Tigraa Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kropeczka...............szczeniątko,ktore strasznie mi zapadlo w serce podczas dzisiejszej wizyty w radomskim schronisku.Gdybym tylko mogla sama decydowac Kropeczka juz by sie grzala u mnie pod kolderką. Jest taka malenka ze miesci sie w dloni-na zdjeciu wyglada na duzą.Ale jest naprawde malenka-brazowa z czarnymi plamkami,ma bialy krawacik i biale konce lapek.Siedzi w boksie samiutka,bez mamy,bez rodzenstwa.......biedne,opuszczone psie dziecko.Samotne i smutne......... Kropeczka będzie malutkim pieskiem,ma 2 miesiace a wielkosc ok.20 cm...... Ale jesli nikt jej stamtąd szybko nie zabierze,nie ma wiekszych szans na przezycie.Szczeniaczki w boksach obok mają nosowke-prawie wszystkie.To kwestia czasu kiedy i ona zachoruje a wtedy nie ma wiekszych szans.Jest taka malutka......Czy jest ktos kto da jej dom? Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Podnosze malenstwo,za szybko spadla,nikt jej nawet nie zauwazy Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Niestety siedzi w boksie samiutka jak palec.Jest taka malenka ze spi w rękawie swetra. Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A nie masz Aniu ładniejszych zdjęć malutkiej?? Może domek tymczasowy dla Kropeczki??? To szczeniaczek więc szybko znajdzie dom. :shake: Biedactwo:shake: Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Niestety mam tylko to jedno zdjecie.Bede w schronisku pod koniec tygodnia to porobie wiecej. Quote
supergoga Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kropkę trzeba zabrać ze schronu, gdzieś do domku tymc\asowego - jak się zarazi albo zamarznie, to juz będzie raczej za późno. Tylko kto może przechować Kropkę. Ja ja powstawiam na 4łapy, eurocity itp. ale na razie musi być gdzies poza schronem. Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Po raz któryś już pytam czy w ok Radomia nie ma ludzi którzy mogliby przechować psinkę???? Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 mosii nie ma:shake: gdyby byli to juz dzis bym tam malutka zawiozla. Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Poszukiwany domek tymczasowy dla Kropeczki!!! U mnie na razie komplet(cały czas kombinuję, że może by weszła) Hallo!!! Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Z Radomia jest Gucio,Prozak,Oleczkaa. Gucia rodzice sie nie zgadzaja na wiecej psow,Oleczki tata tez,a Prozak mieszka u tesciow i tez sie nie zgodza,bo juz kilka maja.Nie ma nikogo wiecej z Radomia i okolic na forum.I nie mam tu zadnych "psiowych" ludzi ktorzy by mogli ja wziac.A ja nie moge z wiadomych powodow.Niestety:-( a dla niej liczy sie kazdy dzien,boje sie ze lada dzien zarazi sie nosowką.Jest taka malenka........Tam sa jeszcze 4 takie malenstwa-rodzenstwo,w sasiednim boksie,ale one chociaz sa razem a ona biedna samiutka. Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 To dlaczego ona siedzi sama w boksie, nie można jej przenieść do rodzeństwa?? Przynajmniej nie zamarznie. Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Bo tamte maluchy obok mają objawy nosowki. Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ojejeej:shake: Gdybym była bliżej już bym po nią jechała... Quote
Guciek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ja będe jutro w schronisku. Z całych sił zmolestuje tate żeby Krope zabrać do domu, na czas tymczasowy. Nie pozwole małej umrzeć! Quote
mosii Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gucio, fantastycznie!!! Trzymamy kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Guciek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 I módl sie, zeby pani Dorota miała dar przekonywania i uprosiła mojego tate! dziewczyny, co ja mam ze soba zabrać jak bym brała małą? Napewno dowodu nie wezme bo mam 14 dopiero. HELP!!! Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Gucio popros panią Dorote zeby ja adoptowala na siebie i juz.Na pewno sie zgodzi. Quote
malagos Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A dzis mróz zapowiadają, że strach! Do końca tygodnia...? Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Malgosiu one maja tam cieplutko,boksy sa ogrzewane,psiaki maja wejscie do dlugiego budynku z boksu,a budynek ma ogrzewanie,martwie sie raczej o to ze ona sie zarazi i nie przezyje.Tam padaja szczeniaczki na nosowke jak muchy:shake: Quote
Guciek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ja caly czas o niej mysle :( Boje sie, ze ona umrze jak mi tat nie pozwoli... Nie bede mogla spac! :( Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Gucio podaje Ci na pw numer do pani Doroty,umowcie sie ze razem pojedziecie i ze ona pomowi z Twoim tatą. Quote
Tigraa Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Gucio i zrob troche lepszych fotek Kropeczce,jej i tak trzeba szukac domku stalego przeciez.I zwroc uwage na te kudlate maluchy w boksie obok Kropeczki.Jakie cudne.... Powiedz tacie ze obie z Dorotą na glowie staniemy zeby znalezc Kropeczce dom.Zeby tylko sie zgodzil tymczasowo bo ona umrze w schronisku.Koniecznie powiedzcie tacie o nosowce.Czasu jest malo. A Kropeczka jest taka malutka ze miesci sie w kieszeni.Nie zajmie duzo miejsca.... Quote
Guciek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Fotki obowiązkowe będą. Sunia naprawde piekna jest, i taka malutka...bezbronna :( Spokojnie bym mogla jej odstąpić legowisko Ninki, nawet kawałek łóżka...tylko zebym jej nieudusiła ;-) bezpieczniejsze legowisko raczej :) Quote
YBOT Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jezu sama nie wiem.....zapytajcie na Kwiatowej 2, tam mieszkaja moi znajomi...poproscie o przechowanie!!! jest tam dziewczynka Ula.... moze choc na troche...to jest willa, nie wiem czy maja psiny ale......moja ciocia jest na Kosnej 46 ( za dworcem kolo bazaru w sumie) tez w domku takim biedniutkim, ma ze 3-4 psy ale.....to kroki desperackie ale.....pozdrawiamy Aga i Piotr z Warszawy Quote
Recommended Posts