Nugatowa Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witajcie przedświątecznie :multi: Kinga ja podawałam na sierść Efa Olie , były efekty chyba lepsze niż po Gamolenie :razz: Witaj Alu witaj :multi: :multi: :multi: Właśnie takie cudeńko ide zakupić..ale u weta czy w zoologicznym?:cool1: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :crazyeye: Rany jeszcze troche i galeria Nugata zarośnie pajęczynami. Nugatowa gdzie Wy sie podziewacie.:hmmmm: Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Trochę z wystaw zarzucę skoro tu takie nudy :eviltong: Zabrze 2005 (pełne sukcesów) Spiacy piegus Wielki Nochal Sesja Tarasowa ;) Znów duzy Nossek Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 On jest taki słodziak, że mogłabym go ciągle oglądać. A najlepiej wymiziać go osobiście. Marzenie.:roll: Bardzo podoba mi sie jego maść:loveu: , tylko było by dla mnie idealnie jakby krótsze włoski miał.:razz: Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 sylrwia napisał(a):On jest taki słodziak, że mogłabym go ciągle oglądać. A najlepiej wymiziać go osobiście. Marzenie.:roll: Bardzo podoba mi sie jego maść:loveu: , tylko było by dla mnie idealnie jakby krótsze włoski miał.:razz: Marzenia sie spełniają :p ;) Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jasne Nugatowa wpadne do Was na spacer. :wallbash: To może juz wyjde :painting:to pod koniec maja dojdę.:stupid: Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 sylrwia napisał(a):Jasne Nugatowa wpadne do Was na spacer. :wallbash: To może juz wyjde :painting:to pod koniec maja dojdę.:stupid: Ok zapraszam :lol: Kawę czy herbatę mam szykować? :cool3: Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Cwieczeń nigdy zawiele :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 no proszę odgrzebała :multi: A na 2 raz to proszę meldować ze się będzie w Opolu :pbo byśmy wypatrywaliśmy i fotki by były :p Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no proszę odgrzebała :multi: A na 2 raz to proszę meldować ze się będzie w Opolu :pbo byśmy wypatrywaliśmy i fotki by były :p Tak jest Generale Rydzewski :lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Tak jest Generale Rydzewski :lol: :mad:nie śmichaj , poznałabyś nas :pi było by ci milej na wystawie mając Dogomaniacki doping :p Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:nie śmichaj , poznałabyś nas :pi było by ci milej na wystawie mając Dogomaniacki doping :p Alu w to nie wątpie będe was szukać :lol: :lol: :cool3: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Witajcie Kochani :lol: Dostaliśmy Nadmorskie zdjęcia naszego przyjaciela Plotera <wyżeł węgierski krótkowłosy ):cool3: i pozwole sobie je wkleić bo są obłednę : W zdrowym ciele zdrowy duch :lol: Kanapeczki mniaaaaaaam Nie ma to jak pracowity pies :cool3: Samochodowy potwórrrrrrrrrr:crazyeye: :crazyeye: A komu sie zdjecią nie podobają ten dostanie piaskiem w oczy :mad: :evil_lol: :evil_lol: POpracowitym dniu Ploterek odpoczywał:oops: :-o Ploter na tle zachdzącego słońca :loveu: Hoooopla :-o :multi: Spacer w lesie :razz: Ploterek z pańcia :loveu: I z Panem :razz: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :multi::multi::multi:Kinga cudowne te fotki i piesek też wspaniały ......aż mi się zatęskniło za morzem :razz: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Kinga cudowne te fotki i piesek też wspaniały ......aż mi się zatęskniło za morzem :razz: Hihihii to prawda Alu :loveu: :lol: Zabawa z Koleżka :lol: I tu jeszcze Nugalek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Super zdjęcia Plotera, przystojniak z niego :razz: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 sylrwia napisał(a):Super zdjęcia Plotera, przystojniak z niego :razz: Tak jak Foryś :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 I znów cicho i pusto..................:-( :placz: :placz: Quote
sylrwia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A zdjęcia nowe Nugata to gdzie?? Ploter nie odkopał ich :evil_lol: Musisz sama wkleić Quote
Ploter Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ale ja chyba nie mam zadnych zdjec Nugata:( Jak sie zaklada Galerie? bedzie kolejny rudzielec:) Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Matko wchodze i patrzę, atu Nugat zbrązowial :crazyeye: :evil_lol: a to się okazalo, ze to ie Nugat :evil_lol: Ploter jest sliczny :loveu: Ploter napisał(a): Jak sie zaklada Galerie? bedzie kolejny rudzielec:smile: Tak jak kazdy inny temat na forum ;) Wchodzisz w dzial Galeria, Klikasz na "nowy temat" nadajesz tytul wstawiasz zdjecia w tego posta i masz galerie ;) Quote
Ploter Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 dzieki, jutro sie tym zajme. To moj pierwszy raz z dogomania wiec musze sie oswoic:) Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Nugatowa']I znów cicho i pusto..................:-( :placz: :placz:bo nie dajesz fotek Nugata :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba zimna woda była :razz: Quote
Recommended Posts