xmartix Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 zapisałam wpłaty od Roji, Demi i siebie wpisałam, bardzo dziękujemy :loveu: przelane do Świata Quote
ivette3 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 xmartix napisał(a):zapisałam wpłaty od Roji, Demi i siebie wpisałam, bardzo dziękujemy :loveu: przelane do Świata Światuś serdecznie dziękuje. Podziękowanie również dla malibo57 - właśnie doszła też od niej wpłata :loveu: Wszystkim ślemy gorące buziaki :buzi: Quote
margoth137 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 chciałam Światulka zawiadomić, że jego skawiński kolega dziaduszek Ozzy odszedł wczoraj za TM:(:(:(:(:( Quote
ivette3 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie smuć się margoth :roll:.Ozzi jest już tam gdzie nikt go nie porzuci i nie skrzywdzi.To marne pocieszenie,ale patrząc na taką pogodę mroźną ,jak jest teraz i myśląc o tych biedactwach dla których nie znalazł się nigdzie kącik na przetrwanie...dopiero robi się smutno nie do zniesienia. Trzeba więc nie załamywać się i szukać nowych sił aby pomóc kolejnym czekającym.A kiedy nie wiesz jak te siły odnaleźć ,to zaglądaj na wątki tych uratowanych i koniecznie nabieraj dobrej energii :lol:. U Światusia zawsze coś znajdziesz .Na jutro przyszykuję kolejną porcję sesji pościelowej - tym razem na osobistym posłanku -zapraszam :loveu: Quote
ivette3 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) margoth - od Światusia na pocieszenie dla Ciebie kochana cioteczko ,taka malutka pamiątka po OZZIM ( w ten sposób on zawsze będzie już obecny na tym wątku :): Edited February 4, 2012 by ivette3 Quote
margoth137 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dziękuje za miłe słówka Światulkowej rodzince, zawsze przykro jest rozstać się z kims po 11 latach. Masz racje Ivette trzeba działać dalej i jak się tylko może pomagać innym czworonogom. Pozdrawiam ciepło:) i czekam na ,,pościelowe'':) Quote
ivette3 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 margoth137 napisał(a):dziękuje za miłe słówka Światulkowej rodzince, zawsze przykro jest rozstać się z kims po 11 latach. Masz racje Ivette trzeba działać dalej i jak się tylko może pomagać innym czworonogom. Pozdrawiam ciepło:) i czekam na ,,pościelowe'':) pościelowe już zrobione...ale jest mały problem techniczny.Od wczoraj jest jakaś zmiana ( wczoraj w każdym razie ja ją zauważyłam u siebie na kompie) z pobieraniem adresu zdjęć z img :roll: Wczoraj pomogła mi wybrnąć z problemu córka.Dziś myślałam,że uda mi się samej już to zrobić...ale problem się powtórzył - jest teraz jakoś inaczej zrobione pobieranie adresu i ja się pogubiłam :-(.Muszę więc czekać do wieczora na pomoc. Światuś w między czasie ma wszystko tam gdzie zwykle ;) czyli śpi sobie - aktualnie na chodniku w przedpokoju...ale zapewne niedługo zmieni miejsce .Taki z niego Świat wędrowniczek :). Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia wieczorem :cool3: Quote
ivette3 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) Zgodnie z obietnicą :cool3:... ciąg dalszy sesji pościelowej...na osobistym posłanku Świata:loveu:: Edited February 24, 2012 by ivette3 zanikanie zdjęć Quote
margoth137 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jaki fajny i pluszowy malutek ze Światuńcia:) nic tylko się tam kłaść i tulić:) Quote
ivette3 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cioteczkom najwyraźniej mrozik dokuczył i myślą o ciepłych przytulankach :evil_lol:.Sądzę,że Światuś chętnie przytuli każdą z Was .W końcu nie każdy dziadzio ma tyle szczęścia żeby troszczyło się o niego tak dużo wspaniałych cioteczek i wujków:loveu: ,a to wystarczający powód do gorącej wdzięczności . Quote
margoth137 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 taka zimnica, że każdemu mrozik dokucza:( mam nadzieje że Światulek się nie obrazi jak zapoznam go z kolegą : http://www.dogomania.pl/threads/222196-Nie-pozwól-Bizonowi-umrzeć-w-schronisku!-Brakuje-55zł-stałych-deklaracji-PILNE! Quote
xmartix Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 pięknie Światuś wygląda na tych kocykach Quote
