snuszak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cześć wszystkim! Jestem Trop, mam parę latek i niedawno trafiłem do schroniska. Zostałem przywieziony przez straż miejską, bo biegałem sam po ulicach. Trafiłem do klatki z innym psem, nie lubię jak ktoś chce mi wyjadać z michy to dałem mu popalić, mimo że był większy. Mam wielkie waleczne serce i kocham człowieka, kiedyś miałem swojego ale nie dbał o mnie. Teraz jestem samotny... w kojcu już sam, w dużej budzie, zimno mi bo jestem mały i mam krótką sierść, nie zasłużyłem na to prawda? A jednak cały czas tu jestem, nawet jak piszczę w schronisku żeby mnie zabrali to nikt tego nie robi :-( dlatego jest mi smutno. Przyjdź do schroniska pogłaszcz mnie i zabierz na spacer - o tym marzę, a najbardziej chcę własnego Pana, tym razem jednak takiego, który będzie mnie kochał tak na zawsze i da mi ciepły domek, pełna michę... tak niewiele mi trzeba. Może tym nowym Panem będziesz Ty???? Quote
supergoga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jak tylko się uda skombinować zdjęcia - wystawimy ogłoszenia. A ile może mieć lat na oko? Quote
snuszak Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 imię wymyśliła Eduso, zdjęcia pewnie po weekendzie jesli uda się wybrać i porobić Quote
Lilmo Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A Trop nadal w schronisku czy może jednak odebrał go właściciel? Quote
snuszak Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 w schronisku :( raczej nie zapowiada, się żeby ktoś go odebrał Quote
snuszak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 więc mam zdjęcia tylko zza krat, tylko problem ze wstawieniem mam, komu wysłać na maila??? Trop i Solo mają w schronie najgorzej strasznie marzną sierść delikatna, Trop z budy wychodzi obolały, zmarznięty, ewidentnie cierpi najbardziej, potrzeba pilnie pomocy DT, DS bez innych psów Quote
supergoga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Przyślij Kasiu fotke wstawię tutaj. Może mnie się uda. Quote
supergoga Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Śliczny jest. Ale musi marznąć biedak. A jakiej dokładnie jest wielkości. Dokąd sięga Ci grzbietem. Quote
snuszak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 na zdjęciach wydaje się wiekszy niż w rzeczywistości, wysokość jak jagdterier Quote
eduso Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kilka dzisiejszych zdjęć Tropika (niestety tylko takie udalo sie dzisiaj zrobic): Trop z profilu Trop w biegu - dla rozgrzania, na pewno psiak marznie :( Boston i Trop Tropik z przodu Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 oj marznie :( kochany ale tylko dla ludzi, domek bez psiakow bo to zaczepniś Quote
snuszak Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 jasne, jesli tylko można to jak najszybciej Quote
eduso Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Teraz w Poznaniu -9 stopni mrozu! Zimno strasznie, a Tropik w tej króciutkiej sierści w schronie ;( Strach pomyslec jak bedzie w nocy ... ;( Quote
snuszak Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 ja dzisiaj grupo ubrana marzłam a te biedaki.... a noc najgorsza będzie :( Quote
supergoga Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kasiu, a jak w schronie było ze słomą. Była, czy trzeba znów monitować Quote
snuszak Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 ostatnio prosiłam o umieszczenie słomy w budach bo zimno, miło się zaskoczyłam, że tym razem posłuchali, słoma była we wszystkich budach, dzieki temu miałyśmy z Hania i Iza czas psy wyprowadzić a nie marnowałyśmy go biegajac ze słoma, mimo to Trop źle nawet bardzo źle znosi mrozy, Kapsel ma krótka siersć jednak jest chociaz jakis podszerstek a u Tropa nic..... reszta kudłaczy w lepszej jest sytuacji Quote
supergoga Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://www.allegro.pl/item859069148_trop_jak_jagd_terier_zamarza_w_schronisku.html Trop jest też na stronie Fundacji. Wstawiam tez na: alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal Quote
Lilmo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A ja cały wieczór myślałam o tych marznących psiakach... spokoju nie dawała mi głównie myśl o Tropie,bo widać, że jego futerko raczej za dużo go nie ogrzewa :( Jak tylko wrócę jutro do domu to porobię chłopakowi ogłoszenia. Quote
Lilmo Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Zrobiłam chłopakowi ogłoszenia na: poznan.gumtree.pl poznan.olx.pl kokosy.pl hodowcy.com.pl adopcjepsow.org aukcjezwierzat.pl nasza-klasa.pl kupiepsa.pl eofety.com.pl interpress.net.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl oglosze.pl Quote
snuszak Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 dzięki Lilmo - ogłoszenia się przydadzą :) Quote
supergoga Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dzisiaj dostałam z allegro takiego meila Witam!!! na Allegro.pl znalazłem pana/pani aukcję dotyczącą Jagdteriera o imieniu Trop. Kilka lat temu porwano mi takiego psa i wiele miesięcy bezskutecznie poszukiwaliśmy go z całą rodziną. nie jestem jednak pewien czy to on na podstawie tych zdjęć. gdzie możnaby obejrzeć pieska?? czy mógłby Pan/Pani wysłać więcej zdjęć tego psiaka na mój adres mailowy. Jakaż byłaby rodość w domu gdyby po latach Caro - bo tak miał na imię - wreszcie się odnalazł. pies zaginął jakieś 3-4 lata temu i powinien mięć w tej chwili jakieś 7-8 lat. Pieprzyk po lewej stronie pyska jak i małe blizny wokół oczu wskazują na to że to ten pies. Z góry dziękuję za informację!!! Pozdrawiam!!! Odpisałam, poprosiłam o kontakt z Tobą Kasiu. Może stanie się jakiś cud. Nie miałam innych zdjęć, niestety, ale i tak najlepiej zobaczyć psa w realu. Quote
Lilmo Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Gdyby okazało się, że Trop to Caro to byłby to prawdziwy świąteczny cud!!! Bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts