asiuniap Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Oto Agatka. Niewielka chudziutka sunia, znaleziona w centrum koło kina Relax. Od 10 stycznia znajduje się na SGGW, gdzie została niedawno wysterylizowana. Cóż mogę powiedzieć o Agacie, jak ją zaprezentować, żeby szybko i tym razem szczęśliwie znalazła kochający dom??? Życie jej nie rozpieszczało. Nie skłamię, jak powiem, że większą część swojego krótkiego życia to chuchro spędziło na ulicy, radząc sobie jak umiała najlepiej, choć teoretycznie miała dom... Agata jest agresywna w stosunku do mężczyzn, szczególnie wobec starszych panów i tych tzw. napakowanych. Dlaczego? Delikatnie mówiąc, nie zaznała od nich miłości i czułości. Dlatego teraz na widok mężczyzn szczeka i szczerzy swoje małe kiełki, bo nie wie, a raczej domyśla się, czego może od nich zaznać. Ale ja jestem dobrej myśli, że kiedyś jej relacje z mężczyznami, a konkretnie z tym jednym, jedynym, w którego będzie się wpatrywać z wiernością się ułożą. Wobec kobiet jest przyjazna i ufna. Agacia ma ok. 4-5 lat. Czeka na naszą pomoc! Jej małe serduszko jest pełne miłości, którą chciałaby przelać na kochaną panią lub ewentualnie pana. Agata potrzebuje czasu. Dlaczego? Czas jest jej potrzebny, żeby zaufać, żeby uwierzyć, że męski but służy do chodzenia, a nie do kopania... Aktualnie jej relacje z suczkami są średnie. Widocznie od suk też nie zaznała wiele dobrego. I na koniec coś dla odmiany. Wiecie, że Agata robi fikołki? ona się nie tarza na śniegu, tylko schyla łebek i robi fikołka :crazyeye: Wygląda to przekomicznie. Moja kochana artystko cyrkowa, żeby Twoja zła passa już się skończyła... Joanna 0 504 74 24 96 Quote
supergoga Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Śliczna Agatka - czy ktoś jej pomoże uwierzyć Quote
Mokka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Wygląda rezolutnie, bystra dziewczynka. :lol: Oby szybko znalazła ciepły domek :buzi: Quote
supergoga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 I co z Agatką - gdzie jest domek - a może juz ma? Quote
asiuniap Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Nikt się nie interesował Agatą. Ona jest na allegro? Quote
supergoga Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja jej nie wstawiałam. Czy masz inne fotki jeszcze, albo możesz sie postarać. Quote
asiuniap Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Super Ciocia wstaw ją może narazie z tymi fotami plizzzz. Mó TZ posiał ładowarkę do cyfrówki:mad: :mad: :mad: , nową ładowarkę można ściągnąć jedynie z Anglii :mad: i czeka się 3 tyg. Muszę pożyczać aparat od kumpeli, a ostatnio nie możemy się spotkać. Quote
supergoga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84327277 Agatka na allegro. Jak będą nowe foty - bez fartuszka domowej gospodyni - to dołożę. Quote
asiuniap Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Zdj ecia kumpeli nie wyszły. :mad: Miała coś źle ustawione. :mad: Nowa dostawa najwcześniej po niedzieli. Quote
asiuniap Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nic nowego. Dobrze dogaduje się z Kajtusiem towarzyszem niedoli z sąsiedniej klatki, nie przepada za sukami, nie brudzi w klatce. Słoneczko na spacerach sadzi takie fikoły, że nie można sfotografować, zdjęcia poruszone :evil_lol: Quote
lothia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a ktoś szuka małej , długowłosej suni w Warszawie Quote
asiuniap Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Agatka bardzo tęskni. Wczoraj zabierałam Kajtka, i wymiziałam małą tylko przez kraty. Jak nadstawiała łebek, uszka, jak wtulała się w dłonie, składa.a łapki jak do modlitwy. Ta psinka to prawdziwa artystka. Jutro idziemy porobić zdjęcia. Quote
asiuniap Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Agatka dalej czeka w klatce :-( Quote
supergoga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Oto sunia Drugie za chwilę, bo program siadł i nie działa. Quote
asiuniap Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Ciocia wystaw Agatę jeszcze raz :oops: Dopisz, że Agata już tak nie obszczekuje panów. jest bardzo zazdrosna o człowieka, cały czas szuka kontaktu z ludzką ręką, co i rusz podstawia łepek do pogłaskania, do pomiziania. Potrzebuje kontaktu z człowiekiem! Nie brudzi, ale raczej nie powinna isć do domu z sukami, psy mogą być. Quote
asiuniap Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Gosiu, jak bedziesz wystawiać Agatę, zmien, że ona ma ok. 2-2,5 roku. Ona nie ma 4-5! Ma piekne bialutkie ząbki, bez kamienia. Quote
supergoga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Agatka jest cały czas na allegro, tylko zmienię wiek i dodam fotki. To śliczna sunia. Musi w końcu ten domek znaleźć. Quote
asiuniap Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Nikt nie zauważa Agatki :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts