MartynaP Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Przyjechały dziś suczka i piesek, Zdjęcia narazie takie na szybko,po paniu bedzie sesja. Piesek bez ogonka,suczka ma połowe ogona. Trzeba by jakieś imiona im dać. Nie zamykam ich w klatce,poniewaz mam póki co pozyczona na koty to jest otwata leżą w niej,jedzą i wychodzą jak chcą siku-znów biegam z mopem i ścieram...dawno tego nie było :evil_lol: po wizycie u weterynarza: Maja dwa miesiace,waza po 4 kg Zostały odrobaczone. SZUKAMY DOMÓW!!! wiecej zdjęć tu: http://picasaweb.google.com/MichNatSzy/Suczka# Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 i już po praniu :) piesek...narazie bąbel suczka...narazie bąbolada Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 ten tez zarezewuje bo nigdy niewiadomo ile bedzie potrzebnych postów :) Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 jusstyna85 napisał(a):ciekawe co sie stało z ogonkami... mam tez niema podobno ogonka Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 DG32 napisał(a):wpisujemy się no jak ładnie...:) Quote
halbina Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 dołączamy kibicować! Bąblowi i B... Bambi?... Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 suczka jest podobna do jakiegos psa,rase mi chodzi ma takie dziwne oczy Quote
jolek68 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a miałaś mieć same koty ;) a docelowo pewnie małe będą :roll: Quote
MartynaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 jolek68 napisał(a):a miałaś mieć same koty ;) a docelowo pewnie małe będą :roll: ano mialam mialam :roll: to juz ostatnie bum cyk cyk Quote
MartynaP Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 jolek68 napisał(a):pytałam jak duże będą kłapouszki :) napewno średnie-bede miala zdjecie mamy to wstawie Quote
jolek68 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a czym je karmisz, bo moja córcia swojemu szczeniakowi to daje namoczoną suchą karmę :) Quote
MartynaP Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 zostały dziś odrobaczone,troche maja robali,ale bez paniki. Maja 2 miesiące,waza po 4 kg. Quote
MartynaP Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 jolek68 napisał(a):to mało czy dużo... niewiem ;) napisalam co wiem :) Quote
DG32 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 adopcjapsa eoferty adin owi szerlok cafeanimal ibazar dwukropek Quote
jolek68 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 proszę jak ładnie :) a masz coś gdzie kota można wstawić... Quote
DG32 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='jolek68']proszę jak ładnie :) a masz coś gdzie kota można wstawić... Mam, między innymi tu: alegratka kupiepsa adopcjakota kokosy gumtree cafeanimal pajęczyna dwukropek ojej szerlok olx eoferty aleokazja przygarnijzwierzaka pineska adin kotyorg tusprzedaj offer.pl petworld kocurkowo morusek bono mammisia owi neon ogłoszeniainterpress animalia e-zwierzak petsy Quote
MartynaP Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='DG32']adopcjapsa eoferty adin owi szerlok cafeanimal ibazar dwukropek kochana :loveu: mam domek dla pieska ;) Quote
Recommended Posts