ivette3 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 magda 333 napisał(a):witam światusia :-)))...super dziadziunio...gorąco pozdrawiam właścicielkę :-))) :calus: dziękujemy bardzo - zwłaszcza za pamięć i odwiedziny .Miło wiedzieć,że na mało medialny wątek wciąż zaglądają dobrzy ludzie i pamiętają o dziadziu . Quote
xmartix Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Światuś mało medialny ale słodki za to :) niebawem znów bazar zrobię teraz w ogóle mam na głowie zbieranie kasy na Onkę z amputowanym ogonem która kręci się w kółko.. zawsze coś Quote
ivette3 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Słodki bardzo - to fakt.A to,że mało medialny to akurat w przypadku dogo jest raczej dobrą wiadomością.Przykre są te medialne wątki,bo dramaty zwierzaków czasem bolą bardziej niż ludzkie. Nasz dziadzio żyje sobie raczej beztrosko.Widać po nim już starość ,zwłaszcza po coraz wolniejszym poruszaniu się i czasem sprawianiu wrażenia,jakby zapominał dokąd idzie,czego szuka...Jest to troszkę śmieszne,gdy nagle staje na środku drogi i myyyyyśli nie wiadomo o czym,potem siada i znów myyyyśli ,aż nagle zrywa się i zaczyna truchtem przemierzać kolejne metry.Kiedy napotyka moje nogi zawsze zatrzymuje się i całym ciałkiem opiera się o nie .W takiej pozie potrafi stać nawet kilka minut.Najczęściej biorę go wtedy na ręce i chwilkę przytulam do siebie.Dziadzio jednak nie jest fanem siedzenia na rękach i zwykle po krótkiej chwili wyrywa się,przebiera łapkami w powietrzu i postawiony na podłodze ,śmiesznie podrzucając pupą ,w zwolnionym tempie, niby ucieka .Obserwowanie go zawsze jest rozczulające i pocieszne. Quote
ivette3 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Olena84 napisał(a):Dziadziulku Ciotka pozdrawia! Dziadzio dziękuje,również pozdrawia i marzy o kolejnych odwiedzinach :lol: Quote
xmartix Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 widać że mu się sierść świeci naszemu Dziadeczkowi niebawem zrobię bazar jak się ogarnę z sunią z amputowanym ogonem wiecie może kto robi banerki? Quote
UBOCZE Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 xmartix napisał(a):widać że mu się sierść świeci naszemu Dziadeczkowi niebawem zrobię bazar jak się ogarnę z sunią z amputowanym ogonem wiecie może kto robi banerki? http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobię-!?p=18056066#post18056066 ;) Quote
xmartix Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 UBOCZE napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobię-!?p=18056066#post18056066 ;) dziękuję bardzo Quote
ivette3 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :lol: błyszczy sierść,bo dziadzio apetyt ma całkiem dobry.Po jedzonku ,jak zdążymy to sikunda odbywa się na dworze .Z tą sikundą to trochę kłopot a i kupencja czasem ląduje na podłodze.Jednak od każdej reguły muszą być odstępstwa i oto nasz dzielny dziadzio raczył dzisiaj załatwić potrzeby na resztkach trawki :loveu:. Chyba czuje,że od jutra zapowiadają załamanie pogody i postanowił wykorzystać ostatnie suche chwile na łonie natury :eviltong:.A oto sesja intymna :oops: : Quote
xmartix Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 hehe ze wszystkich stron mu zdjęcia zrobiłaś :) hehe TOP MODEL częstochowski :) mamy wpłatę od malicji (17.11 5 zł) oraz Agata51 (23.11 10 zł) Quote
ivette3 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 xmartix napisał(a):hehe ze wszystkich stron mu zdjęcia zrobiłaś :) hehe TOP MODEL częstochowski :) mamy wpłatę od malicji (17.11 5 zł) oraz Agata51 (23.11 10 zł) Cioteczkom bardzo,bardzo,bardzo mocno dziękujemy :bigcool: Co do Top Modela to owszem- model z niego dosłownie i w przenośni :eviltong::evil_lol: Musiałam uwiecznić wiekopomne wydarzenie,jakim jest kompleksowe zostawienie "pamiątek" na podwórku a nie zwyczajowo w domu :p :multi:.W trakcie tej "akcji" miałam wrażenie,że Światuś też był bardzo przejęty swoim wreszcie poprawnym zachowaniem,bo z wyjątkową pilnością i skupieniem obwąchiwał miejsca ,potem odchodził aby znów po chwili wracać i chyba zachwycać się własnym dziełem :loveu:. Quote
