mari23 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='majqa']Na pewno się kiedyś spotkamy Światusiu... dostałam dziś sms od Goni66 z prośbą, żeby zapalić tu od niej świeczkę dla Światusia , spełniam jej prośbę "pożyczając" świeczkę, bo sama nie potrafię takich pięknych wklejać Gonia dopiero dzisiaj dowiedziała się, że Świat odszedł za TM i bardzo jej smutno :( Quote
agata51 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Światku, widziałam - przemykasz się każdej nocy pod krzakiem mojego bzu. Kurczę, a może to był jeż? Co za różnca? Quote
margoth137 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 a u mnie zdjęcie Światunia wisi przypięte magnesem na lodówce:( widzę go codziennie, nawet parę razy. Kochane dziadziątko..... Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Bardzo Ciebie kochałam staruszku...Napewno spotkałeś mojego Gucia,tak za nim tęsknię!Razem moje złote,kochane psiny spoczywacie u nóg dobrego Boga..Odpoczywajcie. E/W Quote
xmartix Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 nasz kochany Światuś, dalej nie mogę uwierzyć. eh Quote
mari23 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 odwiedzam dziś wątki tych kochanych za TM i ten wiersz zostawiam dla nich.... i dla ciebie też, piesku kochany [FONT=Verdana]SĄD OSTATECZNY święty Piotr u nieba wrót stoi, trzymając listę cnót a wszystkie dusze w milczeniu przypatrują się jego skinieniu " ten wejdzie pierwszy, KTO był lekiem na całe zło kto do końca wierny był kochał i i służył ze wszystkich sił brzydził się złością dzielił radością na dobre i na złe kto jednego tylko chce; KOCHAĆ WIECZNIE JAK SZLONY" Piotrowa dłoń otwiera drzwi- lśnią oczy, merdają ogony- PIERWSZE DO RAJU WCHODZĄ PSY. Millicent Bobleter[/FONT] Quote
danal1983 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 pozdrowienia dla Światusia za Tęczowym Mostem:**** Quote
ivette3 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Niedługo będzie kolejna rocznica założenia wątku przez xmartix...kolejna rocznica poznania przeze mnie Światunia...kolejna rocznica kiedy przybył do mojego domu aby pozostać ze mną do ostatnich swoich dni...wspaniałych i niezapomnianych... Zbliżają się Święta i Nowy Rok...ale już bez kochanego Tuptusia - Światusia.Odszedł ode mnie, od nas ...odszedł razem z wiosną...dlatego z kwiatami wiosennymi i Światuniem składam wszystkim odwiedzającym jego wątek Świąteczne i Noworoczne życzenia wszystkiego najlepszego oraz wytrwałości w trudnej misji pomagania naszym bezbronnym i wiernym przyjaciołom.Choć długo i bardzo boli kiedy odejdą...to warto wiedzieć, że choć trochę zaznały dobra od ludzi...bo czy chcemy czy nie...ale to my! ludzie! sprawiamy im zły los :( . Życzę więc nam ludziom, dużo serca dla zwierząt, a zwierzętom szczęścia od ludzi. Quote
danal1983 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 aż trudno uwierzyć, że tyle czasu minęło. Ivette, pamiętasz? Nikt nie dawał mu tyle życia,ile dane mu było jeszcze przezyć... a dzięki Tobie cieszył się jeszcze długo ciepłem i miłością Quote
ivette3 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Tak Danusiu - minęło sporo czasu od dni radosnych...i sporo miesięcy od smutnego rozstania.Czas niestety wcale nie leczy ran...tylko uodparnia na ból i tęsknotę.Dla mnie Światunio był i jest wyjątkową istotką, choć było i jest w moim życiu sporo zwierząt,które kochałam i kocham nadal. To był staruszek, który zapomniał się zestarzeć...wyglądał i zachowywał się jak malutki szczeniaczek...nieporadny,troszkę przerażony i jednocześnie dzielny,charakterny...Trudne było lato bez niego, a teraz jeszcze trudniejsze będą Święta :( Quote
margoth137 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ten wątek to jeden z moich pierwszych i mój ulubiony, zawsze lubiałam tu wpadać i popatrzeć na fotki Światunia. Pamiętam o dziadziuniu:(*) Quote
ivette3 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dziękuję Sabinko, miło wiedzieć, że Światunio miał wiernych przyjaciół,którzy wciąż o nim pamiętają. Ten wątek dla wielu osób był tym pierwszym lub jednym z pierwszych...Dla mnie również. Quote
ivette3 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Dzisiaj jest trzecia rocznica(7XII) założenia przez xmartix wątku dla Światunia. Kochanego dziadzia nie ma już niestety z nami ale są kolejne smutne psie historie...Myślę, że dziadzio,którego tutaj wiele ciotek i wujków pamięta i odwiedza nie miałby nic przeciwko zamieszczeniu na jego wątku prośby o zaglądnięcie na wątek ( również 7XII-dzisiaj ! założony ) .Podobnie jak kiedyś Światunio - tamten psiak rozpaczliwie szuka pomocy tuż przed okresem świątecznym :( zajrzyjcie : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236958-Ratunku%21-Mocno-pogryziony-ma%C5%82y-bezdomniaczek-potrzebuje-pomocy%21"][FONT=palatino linotype][SIZE=5][COLOR=#ff3300][B]Dotkliwie pogryziony bezdomniaczek![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] Quote
margoth137 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 zawsze bedziemy pomagać zwierzakom zwłaszcza dziaduszkom. Światuniu, nie zdąrzyłam Cię w rzeczywistości przytulić[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7NQYglcMj62CuBmWA-0u1SK1o8oS-apxTA8AHB4bnuo9KOMf0[/IMG] Quote
ivette3 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 (edited) Dziękuję Wam za szybką reakcję :( Edited December 7, 2012 by ivette3 Quote
danal1983 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 kochani zajrzyjcie na bazarek dla oświęcimskich psiaków i kociaków, może jakiś ciuszek wpadnie w oko:)) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237148-Ubrania-nowe-i-u%C5%BCywane-dla-o%C5%9Bwi%C4%99cimskiego-schroniska-do-16-12[/URL] Quote
ivette3 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 ..............Wrocław ................................. Częstochowa.............................................. Trzy lata temu - 14.XII Światunio przebył długą podróż aby na 2,5 roku zamieszkać w moim domu i na zawsze żyć w moim sercu. Quote
Recommended Posts