Jump to content
Dogomania

CAC Jarosław 13-14 marca 2010

Recommended Posts

Posted

teraz to się zastanawiam czy w ogóle jest sens żebym jutro jechała ;/
skoro taka klapa, to nie bardzo mi się chce 3 godziny jechać w jedną stronę zdenerwować się i wrócić.
Tym bardziej, że Gajka to kl szczeniąt.
A jak tam jest z parkingami?? Jest miejsce??
No i nie bardzo wiem gdzie ta hala jest, są jakieś oznaczenia jak trafić??

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie dostałam potwierdzenia....
Komuś sie to przytrafiło?
W spisie wystawców jestem a potwierdzenia niet. Wydrukowałam sobie to "coś" co na maila przysłali i potwierdzenie przelewu. Mam nadzieję że mnie wpuszczą i dadzą numerek.

Posted

Całą IX dostała Pani A. Rogowska, która w katalogu miała tylko jamniki.
Strzałki w Jarosławiu są można trafić a ewetualnie pytać o halę sportową, parking 2 min drogi przed wjazdem w bramę na wystawę darmowy, były miejsca ale dziś mniej psów.
Numerki wydadzą bez problemu, warto mieć potwierdzenie wpłaty.
Jechać też warto - sama ocena na ringu była bez zarzutu, choć należy sprawdzić czy wszystko zostało wpisane do karty oceny.

Guest Lotty
Posted

Karka napisał(a):
No Anka W gratuluję !!!!!! Super wynik!!!!!

My też serdecznie gratulujemy wyniku. Kto jeszcze stał " na pudle"?

Posted

Dzięki :calus:

BOG IX
1 biały pudel toy SHERIDAN ELI VERA
2 buldożek francuski
3 grzywek
4 pudel duży/Bura to byłaś Ty?/

wyborów innych grup nie widziałam nawet nie wiem kiedy były :shake:

tylko tyle, że BOG X gr wygrała młodziutka whippetka koleżanki, która później wywalczyła również BIS Junior dnia.

Posted

Baha napisał(a):
pierwszy był biały pudel toy SHERIDAN ELI VERA

już poprawiłam, kątem oka widziałam coś małego białego a później mi powiedziano że papilon

Posted

Gratulacje dla Wszystkich ;)

Gaja wo. lokata 1 Najlepszy Szczeniak w Rasie ;)

Mógłby mi ktoś podać jak się nazywa sędzina, która wybierała najlepszego szczeniaka wystawy w niedzielę??

Posted

Barryś V1, CWC, Zwycięzca :) Pokonał w porównaniu psa z otwartej który w tej rasie dużo wygrywa, dużo jeździ, ma na koncie wiele Zwycięstw Rasy, także się cieszę z tej wygranej :) tym samym rozpoczął Championat Polski :) idzie w ślady mojego Arniego który rok temu też w Jarosławiu rozpoczął :D

Posted

Barryś V1, CWC, Zwycięzca :) Pokonał w porównaniu psa z otwartej który w tej rasie dużo wygrywa, dużo jeździ, ma na koncie wiele Zwycięstw Rasy, także się cieszę z tej wygranej :) tym samym rozpoczął Championat Polski :) idzie w ślady mojego Arniego który rok temu też w Jarosławiu rozpoczął :D