Jump to content
Dogomania

CAC Jarosław 13-14 marca 2010

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']nie dziwcie się oddziałom, że życzą sobie opłaty... przecież trzeba zaprosić sędziego, wydrukować karty itd.... tak na prawdę więcej roboty z MP niż z 1 ringim, bo mniej prezenterów, a niestety nic nie ma za darmo
Ja rozumiem, ze to wszystko opłaty, tylko dlaczego jeden oddział może dać te 20 zł za zgłoszenie, a inny 80 zł. Ale może nie zaśmiecajmy już tematu wystawy, bo jest osobny temat o cenach MP
http://www.dogomania.pl/threads/31529-JH-A-AE-czmy-sie-protest-przeciwko-wysokim-cenom-zgA-oszeA-na-MP?p=14046354#post14046354

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My już z Arnim i Barrym zgłoszeni i opłaceni :)

PS.No to fajnie, że wam wreszcie dorobili :) ciekawe czy w Krośnie, Zzakopanem i Nowym Targu też dorobią (gdzieś jeszcze nigdy nie robili?)

Posted

Super :angryy:
Gratuluje oddziałom i jak obsługa wystawy chce być traktowana z szacunkiem skoro Młodych Prezenterów traktuje się jak ... ach brak mi słów...:angryy:

Posted

tam jest ogólnie burdelki... tydzień temu właścicielka suczki lhasa ode mnie chciała zgłosić do baby to usłyszała, że nie zdążą z zrobieniem klasy baby ( nie wiem o co chodzi ) a dziś dowiedziałam się, że jej brat jest zgłoszony do baby.... nie wiem o co chodzi...

Posted

Formularz jest, MP nie ma, popieram MateUsza, bez przesady, ale albo mogli w ogóle nie robić nam nadziei, albo zabrać się za normalną organizacje, z tego, co wiem, ma być podobno konkurs 'dziecko i pies'... No cóż...

Aż się odechciewa. A takie miłe miałam wspomnienia z wystawą w Przemyślu, chociaż podobno do tej się przykładają bardziej. I mam nadzieję, że tam z MP nie zrezygnują.

Posted

My już zgloszone :
pisało, że potwierdzenia we wtorek przysyłają i przysłali mi maila z dokładnymi informacjami o Gajce( tymi, które im wysłałam) żebym je sprawdziła. Mam to potraktować jako potwierdzenie zgłoszenia??

Posted

Witam!
Czy ktoś potrzebowałby pomocy w wystawieniu w niedzielę? Ponieważ na wystawę jadę, a bardzo chciałabym jakiegoś Ktosia wystawić. A jak już wiadomo, MP nie ma, w którym chciałam wziąć udział :/ Priv ;)