Kasienkaa214 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Gratuluje ukonczenia Championatu :) Mnie wkurzył bernardyn którzy rzucił się na mojego psa :/ Przechodziłam z nim spokojnie, moj pies ani go nie sprowokował wzrokiem ani nic, ten poprostu się rzucił.. Fajne przeżycia, tym bardziej, że to nasze początkowe wystawy :/ Na wystawie w Przemyślu w czerwcu bałagan organizacyjny jest taki sam?:/ Quote
Bura Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Mojego Igora zaatakowały 2 owczarki niemieckie. Jeden złapał go za kufę, dobrze, że dzidzia szybka jest. A właściciel nawet nie zareagował, ani nie przeprosił. Zaczynam uważać, że takie chamstwo to u nas na wystawach jakaś dziwna norma. Tak jak podwójny handling, z resztą zakazany. Może i ja sobie zamówię kogoś do biegania w koło ringu, żeby mi się pudliszcze lepiej wystawiało. Quote
Kisses Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Moim zdaniem przemyska wystawa jest całkiem ok zorganizowana. Bura, zgadzam się w zupełności, co do DH... Quote
ewka122 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Bura nie wiem, ale mi się wydaje, że te Owczarki są coraz gorzej zsocjalizowane. Jak szłam z psami mojej znajomej rzucały się prawie wszystkie... i tylko co niektórzy skracali smycz swoim psom. To co się działo z tymi owczarkami było na prawdę niefajne :/ Quote
Bura Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No ale co się dziwić, skoro idzie jedan taki na wystawie ze szczeniakiem, może z 3 miesięcznym, ten drze ryja na wszystko w około a właściciel zajęty gada przekrzykując własnego psa z drugim gościem. I gadaj tu o kulturze i myśleniu. Quote
lilix4 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 dziekujemy:).Moja tez zaatakowały ale naszczęście unikneła ataku masakra.Bura jak tak bedzie to ja bedę z Akirą doodkoła lata jak ty Igora będiesz wystawiać a potem Ty.Po raz 1 byłam na tak zorganizowanej wystawie Quote
Bura Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No jasne, a najlepiej, jak będziesz jeszcze z Akirą w cieczce konkurencji naszej przed nosem powiewać :evil_lol: to już zupełnie będę happy :diabloti: Quote
McDzik Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Potwierdzam, nie dało się przejśc koło ONków, a przejścia wąskie, na szczęście mi wystarczyło, że wzięłam malucha na ręce, ale co właściciele wiekszych psów mają powiedzieć? Tym bardziej, że w niedalekiej odległości byli wystawcy porozkładani z małymi rasami.. Quote
olapaco Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ta wystawa, to było jakieś nieporozumienie. Ktoś pytał o stawkę na BOG II: I II rottweiler AL vom Popeye III znam niestety tylko to miejsce :( Quote
ewka122 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 olapaco napisał(a):Ta wystawa, to było jakieś nieporozumienie. Ktoś pytał o stawkę na BOG II: I Mastif Hiszpański(ale nie jestem pewna) II rottweiler AL vom Popeye III znam niestety tylko to miejsce :( Nie wiem na 100% ale to chyba był on Quote
Moonika Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 II grupa pierwszy Sznaucer miniaturowy -czarny SHOT GUN -N di Monte Gentile Późniejszy res BIS Quote
Siberian-NANA Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Witam wszystkich dogomaników :):):):P) MAm wielką prosbę : czy zna ktoś winiki z BIS puppy , oraz zdięcia z tej konkurencji ???? Bardzo proszę :):): z góry dziękuje POZDRAWIAM Quote
McDzik Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Siberian-NANA napisał(a):Witam wszystkich dogomaników :):):):P) MAm wielką prosbę : czy zna ktoś winiki z BIS puppy , oraz zdięcia z tej konkurencji ???? Bardzo proszę :):): z góry dziękuje POZDRAWIAM Najpiękniejszy szczeniak: mastif hiszpański - ASTINA Esem FCI reszty nie znam Quote
Siberian-NANA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a ktoś ma fotki z tej konkurencji???? Quote
Recommended Posts