Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Saba jest psem około 8-10 letnim, długo przebywała sama w zamknięciu, ponieważ jej właściciel wyjechał za granicę, zostawiając Sabę i drugiego psa,dobermana,samych.Saba była niedożywiona, z trudem poruszała się. Jest psem bardzo spokojnym, przyjacielskim w stosunku do ludzi i zwierząt. Dorosłemu człowiekowi sięga do połowy uda (nie jest malutka :eviltong: ), serce ma wielkie jak i ona, kocha wszystkich, nie chce być sama, woli towarzystwo ludzi. Jest mądrym psem, słucha poleceń, zna podstawowe komendy. Kocha być głaskana, drapana za uszkiem, przytulana. Gdy się tego nie robi, zaczepia łapą, którą podaje bez komendy jak również wtula się w człowieka. Na spacerze chodzi spokojnie, nie ciągnie się.Kocha spać w swoim łóżeczku!!!!! [FONT=Georgia]JEJ STAN PRAWNY JEST NIEUREGULOWANY.[/FONT] Telefon kontaktowy : 793370181 :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
klaudiaaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Moja Sabcia :loveu::loveu::loveu: Pomoże ktoś z banerkiem? :cool3: Quote
BoUnTy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tak jak obiecałam banerek - niestety coś nie mam weny, więc skromniutki... Quote
klaudiaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 BoUnTy jest super :loveu: a wytłumaczysz teraz jak se go mam wsadzic? :-) Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Chyba przed Świętami nikt na nic nie ma już czasu,zakupy,sprzątanie itd :-) Quote
BoUnTy Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Widze, że sobie poradziłaś - to teraz mi wytłumacz jak to wstawic, przez to dogo nic mi nie działa, o edytowaniu sygnatury moge sobie pomarzyć ;( Avatar też lezy i kwiczy i niktgo nie widzi... Szlag :/ W sumie jak dzisiaj patrze na ten banerek to nawet nie wyszedł taki zły... xD Rzeczywiscie nikt nie ma czasu na dogo. Swięta - zakupy, prezenty, porządki, ostatnie zaliczenia w szkołach... Ja juz nie wyarbiam... Zrobie Sabci ogłoszenia ale dopiero dam rade w przyszłym tygodniu [pod koniec], bo cały czas albo w pracy, albo do szkoły sie ucze, no i babci pomóc sprzatać na święta, bo ciocie, które z nią mieszkają nie dadzą rady - jedna ma raka z przerzutami, a druga wczoraj próbowała się otruć - pięknie :/ Same kłopoty... No i od jutra sama mam tymczasowicza, stary, chory, całe dnie w leczicach spędze na badaniach... :/ Także musicie mi wybaczyc, wiem, ze obiecałam, ale to niezależne... Ale zaraz wystawie jej allegro... Quote
BoUnTy Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=847492714 Quote
klaudiaaa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 oo. dzięki BoUnTy tata jak przyjedzie to napisze, bo ja sama do końca nie wiem ;p Quote
kuba123 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 co się tu dzieje Saba ma NIEUREGULOWANĄ SYTUACJĘ PRAWNĄ więc na razie nie ma mowy o adopcji Nie ogłaszamy jej Quote
BoUnTy Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dostałam informacje, ze ogłaszac od Jasia, także robie tak jak było mówione. PW nie bede cytowac bo i po co? Dogadajcie sie między sobą... Quote
kuba123 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ok spokojnie ustalimy dziś, bo wszystkiego nie można przewidzieć Quote
BoUnTy Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Spoko, ja jestem spokojna, po prostu cenie swój czas i lubie miec dokładne informacje - mialam ogłaszac to ogłaszam, było powiedziane, że 'jak ktoś bedzie ją chciał to poczeka'. Czy aby napewno? Nie mnie oceniać ;] Także dogadajcie sie i dajcie znać, w kazdym razie allegro zostawie... Quote
klaudiaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Była mowa że możemy założyc wątek ogłaszać tylko nie jeźdić na akcje. I że jak ktos będzie chętny i będzie mu zależało na Sabce to poczeka.... Quote
klaudiaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Była mowa że możemy założyc wątek ogłaszać tylko nie jeźdić na akcje. I że jak ktos będzie chętny i będzie mu zależało na Sabce to poczeka.... Quote
JOMA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 To rozumiem, że jeśli się coś zmieni odnośnie akcji w Silesii to dacie mi znać - dziękuję :p Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Saby na pewno nie bedzie teraz na akcji na 100% Quote
BoUnTy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ogłosilam tutaj 1. www.eoferty.com.pl 2. www.adopcje.org 3. www.kokosy.pl 4. www.kupiepsa.pl 5. www.mojpupil.pl 6. www.ogloszenia.adverts.pl 7. www.ofertka.pl 8. www.allezoo.pl 9. www.przygarnijzwierzaka.pl 10. www.spacerek.net 11. www.przygarnij.pl 12. www.bono-polska.pl 13. www.pajeczyna.pl 14. www.pineska.pl 15. www.animalia.pl 16. WWW.OJEJ.PL 17. www.gielda.bai.pl 18. www.gumtree.pl 19. www.nasipupile.pl Quote
klaudiaaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 OK. dzięki ja też jej porobiłam kilka ogłoszeń :-) Quote
Recommended Posts