dog_master Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 'Bora [Grzesiek napisał(a):']Ja mam inny pomysł niż wy wszycy. Zamiast nauczać psa sama naucz się wyrzucać chusteczki do kosza. Jeśli kosz jest otwarty zrób mu pokrywkę i po kłopocie. :roll: Tylko gorzej jest na spacerze... jak psiak bez smyczy... :mad: Quote
lothia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 u mnie koty nie takie rzeczy otwierają, a pies korzysta Quote
moth Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 'Bora [Grzesiek napisał(a):']Ja mam inny pomysł niż wy wszycy. Zamiast nauczać psa sama naucz się wyrzucać chusteczki do kosza. Jeśli kosz jest otwarty zrób mu pokrywkę i po kłopocie. :roll: Moja poprzednia suka lubila czyste chusteczki. Najlepiej jak byly w pudelku po 100 sztuk. Wyciągala je namiętnie aż pudelko bylo puste. :lol: Niestety u mnie w domu w każdym pokoju bylo takie pudelko, więc miala zabawę. :mad: Jak zostawala sama w domu będąc jeszcze szczeniakiem, to na takie powyciągane chusteczki sikala. :angryy: Quote
Recommended Posts