Katarzyna Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dodatkowe informacje można uzyskać codziennie pod numerem telefonu: kom. 0 604 412 976 Quote
Kasienkaa214 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja mam pytanie do Was.. :) bo dopieero początkująca jestem w wystawach.... Załóżmy, że zgłaszam formularzem internetowym dzisiaj psa, i ide zaraz potem zapłacić przelew na poczte. Z tego co sie orientuje przelew idzie z 5 dni? i powiedzmy, że kasa do oddziału dociera 2 marca, a zgłoszenia były do 28 lutego, wtedy musze dodatkowo płacić? tzn za późniejszy termin czy coś w tym stylu? :/ jak to z tym jest..? Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 przegięcie z ich strony z tą klasą baby kolega dzis dzwonil i powedzieli ze nie będzie paranoja Quote
Betulka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kasienkaa214 napisał(a):Ja mam pytanie do Was.. :) bo dopieero początkująca jestem w wystawach.... Załóżmy, że zgłaszam formularzem internetowym dzisiaj psa, i ide zaraz potem zapłacić przelew na poczte. Z tego co sie orientuje przelew idzie z 5 dni? i powiedzmy, że kasa do oddziału dociera 2 marca, a zgłoszenia były do 28 lutego, wtedy musze dodatkowo płacić? tzn za późniejszy termin czy coś w tym stylu? :/ jak to z tym jest..? Myślę, że jeśli nie napisali w info, iż decyduje data wpływu na konto, to jak wpłacisz w terminie będzie ok. nawet jeśli do oddziału dojdzie później. Na wszelki wypadek zabieraj ze sobą na wystawy potwierdzenie wpłaty - jeśli np. na potwierdzeniu zgłoszenia będzie wpis, że wystawa nie opłacona to wówczas raczej musisz to potwierdzenie zabrać. A tak odchodząc od tematu, to życzę ci dużo sukcesów wystawowych - tym bardziej,że jesteśmy z jednego oddziału. Powodzenia i wytrwałości Quote
Kasienkaa214 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dzwoniłam wczoraj aby sie upewnić :) Decyduje data zgłoszenia a nie wpływu. :) Betulko nie dziekuje ( aby nie zapeszyć ;) ) i oczywiscie wzajemnie zycze CI tego samego.:) Quote
bagira@sara Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 czy ktoś z łódszkiego wybiera się na tą wystawę i miałby 1 miejsce z małym psem??? Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 haha dopiero teraz zobaczyłam ze za dużo wpłacilam za wystawe Quote
ewka122 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Czy ktoś potrzebuje pomocy w wystawieniu w niedzielę? Być może będę też w sobotę. xD Jakby co ja bardzo chętnie pomogę :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Szukam transportu z Radomia jedna spokojna suczka plus 1 osoba moze być w sobote albo niedziele Quote
olapaco Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 W Y S T A W Y i Z G Ł O S Z E N I A [SIZE=4]Termin przyjmowania zgłoszeń przedłużony do 5 marca 2010 godz. 20:00 Quote
AnkaW Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 agnethka - a do Puław miała byś jak dojechać? edit: eee nie Ty masz w inny dzień :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Koleżanka potrzebuje transportu maże być w sobote lub niedziele z średnią grzeczną sunia oczywiście dokłada sie do kosztów paliwa z Radomia lub okolicy Quote
mimi_91 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Będzie może plan sędziowania?? Jeszcze tydzień do wystawy a nic na stronie nie ma. (albo ja nie widzę);) Mam nadzieję ,że poprawnie zgłoszenie wysłałam;)(potwierdzenie dostałam tylko jednego maila z danymi Gajki, ale bez informacji, że zgłoszenie przyjęto). Quote
Bura Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Rozmawiałam z szefem oddziału i plan ma być w poniedziałek. My zgłoszeni już dawno, ciekawam, czy będziemy mieć konkurencję... Quote
aneta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Bura, konkurencję raczej masz ;) ale w sukach i nie wiem w jakiej klasie szcz czy już mł ;) A na poważnie bardzo zależy mi na planie sędziowania bo mam 3 psy do wystawienia i wolałabym żeby godziny się nie nałożyły -( Quote
efra-husky Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 i co z tą staweczką? Coś się pojawi czy jednak nie? ;) Quote
Argo16 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/kwpr35/35plansedziowania.pdf http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/kwpr35/35wykazpsow.pdf Quote
mimi_91 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 fajnie, że już informacje są ;) Gajka jest jedyną przedstawicielką rasy ;( musimy się postarać i godnie birdedki reprezentować :lol: Quote
Bura Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 My w klasie sami, ale w rasie mamy Chilliego i Kukunor w konkurencji :) Quote
efra-husky Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Mam pytanie, czy ktoś jadący na wystawę w niedzielę z Krakowa lub przejeżdżający przez Kraków miałby jedno wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby bez psiaka? Quote
Recommended Posts