basia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jak w tytule. Poszukuję dystrybutora lub w ogóle miejsca gdzie moge kupić produkty firmy KHARA w Polsce. Zna ktoś?:roll: Quote
resuruss Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Podnosze !!! Czy ktos wie gdzie mozna kupic Khare??? Na wystawie Krakowskiej było stoisko ,ja nawet kiedys znalazłam w sklepie internetowym jakims przez przypadek ,ale na smierc zapomniałam w ktorym. Moze ktos ma namiary na miejsce gdzie mozna sie zaopatrzyc? Quote
lothia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 w tym salonie je stosują -wg stronki, ponieważ jest tam tez sklep[choć w samym sklepie nie ma takiej oferty] może można je zamówić? Quote
psisalon.pl Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dystrybutorem na Polskę jest firma Zoolux mieszcząca się w Łodzi na ulicy Równej (obok giełdy zoologicznej. Quote
resuruss Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzikuje za odpowiedzi :loveu: postaram sie skontaktowac z dystrybutorem ,pewnie ma namiary na sklepy Quote
Guest Guśka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Khara jest dostępna w sieci Kakadu - we Wrocku na pewno w Galerii Dominikańskiej :p Quote
Bura Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pomyślałam, że może nie tworzyć nowego wątku a pociągnąć tę sprawę tutaj. Co sądzicie o kosmetykach tej firmy? Ja mam szampon Volume i nie bardzo widzę jakiekolwiek efekty. Dziś kupiłam szampon do mycia na sucho czyli bez kąpieli i ciekawa jestem jak go użyć. Spryskać psa po czym szczotą z watą wyczesać czy spryskać szczotkę z watą i czesać?? Quote
aniuta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Bura napisał(a):Pomyślałam, że może nie tworzyć nowego wątku a pociągnąć tę sprawę tutaj. Co sądzicie o kosmetykach tej firmy? Ja mam szampon Volume i nie bardzo widzę jakiekolwiek efekty. Dziś kupiłam szampon do mycia na sucho czyli bez kąpieli i ciekawa jestem jak go użyć. Spryskać psa po czym szczotą z watą wyczesać czy spryskać szczotkę z watą i czesać?? I jak szampon do mycia na sucho? Zadowolona jestes z niego? A moze znasz inne sprawdzone i godne polecenia? Wlasnie przymierzam sie do kupna i nie wiem, na ktora firme sie zdecydowac. Bede wdzieczna za porade :) Quote
Bura Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 aniuta napisał(a):I jak szampon do mycia na sucho? Zadowolona jestes z niego? A moze znasz inne sprawdzone i godne polecenia? Wlasnie przymierzam sie do kupna i nie wiem, na ktora firme sie zdecydowac. Bede wdzieczna za porade :) Jak dla mnie bomba!! Polecam, czyści, futro nie zmienia faktury, nie lepi się, zapaszek jest mniam :) Quote
Bura Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 I bosko czyści naturalne futro!! Właśnie odczyściłam nim kremowe futerko co się przybrudziło na zgięciach - no bomba!! I jestem 50 zł do przodu bo miałam je dać do pralni chemicznej :) Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czyli produkty polecacie, do świątecznych porządków ;) Quote
Bura Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ciekawe czy ludzkie włosy też wyczyści :diabloti: Quote
Bura Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 monita napisał(a):Trza ;) spróbować :p Ino na weekendzie :razz: Quote
Recommended Posts