Guest Nika&Zazu Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 witam. posiadam suczkę rasy pinczer miniaturowy. i mam głupi problem. kiedy siedzi w swoim łóżeczku to siada na poduszce i... wiecie co robi!:mad: jak ją od tego oduczyć? Quote
efra-husky Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Julitko104 Nika chyba miała na myśli prokreację z poduszką ;) Quote
Behemot Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 efra-husky napisał(a):Julitko104 Nika chyba miała na myśli prokreację z poduszką ;) Hmm... ciekawe, co by wyszło z takiej krzyżowki pinczerka z poduszką? :lol: Quote
julita104 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 efra-husky napisał(a):Julitko104 Nika chyba miała na myśli prokreację z poduszką ;) aaaaa no tez własnie nie byłam pewna to wolałam spytac zeby czegos głupiego nie palnąc :P Nika&Zazu temat był juz nei raz poruszany, radze poszperac na forum a w jakim wieku sunia? Moj Piesek kopulował z reczniczkiem Ostatnio, pomimo sterylki znow molestuje reczniczek Co ciekawe moja sunia tez kopuluje (z pluszowym yorkiem :diabloti::lol:) ale to młody lojtek to jej nie przeszkadzam. A u Tofika to chyba kwestia nie wyzycia, on non stop by biegał po sniegu a ja juz nie mam siły, to chyba reszte egergii wyładowuje w ten sposób Quote
Kitka20 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 witam wydaje mi się że mam podobny problem tyle że moja sunia ma ok 3 miesiące i prubuje kopulować z moją lub chłopaka nogą. Jest za młoda na rozmnażanie więc nie wiem co jest tego powodem proszę o pomoc Quote
Recommended Posts