Linssi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Podnosimy z rana Biszkopta! Basia1968, z ciszy wnioskuje, ze panstwo z Twojej miejscowosci jednak nie zdecydowali sie na adopcje? Quote
Linssi Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nikt Biszkopcika juz nie odwiedza?? :( Alino, napisz nam co tam u pana piekniocha. Jak czuje sie w domowych warunkach i w ogole :) Quote
Basia1968 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Linsii kochanie niestety nie odezwał sie nikt już Quote
Miśka79 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Linssi oczywiście że ja Biszkopcinę naszego odwiedzam tylko po cichutku...:) Quote
Miśka79 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Alino ja też proszę o fotki-dzięki nim nasz Słodziak będzie miał większą szansę znaleźć dom. Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 też zaglądam ;) Alinko co tam u Was słychać ? Quote
Lucyna Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Czy Biszkopcik ma zapewnione finanse na styczeń? Quote
Linssi Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Lucyna napisał(a):Czy Biszkopcik ma zapewnione finanse na styczeń? Jeszcze nie ma. Trochę naiwnie liczylam na to, ze nie trzeba bedzie zbierac na nastepny miesiac, ze Biszkopt w nowym roku bedzie juz w swoim nowym domku. Coz...narazie trwa paranoja swiateczna. Quote
Lucyna Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak się wydawało, jednak warto postarać się o te 300 PLN. Powysyłać priv z prośbą o pomoc. Może do końca roku coś się uzbiera. Tylko gdzie mu znaleźć ten domek? Mam wrażenie, że styczeń też spędzi w hoteliku. Może zrobić więcej ogłoszeń? Quote
Linssi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Lucyna napisał(a):Tak się wydawało, jednak warto postarać się o te 300 PLN. Powysyłać priv z prośbą o pomoc. Może do końca roku coś się uzbiera. Tylko gdzie mu znaleźć ten domek? Mam wrażenie, że styczeń też spędzi w hoteliku. Może zrobić więcej ogłoszeń? Bedziemy zbierac. To z pewnoscia. Wiecej ogloszen nie wiem czy da sie zrobic. Nie ma sensu robic ogloszen w serwisach, ktore maja znikoma ogladalnosc. Po swietach zdejme tamte, a zrobie nowe. Tylko potrzebne sa zdjecia nowe...Przed swietami to ludzie z pewnoscia nie beda chcieli go adoptowac bo wielu z nich wyjezdza i problem gotowy. Mysle jednak, ze jak Alina wstawi nowe foty, to beda sie o niego bic. Tak czy siak, damy rade. Spoko ;) Quote
Linssi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Biszkopt wita wszystkich w sobotni mrozny poranek :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witam wszystkich a B:loveu:iszkopcika cudnego najdelikatniej w noska cmok cmok! Cudny psiaczek , ja czytam i kibicuje pieknemu Biszkopcikowi:thumbs::santagri:Jak dobrze ze juz bezpieczny:multi: Quote
AlinaS Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Biszkopcik to wulkan energii i radości jest niekonfliktowy do innych psiaków a raczej wręcz przyjazny. On nie potrafi bez mała chodzić on obskakuje człowieka radośnie z każdej strony, nigdy nie bywa smutny zawsze jest zadowolony. och jak niewiele temu psiakowi potrzeba do szczęścia - tylko kawałek kochanego człowieka. Aparat odmówił posłuszeństwa i nie wiem czy przed świętami uda mi się coś z nim zrobić Quote
Lucyna Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziękujemy za wieści o Biszkopciku ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka79 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jak dobrze, że Biszkopt jest teraz w ciepełku. U nas dziś teraz jest - 18. Strach wychodzić na dwór. Jak sobie pomyślę, że miałby tu marznąć ale całe szczęscie jest bezpieczny:):) Quote
Linssi Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dzieki Alino za wiesci. A powiedz jeszcze, jak u Biszkopta wyglada sprawa z zachowywaniem czystosci w domu? Bo mysle, ze warto to umiescic w ogloszeniach. Kapalas go juz moze? Mam nadzieje, ze aparat jednak zlituje sie nad nami i nowe fotki wkrotce beda :) Quote
Lucyna Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hopaj Biszkopciku ... nowy domek wkrótce musisz mieć. Quote
Miśka79 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dla Biszkopcika i wszystkich na tym wątku serdeczne życzenia Bożonarodzeniowe.Spokojnych świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze ze swoimi czworonożnymi braćmi mniejszymi-może dziś jakiś zwierzak powie coś:) Dla Biszkopcika kochającego domku wierzę,że szybko go znajdzie bo zasłużył sobie Psinka. Quote
Recommended Posts