Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrego???:evil_lol:;)

Ja od dawna powtarzam,że ten dziadek ma podpisany kontrakt z kosmitami.Udaje emeryta a tym czasem miny struga jak szczeniak,zachowuje się często jak niemowlaczek ...a charakterek ma silnego dyktatora :D :eviltong:.
Co by jednak o nim nie wymyślać,to kochany i słodki z niego psiak :loveu:

Posted

[quote name='margoth137']już widzę wiosennego Świata na fotkach wśród kwiecia z wianuszkiem na głowie....myślę, że kolor mleczy do dziadzia pasuje:)

Rok temu zachciało mi się wziąć wnusię na spacer i uroki wiosny jej pokazać. Akurat mlecze kwitły, już takie długonogie. A co - pomyślałam jak ta (okazało się) głupia - uplotę wnusi wianek, na główkę koronę założę księżniczce mojej. Uplotłam, założyłam. Słodka wnusia zerwała to coś z głowy, rozerwała na strzępy i podeptała. W tym roku uplotę z fiołków.

[quote name='xmartix']hehe
dobrego mamy tego Świata :D

Dobry jest ten Świat.

Zaglądam, jestem, czuwam.

Posted

Cioteczki wesołe i wiosennie nastawione do Świata :cool1:...a Światuś tym czasem wcina z apetytem animondę i leni się na swoim kocyku.....o spacerach ani słyszeć nie chce,bo wiatr okropny utrudnia mu inspekcję trawnika ,do tego mokro i zimno znów się zrobiło.Tak więc znów czekamy z utęsknieniem na ciepełko .Za odwiedziny,buziaki dziękujemy i posyłamy równie gorące dla wszystkich fanów dziadzia Świata :loveu:

Posted

ze Skawiny z pewnością nie przyszła...i nawet trudno twierdzić,że to zima :roll:,ale dla dziadzia ta paskudna pogoda to istna katastrofa.Zupełnie osłabia jego aktywność i niestety uwidacznia jego stare i słabiutkie już kosteczki.Oby zrobiło się już na dobre ciepło ,bo aż przykro patrzeć na Światunia nieporadnego i niechętnego do ruchu.

• 2 weeks later...
Posted

xmartix napisał(a):
ależ skróciło wątek

Skróciło wątek(nie tylko ten) po wczorajszej awarii serwera :p...ale co gorsze poskracane są posty rozliczeniowe na pierwszych stronach wątków ,gdzie były robione edycje do aktualizacji finansów.Widzę,że nasza kochana Martusiu już to zamieszanie opanowała :loveu: ,więc jak zwykle finanse Świata pod jej opieką są bezpieczne i solidnie dopilnowane:lol: - dziękuję w imieniu dziadka :buzi:.

Zniknęły posty z podziękowaniami za bieżące wpłaty ,więc raz jeszcze podziękuję cioteczkom agacie51 za wpłatę na marzec oraz cioteczce ronji i malibo57 za wpłatę na kwiecień :buzi:.

Na wątku zniknęły też posty i zdjęcia zamieszczane przed Świętami ,serdeczne życzenia świąteczne oraz poświąteczna relacja i zdjęcia dziadka.Wkleję więc zdjęcia poświąteczne raz jeszcze .

Na bieżąco bardzo dziękuję w imieniu Świata :) cioteczce Olenie84 za pozdrowienia i odwiedziny.

Posted (edited)

danal1983 napisał(a):
po dłuuuugiej przerwie cioteczki jestem znowu u Świata:) pozdrawiam Was i posyłam głaski dla psiaków

Zaglądam na wątek pewna ,że przy tej ponurej pogodzie wszystkie cioteczki leniwie spędzają weekend.....:roll: a tutaj taka wspaniała niespodzianka :loveu:.

Witaj kochana Danusiu :calus:.Ogromną ,miłą niespodziankę sprawiłaś swoją tutaj wizytą .Rzeczywiście okropnie dawno Cię tu nie było ,więc teraz Świat liczy na nadrobienie odwiedzin :oops:;)

Głaski od Ciebie Światusiowi oczywiście przekazałam i wyszeptałam mu do ucha ,że są one od jego pierwszej cioteczki będącej jego prywatnym transportowcem :D (czyli zdesperowanej cioteczki do tego aby chcieć pomóc dziadziowi przemierzać całą Polskę by tylko ze schronu trafił w bezpieczne miejsce - z wdzięcznością o tym pamiętamy i wspominamy :)).
Mam nadzieję,że będziesz częstszym gościem u staruszka,który jak widzisz jest bardzo wdzięczny swoim fanom i mimo upływu czasu oraz coraz poważniejszego wieku nadal cieszy nasze oczy i serca ogromną wolą życia.

Pozdrawiamy wszystkich i życzymy prawdziwie wiosennej aury ,bo chyba nie tylko nasz staruszek Świat czuje w kościach tą kapryśną pogodę ale co niektóre ciotki np.Agatka :eviltong: ( bo o sobie nie wspomnę:evil_lol: ) "kwękają" na bolączki rozmaite:lol:

Edited by ivette3
Posted

[quote name='margoth137']Światuniu szukam Cię od piątku, bo wcześniej zapisany wątek jest uszkodzony:( ta dogomania wyleci kiedyś w kosmos:( całus w kucyczki:):loveu:

Sabinko :( - po tej awarii wszyscy mają problemy z linkami,postami i bardzo ważnymi często informacjami,których nie mogą odzyskać...Nie działają linki w większości podpisów(banerków),nie można odszukać kogoś po jego postach itp itd...tak więc nasze tutaj kłopoty to mały problemik :).Światuś cierpliwie czeka i jak widać doczeka się,że kochające go ciotki i wujkowie trafią do niego za głosem serca :D

