Claudia_Jazz Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mój weścik ma taką brązowawą pręgę(?) wzdłuż grzbietu. Fryzjerka powiedziała, że to od nieodpowiedniej karmy. Nie wiem czy to prawda:shake: Jeśli tak to jaką karmę polecacie? Tylko jakaś nie za droga :) Na co zwracać uwagę (ilość % białka i innych, skład...)? Jakich karm spróbować? Wszystko dla westów :cool3: Quote
Martens Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A czym karmisz? Karmy z karotenem potrafią się przyczynić do zażółcenia sierści u białego psa przykładowo. Quote
Claudia_Jazz Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Friskies xD Ma taką brązową jakby linię wzdłuż grzbietu ;/ Quote
Martens Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Friskies to w ogóle niezbyt dobra karma; przy tak małym psiaku można sobie pozwolić na coś o wiele lepszego. Czy wchodzi w grę przestawienie psiaka na gotowane w domu jedzenie lub barf? Quote
Hawanka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Są karmy typowo dla rasy z Eukanuby jest dla westa i z royala też ja osobiście karmiła mojego psa (nie westa:D ) jakiś czas temu eukanubą ... Fryskies to karma typu chapi ,pedigre nigdy bym nie dała psu takiej karmy... Quote
taks Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 warto poczytać zanim wybierze się karmę - mocno reklamowane i znane nie zawsze oznacza dobre;) http://www.zpastorowejsfory.pl.tl/Kr%F3tka-rozprawka-o-suchych-karmach.htm Quote
Porrter Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 to prawda. karma może wybarwiać psa. Nie wiem jak jest w tym przypadku, jakby były jakieś zdjęcia psa byłoby łatwiej ocenić co i jak. Czy tylko w tym jednym miejscu jest wybarwienie czy są też inne? pzdr Quote
Recommended Posts