to tak że nasz kochany Filipek dodatkowo wspiera jeszcze swojego przyjaciela Świata.
A w 1 poscie moznaby by Aniu rozpisać deklaracje?
wojtuś - 30 zł
Filipek dla Świata - 10 zł

Czy byłoby Aniu tak dobrze ??.........."

:) to znaczy,że Światuś będzie miał dodatkowe 10 zł ... zaraz napiszę do ani@ na PW,żeby potwierdziła i dograła tą sprawę, bo Filipek to jej wątek :)

Posted

Gdzies to czytalam, faktycznie...tylko juz nawet nie pamietam gdzie jest ten wątek Filipka:)NApisz do niej Ivette prosze, i niech jesli moze napisze tu na wątku- ja jej przesle numer konta:) BO chyba tak to tylko mozemy zalatwic- prawda????I juz dziekujemy za koleja dyszke- brakowaloby wtedy juz "tyllko 105 zł":):):)