[quote name='xmartix']doszła wpłata od Demi 15 zł, dziękuję :)
dopisuję też swoją 35 zł

na koncie Świata jest duży minus: [FONT=Verdana][SIZE=3]- 749 zł :([/FONT]

Demi i xmartix bardzo dziękuję w imieniu Świata.Wpłaty doszły :).
Co do minusów na koncie ,to rzeczywiście troszkę rosną braki ...ale dziadkowi i tak niczego nie brakuje...zwłaszcza nie brakuje mu pysznej animondy,którą niedawno dostał od Martusi w takiej ilości ,że jeszcze na kilka tygodni ma imponujący zapas :loveu:

Posted

[quote name='ivette3']

Cześć Światusiu:)Znalazłam Cię!!:) Zaznaczam wątek znowu, bo podobno tu były jakies straszne rewolucje ostatnio. Łepek Ci posiwiał, łapinki sporo przykurczyły, ale i tak fajnie Cię widzieć:):)Mam nadzieję, że nadchodzące ciepłe dni poprawia trochę Twoją kondycję a animonda od Martusi doda sił:):) Moje psiaki uwielbiaja animondę, więc i Tobie na pewno bardzo smakuje prezencik:):)

Posted

Cioteczki kochane, u mnie wiecznie krucho z czasem, ale jeśli mnie tu nie ma , to myślę o tych naszych wszystkich pociechach dogomaniackich. My teraz pilnie potrzebujemy pomocy dla Sary, proszę zajrzyjcie na wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225809-Dramatyczna-sytuacja-Sary-O%C5%9Bwi%C4%99cim-potrzebna-specjalistyczna-karma-leki

Swiatus dziadzio swietnie sie trzyma, ivette On zyje dzieki temu, ze otoczony jest ogromna miloscia

Posted

[quote name='danal1983']Cioteczki kochane, u mnie wiecznie krucho z czasem, ale jeśli mnie tu nie ma , to myślę o tych naszych wszystkich pociechach dogomaniackich. My teraz pilnie potrzebujemy pomocy dla Sary, proszę zajrzyjcie na wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225809-Dramatyczna-sytuacja-Sary-Oświęcim-potrzebna-specjalistyczna-karma-leki

Swiatus dziadzio swietnie sie trzyma, ivette On zyje dzieki temu, ze otoczony jest ogromna miloscia
Danusia jak zawsze zabiegana:):) Nikt nawet nie wątpił, że zapomniałaś o Swiatku i o pozostałych "naszych" psiakach też:):) Zaraz wejdę do Sarusi...to imię jest mi wyjątkowo bliskie..

Posted

[quote name='danal1983']Cioteczki kochane, u mnie wiecznie krucho z czasem, ale jeśli mnie tu nie ma , to myślę o tych naszych wszystkich pociechach dogomaniackich. My teraz pilnie potrzebujemy pomocy dla Sary, proszę zajrzyjcie na wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225809-Dramatyczna-sytuacja-Sary-Oświęcim-potrzebna-specjalistyczna-karma-leki

Dziękuję Danusiu za pochwałę :oops:.Zasługi jednak zawsze dzielę między wszystkich ,którzy byli lub są na wątku dziadzia z dobrymi energiami i szczerym zainteresowaniem oraz bezinteresownym wsparciem(tym materialnym i niematerialnym ,bo oba cenne ,gdy szczerze płyną z serca).To że nasz staruszek tak dobrze i tak zaskakująco długo się cieszy życiem i w miarę dobrym zdrowiem jest zasługą wielu osób,które są przy min(choćby wirtualnie i myślami ;) )...i są dla niego :loveu:.Tak więc i Twoja zasługa tutaj ogromna :)

Posted

Powoli odbudowuję swoją dogotekę. I szlag mnie trafia. Bo to nie pierwszy raz. Nie ma problemu z wątkiem Świata, bo tutaj zawsze jest tłum gości, ale co mam zrobić z wątkami, na których tylko ja jestem? A mówiłam, że warto podnosić. Świateńku, cieszę się, że cię odnalazłam. A w Łodzi fiołki zakwitły - pewnie by ci się spodobala taka połać pachnących fiołków.

Posted

agata51 napisał(a):
Powoli odbudowuję swoją dogotekę. I szlag mnie trafia. Bo to nie pierwszy raz. Nie ma problemu z wątkiem Świata, bo tutaj zawsze jest tłum gości, ale co mam zrobić z wątkami, na których tylko ja jestem? A mówiłam, że warto podnosić. Świateńku, cieszę się, że cię odnalazłam. A w Łodzi fiołki zakwitły - pewnie by ci się spodobala taka połać pachnących fiołków.

Agatko - uważam ,że w tych okolicznościach ,w jakich postawiło nas dogo ,moderatorzy będą wyrozumiali i nie będą mieć nic przeciwko offowaniu z prośbami o namiary do różnych wątków.
Na wątku Światusia każda Twoja wizyta jest powodem do ogromnej radości ,więc offuj do woli i pytaj o konkretne linki wątków(innej rady chyba nie ma skoro nawet po postach osób nie da się niczego znaleźć)- a jeśli to konieczne to zachowaj formę oficjalnej prośby do Świata:evil_lol: ( i Światusia);) o pomoc:loveu:

Zdrowia i cierpliwości życzę Tobie ,sobie i wszystkim poszukiwaczom :lol: