Jump to content
Dogomania

CAC Jarosław 13-14 marca 2010

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam pytanie do Was.. :) bo dopieero początkująca jestem w wystawach....
Załóżmy, że zgłaszam formularzem internetowym dzisiaj psa, i ide zaraz potem zapłacić przelew na poczte. Z tego co sie orientuje przelew idzie z 5 dni? i powiedzmy, że kasa do oddziału dociera 2 marca, a zgłoszenia były do 28 lutego, wtedy musze dodatkowo płacić? tzn za późniejszy termin czy coś w tym stylu? :/ jak to z tym jest..?

Posted

Kasienkaa214 napisał(a):
Ja mam pytanie do Was.. :) bo dopieero początkująca jestem w wystawach....
Załóżmy, że zgłaszam formularzem internetowym dzisiaj psa, i ide zaraz potem zapłacić przelew na poczte. Z tego co sie orientuje przelew idzie z 5 dni? i powiedzmy, że kasa do oddziału dociera 2 marca, a zgłoszenia były do 28 lutego, wtedy musze dodatkowo płacić? tzn za późniejszy termin czy coś w tym stylu? :/ jak to z tym jest..?

Myślę, że jeśli nie napisali w info, iż decyduje data wpływu na konto, to jak wpłacisz w terminie będzie ok. nawet jeśli do oddziału dojdzie później. Na wszelki wypadek zabieraj ze sobą na wystawy potwierdzenie wpłaty - jeśli np. na potwierdzeniu zgłoszenia będzie wpis, że wystawa nie opłacona to wówczas raczej musisz to potwierdzenie zabrać.
A tak odchodząc od tematu, to życzę ci dużo sukcesów wystawowych - tym bardziej,że jesteśmy z jednego oddziału.
Powodzenia i wytrwałości

Posted

Będzie może plan sędziowania??
Jeszcze tydzień do wystawy a nic na stronie nie ma. (albo ja nie widzę);)

Mam nadzieję ,że poprawnie zgłoszenie wysłałam;)(potwierdzenie dostałam tylko jednego maila z danymi Gajki, ale bez informacji, że zgłoszenie przyjęto).

Posted

Bura, konkurencję raczej masz ;) ale w sukach i nie wiem w jakiej klasie szcz czy już mł ;)
A na poważnie bardzo zależy mi na planie sędziowania bo mam 3 psy do wystawienia i wolałabym żeby godziny się nie nałożyły -(