Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba jest psem około 8-10 letnim, długo przebywała sama w zamknięciu, ponieważ jej właściciel wyjechał za granicę, zostawiając Sabę i drugiego psa,dobermana,samych.Saba była niedożywiona, z trudem poruszała się. Jest psem bardzo spokojnym, przyjacielskim w stosunku do ludzi i zwierząt. Dorosłemu człowiekowi sięga do połowy uda (nie jest malutka :eviltong: ), serce ma wielkie jak i ona, kocha wszystkich, nie chce być sama, woli towarzystwo ludzi. Jest mądrym psem, słucha poleceń, zna podstawowe komendy.
Kocha być głaskana, drapana za uszkiem, przytulana. Gdy się tego nie robi, zaczepia łapą, którą podaje bez komendy jak również wtula się w człowieka. Na spacerze chodzi spokojnie, nie ciągnie się.Kocha spać w swoim łóżeczku!!!!!
[FONT=Georgia]JEJ STAN PRAWNY JEST NIEUREGULOWANY.[/FONT]
Telefon kontaktowy : 793370181

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Widze, że sobie poradziłaś - to teraz mi wytłumacz jak to wstawic, przez to dogo nic mi nie działa, o edytowaniu sygnatury moge sobie pomarzyć ;( Avatar też lezy i kwiczy i niktgo nie widzi... Szlag :/
W sumie jak dzisiaj patrze na ten banerek to nawet nie wyszedł taki zły... xD
Rzeczywiscie nikt nie ma czasu na dogo. Swięta - zakupy, prezenty, porządki, ostatnie zaliczenia w szkołach...
Ja juz nie wyarbiam... Zrobie Sabci ogłoszenia ale dopiero dam rade w przyszłym tygodniu [pod koniec], bo cały czas albo w pracy, albo do szkoły sie ucze, no i babci pomóc sprzatać na święta, bo ciocie, które z nią mieszkają nie dadzą rady - jedna ma raka z przerzutami, a druga wczoraj próbowała się otruć - pięknie :/ Same kłopoty...
No i od jutra sama mam tymczasowicza, stary, chory, całe dnie w leczicach spędze na badaniach... :/
Także musicie mi wybaczyc, wiem, ze obiecałam, ale to niezależne...
Ale zaraz wystawie jej allegro...

Posted

Dostałam informacje, ze ogłaszac od Jasia, także robie tak jak było mówione.
PW nie bede cytowac bo i po co?
Dogadajcie sie między sobą...

Posted

Spoko, ja jestem spokojna, po prostu cenie swój czas i lubie miec dokładne informacje - mialam ogłaszac to ogłaszam, było powiedziane, że 'jak ktoś bedzie ją chciał to poczeka'. Czy aby napewno? Nie mnie oceniać ;]
Także dogadajcie sie i dajcie znać, w kazdym razie allegro zostawie...