xmartix Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 może głupia uwaga, ale to tak jak dzieci, uważają początkowo że "dzieło" jest ich częścią i dlaczego trzeba go zostawiać w nocniku :) hehe własnie jestem na tym etapie nauki z Piterkiem hehe Quote
ivette3 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :buzi: --> dla Piterka - i proszę o szacunek w stosunku do jego "dzieł" ,bo one świadczą o zdrówku i dostatku :cool3:. Na pamiątkę raczej nie polecam zostawiania.Światuś uczynił z mojego dywanu laboratorium lub poligon doświadczalny - stąd wiem,że nie jest to miła pamiątka w perspektywie czasu :evil_lol:. Na poważnie rzecz biorąc ,trzeba jednak uznać fakt,że lepiej jak "dzieła" są i to regularnie .Dlatego mimo wszystko nie mam za złe dziadziowi jego malutkiej wady ( mylenia trawki z wzorkiem na dywanie),a Mamusi Martusi gratuluję synka i życzę Wam dalszych sukcesów na polu "sztuki"- Piotrowi Dzielnemu zdrowej "produkcji" a Mamie sprawnego sprzątania i prania - bez bólu rąk :eviltong::loveu: Quote
ivette3 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Olena84']wole zdjecia Światka spiacego;p. :loveu: cioteczka mówi - cioteczka ma .Specjalna sesja pt.śpiący Świat ze storczykiem dla cioteczki Oli i wszystkich wspaniałych odwiedzających wątek .Wybaczcie,że kwiat sztuczny- taka pora roku :eviltong:...chociaż z tego co za oknem widać,to można mieć wątpliwości czy to późna jesień czy wczesne lato :evil_lol:. Quote
Olena84 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ale słodziaczek! Co prawda w nosku ma storczyk, ale niech tam;). Quote
ivette3 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 no cóż???:roll: - ma w nosku kwiatki i takie tam drobiazgi-ale to przecież facet:evil_lol: ,więc cóż się dziwić .Zresztą kwitek jest dla cioteczek a dla Światusia micha pełna smakołyków dzięki cioteczkom i wujkom.Innymi słowy - wedle powiedzenia "Bogu co boskie cesarzowi co cesarskie..." ;) Quote
xmartix Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 ojej jaki piękny z tym kwiatuszkiem :) doszła wpłata od Wojtusia 20 zł (30.11), dziękujemy :) Światuś coraz bardziej się zadłuża, prosimy o pomoc w zorganizowaniu jakiegoś bazarku na przykład albo pomoc w rozsyłaniu wątku, może ktoś jeszcze chciałby wspierać Światusia Quote
ivette3 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Światuś serdecznie dziękuje wujkowi Wojtusiowi za pamięć i wsparcie .Nie możemy się doczekać odwiedzin wujka- wciąż wyglądamy za nim:cool3: - hop hop - wujaszku - przybywaj w odwiedziny :loveu:. Dawno Cię tu nie było więc tęsknimy - zwłaszcza Światuś -bo samotny "rodzynek"wśród Pań :D - kochanych cioteczek Quote
xmartix Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 doszla wplata od Ronji oraz Demi :) dziekujemy i zapraszamy na watek rowniez Wojtusia :) Quote
ivette3 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Bardzo dziękujemy cioteczkom Ronji i Demi .Niebawem dla cioteczek i wujka przyszykujemy kolejną sesję zdjęciową - Odwiedzajcie więc dziadzia - serdecznie prosimy:loveu: Quote
ronja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 odwiedzam w miarę na bieżąco. pozdrowienia dla Światusia:) Quote
margoth137 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wybacz Światulku, że tak dawno Cie nie odwiedzałam!! Przesyłam przytulaski:) Quote
ivette3 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Za pozdrowienia od cioteczki Ronji oraz przytulaski od cioteczki margoth137 Światuś bardzo dziękuje :loveu:. Dla Was specjalnie dziadzio pozował do sesji różanej i oto efekty : A dalsza część sesji dedykowana jest wszystkim cioteczkom i wujkowi z okazji nadchodzących Mikołajek.Dziadzio z szeroko rozpostartymi do uścisków łapkami śle szczery,choć nieco szczerbaty uśmiech . Quote
Recommended Posts