Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kropeczka...............szczeniątko,ktore strasznie mi zapadlo w serce podczas dzisiejszej wizyty w radomskim schronisku.Gdybym tylko mogla sama decydowac Kropeczka juz by sie grzala u mnie pod kolderką.
Jest taka malenka ze miesci sie w dloni-na zdjeciu wyglada na duzą.Ale jest naprawde malenka-brazowa z czarnymi plamkami,ma bialy krawacik i biale konce lapek.Siedzi w boksie samiutka,bez mamy,bez rodzenstwa.......biedne,opuszczone psie dziecko.Samotne i smutne.........
Kropeczka będzie malutkim pieskiem,ma 2 miesiace a wielkosc ok.20 cm......
Ale jesli nikt jej stamtąd szybko nie zabierze,nie ma wiekszych szans na przezycie.Szczeniaczki w boksach obok mają nosowke-prawie wszystkie.To kwestia czasu kiedy i ona zachoruje a wtedy nie ma wiekszych szans.Jest taka malutka......Czy jest ktos kto da jej dom?

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie masz Aniu ładniejszych zdjęć malutkiej??
Może domek tymczasowy dla Kropeczki???
To szczeniaczek więc szybko znajdzie dom. :shake:
Biedactwo:shake:

Posted

Kropkę trzeba zabrać ze schronu, gdzieś do domku tymc\asowego - jak się zarazi albo zamarznie, to juz będzie raczej za późno. Tylko kto może przechować Kropkę. Ja ja powstawiam na 4łapy, eurocity itp. ale na razie musi być gdzies poza schronem.

Posted

Z Radomia jest Gucio,Prozak,Oleczkaa.
Gucia rodzice sie nie zgadzaja na wiecej psow,Oleczki tata tez,a Prozak mieszka u tesciow i tez sie nie zgodza,bo juz kilka maja.Nie ma nikogo wiecej z Radomia i okolic na forum.I nie mam tu zadnych "psiowych" ludzi ktorzy by mogli ja wziac.A ja nie moge z wiadomych powodow.Niestety:-( a dla niej liczy sie kazdy dzien,boje sie ze lada dzien zarazi sie nosowką.Jest taka malenka........Tam sa jeszcze 4 takie malenstwa-rodzenstwo,w sasiednim boksie,ale one chociaz sa razem a ona biedna samiutka.

Posted

I módl sie, zeby pani Dorota miała dar przekonywania i uprosiła mojego tate!
dziewczyny, co ja mam ze soba zabrać jak bym brała małą? Napewno dowodu nie wezme bo mam 14 dopiero. HELP!!!

Posted

Malgosiu one maja tam cieplutko,boksy sa ogrzewane,psiaki maja wejscie do dlugiego budynku z boksu,a budynek ma ogrzewanie,martwie sie raczej o to ze ona sie zarazi i nie przezyje.Tam padaja szczeniaczki na nosowke jak muchy:shake:

Posted

Gucio i zrob troche lepszych fotek Kropeczce,jej i tak trzeba szukac domku stalego przeciez.I zwroc uwage na te kudlate maluchy w boksie obok Kropeczki.Jakie cudne....

Powiedz tacie ze obie z Dorotą na glowie staniemy zeby znalezc Kropeczce dom.Zeby tylko sie zgodzil tymczasowo bo ona umrze w schronisku.Koniecznie powiedzcie tacie o nosowce.Czasu jest malo.

A Kropeczka jest taka malutka ze miesci sie w kieszeni.Nie zajmie duzo miejsca....

Posted

Fotki obowiązkowe będą. Sunia naprawde piekna jest, i taka malutka...bezbronna :( Spokojnie bym mogla jej odstąpić legowisko Ninki, nawet kawałek łóżka...tylko zebym jej nieudusiła ;-) bezpieczniejsze legowisko raczej :)

Posted

Jezu sama nie wiem.....zapytajcie na Kwiatowej 2, tam mieszkaja moi znajomi...poproscie o przechowanie!!! jest tam dziewczynka Ula.... moze choc na troche...to jest willa, nie wiem czy maja psiny ale......moja ciocia jest na Kosnej 46 ( za dworcem kolo bazaru w sumie) tez w domku takim biedniutkim, ma ze 3-4 psy ale.....to kroki desperackie ale.....pozdrawiamy Aga i Piotr z Warszawy