Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super kochane cioteczki!!!! jesteście wielkie!!
podsumowując:

Deklaracje stałe:

Cajtus 20 zł
Bjuta 10 zł
xmartix 10 zł
Lidan 10 zł
Malicja 5 zł
malibo 50 zł
+ 200 zł (jednorazowo) to jest pewna kasa??

RAZEM: 105 zł + 200 = 305 zł

Posted

faktycznie kawał drogi do przejechania. gdyby kiedys była potrzeba, to mój Michał tez może zając sie transportem, juz mi kiedys deklarował taką chęć:) lubi jeździć, samochód ma z instalacją gaz wiec paliwo tańsze.

a Dziadzio cudny

Posted

musiałby policzyc kty paliwa, bo oczywiscie tylko za paliwo wziąłby pieniążki. tylko że musiałby jeszcze do wrocka dojechac to dodatkowe kty .gdyby znalazl sie ktos z wroclawia to odeszlyby chociaz kty dojazdu do miejsca gdzie obecnie przebywa piesio. a do wrocka od nas 300 km potem, dalsze 500 do elbląga.

czas sie zawsze jakis wygospodaruje

Posted

[quote name='xmartix']zbieramy deklaracje!!! no i na transport nie ma nadal..[/QUOTE]

Nie mogę zadeklarować się na stałe ...ale jednorazowo poślę staruszkowi 10zł.Oby święta spędził spokojnie w ciepełku ...

Posted

[quote name='danal1983']od nas do Elbląga jest 600 km. najkrótksza trasa przez cz-we i lodz. zanocowalibysmy w Lodzi u rodziny jesli zaszlaby taka potrzeba[/QUOTE]

Na pierwszej str. jest ogłoszone,że transport Wrocław- Kraków.... a on ma chyba do Elbląga jechać....chyba, że się pogubiłam :oops:

I jeszcze jedno: jeśli w Częstochowie potrzebny by był przystanek, to u mnie można ...

Posted

[quote name='ivette3']Na pierwszej str. jest ogłoszone,że transport Wrocław- Kraków.... a on ma chyba do Elbląga jechać....chybaże się pogubiłam :oops:

I jeszcze jedno: jeśli w Częstochowie potrzebny by był przystanek, to u mnie można ...[/QUOTE]

ivette:) bo moze moj Michał go zawiezie do elbląga(juz kiedys sie deklarowal , że jak mu damy na paliwo, to pojedzie). dobrze by bylo, zebysmy nie musieli jechac po niego do wrocka bo to dodatkowe 300 km. gdyby ktos jechal w nasze strony, to podrzuciłby nam psiaka i wtedy pojedzie do elbląga przez cz-we :)

Posted

albo może poszukamy transportu Wrocław - Łódź?? i wtedy z Łodzi pojedzie z Wami do Elbląga?
napisałam Wrocław-Kraków bo to stamtąd (Oświęcim) miałby Świat transport do Elbląga...
no nie wiem już co napisac w tytule bo jest wiele możliwości...

Posted

myslalam ze kuzyn pojedzie z wrocka do domu , do nas ale niestety wraca przed samymi swiętami.

koszt paliwa to ok 200 zl, sluchajcie, to prawie miesiąć jego pobytu w dt... nie ma szans na znalezenie mu czegos blizej??????

Posted

A jeśli chodzi o transport to z Tychów ma jechać piesek lub dwa do ZuziM w najbliższym czasie. Zapytałam więc czy z powrotem nie mógłby ktoś kto jedzie zabrać Waszego staruszka z Wrocławia chociaż do tych Tychów. Zobaczymy jaka będzie odp.

Posted

za Filipka ania płaci 300zł i on jest w domu. Czy takie same warunki dla staruszka by były trzeba zapytać za pośrednictwem Ani- napiszę do niej na PW, żeby wpadła na ten wątek i coś podpowiedziała ( teraz pewnie jest w szkole to nie zjawi się szybko). Foksia i Dżekuś - jeśli ją ktoś zna też ma dokładne informacje...

Posted

Dobra...wchodze sobie spokojnie "z rana samego" z kawusia..a tu co widzę?/Tyle stron i juz praca wre na calego:):) Syuper cioteczki..no wiec tak.....mamy juz pewne (na 99% bo jeszcze 3 cioteczki sie nie wypowiedzialy, ale nie sądze żeby mialy cos przeciwko)- 220 zł )(jednorazowo)...do tego co juz zapisalyscie, prosze dopisac deklaracje agatki51- 5 zł (drugie 5 zł pojdzie na Edusia), margoth- 5 zł(taka sama sytuacja) oraz Eski- 10 zł (druga dyszka dla Edusia)..tak więc mozemy doliczyc do deklaracji stalych kolejne 20 zł:D
Czekam jeszcze na odpowiedź trzech cioteczek od czarusia- jesli wyraza zgode na przeniesienie deklaracji, bedzie jeszcze "pare złotych"...:)
TRoszke jak sęp rzucilam siena te Czarusiowe pieniazki- wiem..ale kurcze....jak zobaczylam ze ma domek i to cudny, to nawet sekunde sie nie zawahalam..pomyslalam, ze to Dar Niebios..ten czarusiowy domek, to "tzry w jednym"..tyle radosci moze przynieśc:):)
No to cioteczki...na dobry poczatek troche jest...szukamy dalej.....i znajdziemy...pytanie tylko(bo troszke sie pogubilam jak czytalam zalegle od nocy strony) trzymac to miejsce w Elblągu u Morii, czy nie????

Posted

[quote name='gonia66']Dobra...wchodze sobie spokojnie "z rana samego" z kawusia..a tu co widzę?/Tyle stron i juz praca wre na calego:):) Syuper cioteczki..no wiec tak.....mamy juz pewne (na 99% bo jeszcze 3 cioteczki sie nie wypowiedzialy, ale nie sądze żeby mialy cos przeciwko)- 220 zł )(jednorazowo)...do tego co juz zapisalyscie, prosze dopisac deklaracje agatki51- 5 zł (drugie 5 zł pojdzie na Edusia), margoth- 5 zł(taka sama sytuacja) oraz Eski- 10 zł (druga dyszka dla Edusia)..tak więc mozemy doliczyc do deklaracji stalych kolejne 20 zł:D
Czekam jeszcze na odpowiedź trzech cioteczek od czarusia- jesli wyraza zgode na przeniesienie deklaracji, bedzie jeszcze "pare złotych"...:)
TRoszke jak sęp rzucilam siena te Czarusiowe pieniazki- wiem..ale kurcze....jak zobaczylam ze ma domek i to cudny, to nawet sekunde sie nie zawahalam..pomyslalam, ze to Dar Niebios..ten czarusiowy domek, to "tzry w jednym"..tyle radosci moze przynieśc:):)
No to cioteczki...na dobry poczatek troche jest...szukamy dalej.....i znajdziemy...pytanie tylko(bo troszke sie pogubilam jak czytalam zalegle od nocy strony) trzymac to miejsce w Elblągu u Morii, czy nie????[/QUOTE]

He he _ kawusia? rano? :lol: No to świtkiem koło południa odpowiadam na pytania :lol:

szukamy ale Elbląg jest opcją najpewniejszą,więc trzymać MOCNO !!!:)
Wieczorem dowiem się o Głogoczów....