Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Niebo takie jakieś mało nastrojowe, ale za to uśmiechnięty pychol jest rewelacyjny.
Kinga mam małe zapytanie czy często rodzą się takie tylko biało rude jak Nugat seterki? Bo jakoś na wystawach górują-biało czarne. Czy takie są droższe jeśli mniej sie ich rodzi?

Rodzą sie często ;) Tylko takie jasniejsze. Nuś jest wyjątkowy bo nie dośc, że jest ciemno pomarańczowy to jeszcze marmurkowo przesiany :loveu: :loveu: Pomarańczki są raczej jaśniejsze. Z tymi kolorami jest tak, że pomaranczowy jakoś nie jest lubiany, oczywiście mówie o ogóle, bo teraz jest popularyzowany i bardzo dobrze :p Jedyne czego nie lubie u pomarańczów to jasnego, wręcz różowego nosa( wątrobiany lub jasno brązowy jest dopuszczalny), który nie jest porządany. Nus ma cały czarny nos i czarne oczy, im bardziej ciemne tym lepsze, choć podobają mi sę jaśniejsze oczy, bo nugzowi nie widać żrenic :evil_lol: . Więc więcej wystepuje tricolorków, a teraz to nawet blue. Mi sie marzy taki rozmazany tricolor :loveu: :loveu: Acz ja bardzo lubie ornage beltony. Cena szczniąt w zależności od koloru jest taka sama ;)
Ploter napisał(a):
ah gdzie ta dżungla? :) zazdrościmy :( Ploter dalej uwięziony na smyczy :(

A byliśmy na jakiś łąkach miedzy Katwoicami a Opolem ;)
wiq napisał(a):
żyjecie! :multi:
fajny zajechany Nugz :lol:

Zyjemy, choć ledwo :lol: Dziś mnie tak strasznie bolałą głowa, ze 3 ibupromy mi nie pomogły. Myślałam,że zejdę :shake: :placz: 6 godzin snu pomogło właściwie to przed chwilą wstałam :D
anetta napisał(a):
Bawisz sie z nami w "Znajdź szczegóły"??:diabloti:

A gdzie Ty uciekasz?:cool3:

Dziś np. załatawiałam durną papierkową robotę :diabloti: :angryy: :angryy:Myślaąłm ,że mnie szlag trafi. Na dodatek Nugat się wypiął i na spacery chodzi TYLKO i Wyłacznie do parku :angryy: :angryy: dupska nie będzie moczył :angryy: Przed chwilą go odchudzilam, jak mi znów przytyje !!!!...................
SPRZEDAM :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha! Na pewno będziesz miała masę chętnych na kupno Nugola... Już sie kolejka ustawia...:lol:
Pzdr.

A co czyżbyś była pierwsza w kolejce :cool3: :cool3: ......
Nie wiem czy mówiłam, ale narazie stopujemy z wystawami bo go ciut opitoliłam :cool1: zaczal strasznie sypać, ale już widzę, że mu odrasta nowa gesta pierzasta szata :loveu:

Posted

No Macie babki, chyba powinno już działać :lol:

Wogóle to chciałam powiedzieć, że w ten wekeend przebyłam stan przedzawałowy :mdleje:
Byłam na maratonie filmowym - horrorów ----> JA NAJWIĘKSZY TCHRZÓW ŚWIATA :smhair2::errrr::lying::eek2::stupid::grab:
Miły pan rząd za mną w czasie emitowania KLĄTWY 2 szepnął mi do ucha BUUUUU :-x:grab::grab:0Xi umarłam ..................... Wyszłam o 4 nad ranem :mdleje:
Aha i na dodatek jestem zaziębiona :placz:

Posted

[quote name='alive']Ale fajna ekipa! Proszę zapuścić Nugatkowi loczki na uszkach bo ładniej będzie wyglądał!!!!
:no-no-no::no-no-no::icon_roc:NIE NIE NIE ! Własnie muszę w łapki wziaśc maszynke :pi zrobić naleśniki
[quote name='Asiaczek']Ja nie lubię horrorów i dlatego podczas jakiegokolwiek filmu tego typu ryczę.... ze śmiechu... buaaaaaaa:lol::D:megagrin::laugh2_2:
Pzdr.
Hhahahaha Asiaczku to może obejrzysz ze mną horror by wyleczyć mnie z fobi :D
[quote name='anetta'] buhahhahahaha nie moge :roflt:

Widze podwójnie :mdleje:
Ja bym umarła a DOGOMANIA ryczałaby ze śmiechu :mdleje: