Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Ja byłam ale odpowiedz nie chciała sie zapisać...wrrrr za to reklama super....[/QUOTE] Znam to- napisanie czegoś wymaga duużej cierpliwości... a edytowanie jeszcze większej! :/

Posted

Słuchajcie - dziś dowiedziałam się, że facet, który psa zostawił przed kościołem a potem go wystawiał, jak mały tam właził, jest jego panem i myśli, że ktoś mu psa ukradł :(
Idę dziś do parku, gdzie ponoć spacerwał z nim, może ktoś będzie coś więcej wiedział, trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Niemożliwa to ja jestem - złodziejka psów normalnie, wstyd[/QUOTE]
Ale gdyby było inaczej? Skąd mogłaś wiedzieć?
Poza tym za mądry to on też nie jest, zabierać ze sobą psa do kościoła... chociaż może to niezły sposób?:)Musiaabym wcześniej wyjść tak Maks by japę darł:)

Posted

Pies sfilmowany, jutro rano po programie o zwierzakach będzie Ori.
Przyszłam przed 9tą, czekałam do 9.15 z panią, która szuka od środy swojej suczki Kropki.
Kropka, adoptowana miesiąc temu z Ostrowii Mazowieckiej, już przez panią wysterylizowana, wyrwała się mężowi tej pani i z walącą po chodniku flexi popędziła przez Targówek. Miała szelki, obrożę z adresatką a nikt psinki nie widział. Wczoraj, podczas poszukiwań Kropki, znalezli psa potrąconego przez samochód, wezwali eko-patrol SM, który zabrał psinkę na Paluch chyba.
Państwo z WOTu nie przyjeli od pani ogłoszenia, pokazują wyłącznie żywe okazy szukające domu. Naczekaliśmy się okropnie, bonajpierw filmowali psy z Palucha: szczenię amstafa, dorosłego chudego jamnika standarda, maleńką, brązową sunieczkę ratlerkowatą, wyglądającą na opętaną strachem.
W końcu, kedy pprzyszła kolej na nas
Ori zachowywał się jak wariat, bo śliczna panienka zabrała go ode mnie ze smyczą. Tak ujadał, że nic nie było słychać z jej ekspoze:P W końcu ja kucnęłam za kamerzysta a pies został zaprezentowany. W drodze powrotnej ciągnął jak szalony, robiąc jedynie przerwy na ujadanie w kierunku autobusów.
Aaa - pod koniec filmowania przyszedł stary człowiek, biednie ubrany, ze szlachetną twarzą.
Miał do pokazania czarnego wilczkowatego pieska, około pół roku, na oko.Po minacg ekipy było widać, że pana znają i mają do niego stosunek, hmmm.. lekko pogardliwy. Tego człowieka już kiedyś widziałam ze szczeniakiem na rękach na Dworcu Centralnym. Czy ktoś coś o nim wie?

Posted

O kurde, czyli z przygodami.
Gnojek [B]musi natychmiast znaleźć dom[/B], bo się niesamowicie do Ciebie przywiązał. To pies, który dla właściciela zrobi wszystko!

Posted

Mało mnie szlag ze złości nie trafił: ogłoszenie dane we wtorek do Stołecznej - nie ma go w piątkowej
Namarzliśmy się przed WOTem - nie ma.
Moje ogłoszenia przed kościołem na Lindley'a i w parku obok wiszą.
I nic ...
A Vanta - moja młodsza suka - łapie coraz większego doła :(
Chyba się zastrzelę

Posted

Przeczytałam dopisek. Dobrze, że więcej wiadomo o Orim, choć niestety nie powiedziałabym, że są to dobre wieści. Wymagania- jasne, konkretne tylko... jakoś takich mądrych ludziów niewielu.