ivette3 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='xmartix']pięknie Światuś wygląda na tych kocykach To,że fajnie wygląda to jedno :eviltong:...a to,że "na kocykach" - czyli liczba mnoga ,to drugie. Dziadzio jest chyba jednym z nielicznych futrzaczków ,które mają cały arsenał posłanek - kocyków.Wynika to nie tylko z faktu konieczności częstego prania .Dziadzio jest uparciuchem i za żadne skarby nie chce jednoznacznie ustalić swojego miejsca w domowych posłankach.Tak się składa ,że posłanka Gucia i Gamosi zwykle stanowią ich własność krótko.Dziadzio mimo,że nie widzi ,bardzo sprawnie natrafia na ich miejsca i oczywiście zajmuje je wedle kaprysu :loveu:. Nie muszę chyba dodawać ,że większe "wzięcie" mają miejsca babci - Gamosi...i jest to chyba zrozumiałe;).Tak więc wszystko co miękkie i dobre do polegiwania stanowi własność naszego puchatego uzurpatora :lol: Quote
xmartix Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 zaproszę na wątek piesków z pseudo, szukają dt/ds: http://www.dogomania.pl/threads/222391-KOLEJNE-ODEBRAN******-Z-GODZI%C4%98CINA!-Potrzebne-DT-pomoc-finansowa. Quote
ivette3 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) xmartix- wspomniany wątek jest wstrząsający:-( .Śledząc pomoc jaką (wraz z innymi ) niesiesz tak dużej ilości psiaków jednocześnie ,jestem pod ogromnym wrażeniem i chylę czoła.Martusiu wielkie uznanie Ci się należy...ale uważaj też na własne zdrowie:roll:...bo rozpęd jaki można wyczytać na tamtym wątku ( i nie tylko tam),w Twoich działaniach jest ponad ludzkie siły.Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie jak za dwóch :cool3:;). Nowy tydzień i nowe fotki Świata.Dziadzio oczywiście z wielką niechęcią poddał się "wietrzeniu " na zimnicy ;) .Dezaprobatę widać zapewne w pozowaniu - a właściwie anty:eviltong:pozowaniu .Jednak jest jeden pozytywny fakt - niespodzianka na dzisiejszym spacerku.Świat postanowił rozpocząć go od qoopy :lol: ku mojemu zdziwieniu,że tak szybko i zadowoleniu,że na dworze a nie poczekał na powrót do domu .Tak więc brawo dziadzio :evil_lol:;) . Edited February 25, 2012 by ivette3 zanikanie zdjęć Quote
margoth137 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Brawo Światuś za qoopkę:) niedziwię się, że tak odrazu:) taka zimnica, że kawaler chciał odrazu do domu:) Quote
ivette3 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Na dworze zimno.W oczach dziadzia senność ...ale w serduszku gorące uczucia :loveu:,które kieruje nasz Światuś do Cioteczek i Wujaszków:iloveyou:. Walentynkowa sesja Światusia : Edited February 24, 2012 by ivette3 zanikanie zdjęć Quote
margoth137 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Bozie, Bozie jakie słodkiei my Światuńcia wszyscy kochamy i powalentynkowo zapraszam Świata na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222889-Dużo-ciuszków-i-figurki-do-postawienia-na-Paurę-do-18.02.2012 Edited February 15, 2012 by margoth137 Quote
ivette3 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Kilka dni ze względu na okropne mrozy Światuś nie był wynoszony na dwór.Dzisiaj , ponieważ zrobiło się troszkę cieplej ,na krótką chwilkę poszedł "wywietrzyć futerko" :lol:Starałam się aby spacer odbywał się na twardym podłożu,ale dziadzio ,jak to dziadzio, musiał podreptać wedle własnego gustu:roll:.Wpakował się w najgłębszy śnieg i co najlepsze - całkiem dziarsko radził sobie z przeprawą.Zatrzymała go dopiero usypana zaspa.Nie mogąc jej sforsować postanowił sobie przed nią kucnąć i oblizując nos rozmyślać ...Niestety moja wyobraźnia ( czym może skończyć się takie mrożenie tyłeczka? ) zmusiła mnie do zabrania nierozsądnego dziadzia do domowego ciepełka. A oto sesja zdjęciowa z uprawianego dziś przez Świata zimowego-ekstremalnego sportu : Edited February 25, 2012 by ivette3 zanikanie zdjęć Quote
gonia66 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Witam Światusia, dziadziusia:) Wróciłam z urlopu i przybiegłam pooglądać maluszka:):) Nic się dziadzio nie zmienił a mordusia ciekawa świata jak zawsze:):) Ściskam !!! Quote
margoth137 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale nam Światuś przez zaspy zasuwa:) no no, zapraszam w góry w takim razie:) Quote
gonia66 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 margoth137 napisał(a):ale nam Światuś przez zaspy zasuwa:) no no, zapraszam w góry w takim razie:) W górach zagrozenie lawinowe;) Może lepiej nie;):) Quote
Recommended Posts