Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Halo halo - to ja - taka pusiata Mi ;> Naprawdę to Michalina, mam 26 lat, mieszkam sobie od roku w Katowicach, a od dwóch miesięcy pomagam w Schronisku:)
W związku z tym sobota to mój ulubiony dzień :D

Posted

Może jakieś zdjęcie???
Co prawda jesteś jedną z koleżanką, którą umiem połączyć z twarzą, imieniem a nawet z psem (Misia jest już w nowym domku - dostaniesz nowego), ale napisz czy masz jakiegoś zwierzaka w domu, może też jakieś jego zdjęcie???

Posted

Bardzo chetnie dodałabym zdjecia, ale nie wiem jak! Dodałam swoje do profilu, ale go nie widać- dopiero, gdy klika sie na mój nick, pojawia sie zdjęcie. Wiesz może, dlaczego?

• 3 weeks later...
Posted

[INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B]
[/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4]
[B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE]

[B] ul. Milowicka 1 b

[SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT]

• 8 months later...
Posted

OK, widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał :D
Ja jestem Marzena, od miesiąca jestem wolontariuszką - opiekuję się mądrym Yodą :D
Mam 26 lat, jestem psychologiem społecznym (szkoda, że nie psim! ;) i coachem.
Jestem z Kato, studiowałam niestety w Warszawie ;) ale niedawno wróciłam na stałe na mój kochany Śląsk i w związku z tym dołączyłam do schronowej drużyny.
Psa 'własnego' nie mam, natomiast moi Rodzice mają w tej chwili szalonego rocznego labradora Tytusa:

wcześniej mieliśmy Rhodesiana Dextera.

Ja niestety nie mogę na razie mieć psa - właśnie przeprowadzam się z Wawy do Kato i właścicielka mieszkania na razie nie zgadza się na psa, ale będę ją urabiać :D
no dobra, trochę się rozpisałam... a, to może jeszcze moja fotka, żebyście wiedzieli kto to pisze:

Posted

no to i ja sie pokaze, oto ja [mniej wiecej tak obecnie wygladam ;)]

oto moja piesa Shawty (zostala u rodzicow po przeprowadzce) znaleziona w smietniku jak miala ok.7 tyg:

a oto moja piesa obecnie troche spasiona przez rodzicow, coz wdala sie w pania ;) :

Shawty to kanapowiec, poduszkowiec - udalo jej sie przejac kontrole w domu nad calym "stadem" prosty sposob dominacji - spi na poduszce w lozku, zajmujac oczywiscie poduszke pana/pani; jej wlasna poduszka malo ja obchodzi, zawsze wybiera najwyzej polozone miejsca do spania i lezenia, uwielbia klasc sie na poscieli zlozonej w kostke, na stercie czekajacej do prasowania itepe. Niesamowicie spokojna w domu, dopomina sie o kizianie pod pacha, podnosi lapke do gory, odsuwa ja nieco w bok a jej oczy mowia "smyraj mnie, babo!" :)
podczas smyrania czesto obraca sie w zaleznosci od tego, w jakim miejscu chce byc smyrana, jak plyta na gramofonie... i wszycy jej ulegaja :)
Natomiast na dworze, to istny diabel, szczegolnie na smyczy, bez niej lepiej sie pilnuje; gdy wpada do lasu dostaje malpiego rozumu; uwielbia godzinne spacery po lesie w poszukiwaniu grzybow i wszystkiego, co mozna w lesie znalezc :) uwielbia plywac za kaczkami, udaje czasem jedno male kaczatko, gdy plynie jako ostatnia za cala gromadka. Czasem po prostu siada, a nawet kladzie sie w wodzie przy brzegu. Sporo szczeka na obcych wchodzacych do domu, ale zaraz potem przychodzi aby ja posmyrac :)
komend raczej nie zna - umie podac lapke, przybic piatke, rozroznia komendy - przynies bobra / gdzie masz bobra (maskotka), to samo z pila, czy buziakiem (rowniez maskotka)
bobra uwielbia rozszarpywac zebami, badz rzucac nim we wszystkie strony:
http://www.youtube.com/watch?v=aiOsQF2FA8Y
czasem usypia trzymajac bobra w zebach - niesamowity widok
wiecej o mnie:
http://www.facebook.com/kamila.celejewska