wiq Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 tylko 2 zdjęcia :( nie fochaj się, daj więcej :loveu: Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 urodziny hodowli z Ojcowskiej Doliny. A ty Stella w Krakowie jesteś?? bo miałaś kiedyś być? Quote
alive Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hehehe Nugat w koszulce bomba!!! :evil_lol: A nie myślałaś o takiej siateczce jaką babcie noszę na włosach coby się fryzura nie zniszczyła? :eviltong: Quote
Nugatowa Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 alive napisał(a):Hehehe Nugat w koszulce bomba!!! :evil_lol: A nie myślałaś o takiej siateczce jaką babcie noszę na włosach coby się fryzura nie zniszczyła? :eviltong: Droga Małgorzato Pisałam przeca ze niedługo Nusik będzie miał taką siateczkę :cool3: Quote
bazylowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Nugatowa']Droga Małgorzato Pisałam przeca ze niedługo Nusik będzie miał taką siateczkę :cool3: Pisała, pisała. Sama widziałam :roflt: Quote
Nugatowa Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='bazylowa']Pisała, pisała. Sama widziałam :roflt: :obrazic: Quote
bazylowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://i29.tinypic.com/e0sp45.jpg Piękny :loveu: z Supermanem mi się kojarzy :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='bazylowa']http://i29.tinypic.com/e0sp45.jpg Piękny :loveu: z Supermanem mi się kojarzy :evil_lol: Hhahahaha :loveu::loveu::loveu:Supersetter A Powiem wam ze o mało co nie zostałam milionerką, byłam w lasku wolskim z Moim supersetterem:lol:Już pod koniec spaceru coś mi targa :evil_lol:ta rzecz okazała się być portfelem ! Niestety nie moim :watpliwy:Dodam ze w środku była spora gotówka :lol!:I dane właściciela,,,,, niestety :cry: Zadzowniłam Pan się bardzo ucieszył a Nugalek dostał zapas suszonych smierdzieli chyba na rok :grins: :grin: Quote
anetta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :o Brawo dla super Nugata :klacz: Pan nawet nie zauważył że nie ma portfela? Quote
alive Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nugatowa napisał(a):Droga Małgorzato Pisałam przeca ze niedługo Nusik będzie miał taką siateczkę :cool3: Ale czy na głowę również będzie miał czepek? Żeby mu wałki na spacerze nie pospadały!!! :roflt: Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 W lasku wolskim jest jakiś magnes - ja zgubiłam tam komórkę :) na szczęście jakiś Pan znalazł. Quote
bazylowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To on potrafi znaleźć portfel pełen kasy a nie umie wyrzucić z niego dowodu osobistego :roll: Powiedz przynajmniej, ze Pan jest przystojny. Bo, że jest przy kasie to już wiemy :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Witajcie Już tu kurz i pająki w tej naszej galerii Wiec moze przyblize obraz naszych akutalnosci w Krakowie Nusik pokazala sie slicznie :loveu: dostal sliczny opis od wybitnej specjalistki Wystwialam rowniez suczke w klasie mlodziezy byla 4 na 7 takze mily wynik Troszke zaleglych fotek Wczoraj wrocilam z UK cudowne wakacje, 3 tygodnie laby nad oceanem zwiedzania i cudownych ludzi i miejsc !!! Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Śliczny Nugacik, a galerię trza trochę odkurzyć i będzie dobrze :lol: Prosimy o fotki z wakacji. Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 to może jakieś super zdjęcia z super wakacji w UK ?:razz:;) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hohoho, Nugatowa, to z Ciebie zrobiła się światowa Kobitka! Dawaj fotki z UK! Ten ocean mnie skusił...:lol: Pzdr. Quote
Aga & Amber Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czyzby Nugat po wakacjach w UK zdecydował sie na zmiane obywatelstwa :cool3: nie chce juz byc anglikiem :evil_lol: . Widze ze Irlandia sie marzy Quote
Nugatowa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Narazie czesc rzeczna wam pokaże :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Katedra St.Philippe Rzeka w Exeter Widok z Exe Bridge :-) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nugatowa - oj, nie wysiliłaś się! Prosimy o więcej fotek , no i jakiś minimalny opis... Pzdr. Quote
Impresja&Simarilion Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 śliczny pieseczek! kocham wszystki angliki :p Quote
Recommended Posts