Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem bardzo raczkującą forumowiczką więc z góry przepraszam jeśli zamieściłam temat nie tam gdzie powinnam lub coś w tym rodzaju.
Zwracam się z prośba o pomoc dla wysterylizowanej suni która przebywa w tym momencie w schronisku w józefowie/warszawa, sunia ma około 3 lat, jej problemem jest to że ona sobie tam nie radzi, moim zdaniem popadła w depresje, mieszka w boksie z wieloma innymi psami jest tam popychadłem ostatnia do miski boks ten jest ulokowany w bardzo nie dogodnym miejscu jest tam zawsze wilgotno a pieski brodzą w wilgotnej breji..
Shanta w boksie jest zawsze smutna, przytłoczona swoim pieskim losem, sunia automatycnie po opuszczeniu bramy schroniska jest tak zachwycona że okazuje to całą sobą.
Lubi bawić się z małymi dziećmi, chadza na spacerki z córką kierowniczki.
Jestem wolontariuszką już jakiś czas i nauczyłam się zostawiać psa w boksie bez większych wyżutów lecz ona tak rozpacliwie woła że nie jestem w stanie ich niemieć..
Z sunią nie ma zadnych problemów, jest grzeczna i sympatyczna potrzebuje tylko ludzia który ją pokocha..
Bardzo proszę o pomoc moze ktos ją przygarnie ja juz mam 3 psy w małym mieszkanku w bloku nie mam mozliwości jej wziąść..

KONTAKT; TEL; 512309361 BĄDŹ EMAIL DOROTABUJWID@WP.PL
TAK JAK POWIEDIAŁAM JESTEM POCZĄTKUJĄCA NA FORUM I NIE UMIEM WSTAWIĆ ZDJĘĆ JEŚLI MOGĘ PROSIĆ TO PROSZĘ O WSKAZÓWKI, I OCZYWIŚCIE O NOWY DOMEK DLA SUNI
Z GÓRY DZIĘKUJE..

Zdjęcia suni można zobaczyć na stronie schroniska http://www.psy-warszawa.pl/ gdzie jest zapisana jako szczotka.