Vectra Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nugatowa :mad: zapraszam do lektury Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Quote
Nugatowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Vectra']Nugatowa :mad: zapraszam do lektury Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Kłaniajcie sie narody :mdleje: Mod w mojej galerii :mdleje: Przeczytałam :lol: Quote
Vectra Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nugatowa napisał(a):Kłaniajcie sie narody :mdleje: Mod w mojej galerii :mdleje: Przeczytałam :lol: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Talagia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nugatowa napisał(a):Spodziewałam się serduszek a nie jakiś diabłów :placz: :loveu::loveu::loveu::loveu: No :P Szkoda, ze Lilo jest jeszcze taki smarkaty :roll: Niby bedzie 10 dni po 3 szczepieniu ale jeszcze bez wscieklizny :P ps. a zadnych sweterowych zdjec z ustronia nie masz? :> :> Quote
Nugatowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Talagia napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: No :P Szkoda, ze Lilo jest jeszcze taki smarkaty :roll: Niby bedzie 10 dni po 3 szczepieniu ale jeszcze bez wscieklizny :P ps. a zadnych sweterowych zdjec z ustronia nie masz? :> :> No szkoda :-( Hmmm ja biegałam po ringu, a fotografa zabrakło :p :cool1: Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Podróże kulinarne Nugata Nugatowicza :diabloti: :evil_lol: " PSZENNE IMPRESJE " Part.1 Piekliśmy z Nugatem cistka dietetyczne zborzowo miodowe dla psów :razz: Masa wyglądała tak :cool3: Blaszka na ciacha tak : :lol: A zaśliniony kucharz tak :cool3: : Ciacha rosły, rumieniły się i pachniały :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Taki był efekt końcowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak sie delektował degustator :razz: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jakie, jakie to ciasteczka? Zbożowo-miodowe? Hmm... to mogły być całkiem smaczne... A Tobie smakowały?:evil_lol: Pzdr. Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Jakie, jakie to ciasteczka? Zbożowo-miodowe? Hmm... to mogły być całkiem smaczne... A Tobie smakowały?:evil_lol: Pzdr. To sa psie cistka, jedno upiekłam dla siebie i rzeczywiście dobre były :lol: Ale do Nugatowych dodałam teoche żwaczy zeby pięknieeeeee pachniały :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wiem, że psie. Ja uważnie czytam FB. Żwacze to ciasteczek? Nonono, ciekawe... Może ja też dodam do ciasta żwacze, to - według Ciebie- ciasto będzie dobrze pachnieć...:evil_lol: Pzdr. Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiem, że psie. Ja uważnie czytam FB. Żwacze to ciasteczek? Nonono, ciekawe... Może ja też dodam do ciasta żwacze, to - według Ciebie- ciasto będzie dobrze pachnieć...:evil_lol: Pzdr. Hmmm i co myślisz, że się w końcu skuszę :eviltong: :eviltong: na Twoje wypieki ? Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wypieki, jak wypieki. Ale na ciasto ze żwaczem - czemu nie?:evil_lol: Najbliższe ciasto to będą w B-stoku, Chorzowie, Kownie, Łodzi i we Wrocławiu. To gdzie się umawiamy? Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiem, że psie. Ja uważnie czytam FB. Żwacze to ciasteczek? Nonono, ciekawe... Może ja też dodam do ciasta żwacze, to - według Ciebie- ciasto będzie dobrze pachnieć...:evil_lol: Pzdr. Ciasto jak ciasto ale jaki aromat w kuchni:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ha, brakowało tu szczypty złośliwości w wykonaniu Sylrwii... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Wypieki, jak wypieki. Ale na ciasto ze żwaczem - czemu nie?:evil_lol: Najbliższe ciasto to będą w B-stoku, Chorzowie, Kownie, Łodzi i we Wrocławiu. To gdzie się umawiamy? Pzdr. Hmmmm we wrocławiu bedę i w Chorzowie tyż :razz: :loveu: sylrwia napisał(a):Ciasto jak ciasto ale jaki aromat w kuchni:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ha, brakowało tu szczypty złośliwości w wykonaniu Sylrwii... Pzdr. Bo Sylwia to zuch dziewczyna :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, brakowało tu szczypty złośliwości w wykonaniu Sylrwii... Pzdr. Dokop leżącemu :roll: jakiegos smęta mam a Ty mi jeszcze tu złośliwośc zarzucasz:-( Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 sylrwia napisał(a):Dokop leżącemu :roll: jakiegos smęta mam a Ty mi jeszcze tu złośliwośc zarzucasz:-( Wcale nie! W życiu!!! Ja po prostu zaliczyłam Ciebie do "składników ciasta". Bez Ciebie ciasto się nie uda i nie będzie tak smaczne... A my gdzie się widzimy, Sylrwia? A co się stało, że masz smęta? Może ku pokrzepieniu wstawię Ci fotki z W-wy, co? Pzdr. Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 malawaszka napisał(a):fiu fiu Nugatowa super ciasteczka :razz: Weszka chcesz sie poczęstwoać :cool3: Asiaczek napisał(a):Wcale nie! W życiu!!! Ja po prostu zaliczyłam Ciebie do "składników ciasta". Bez Ciebie ciasto się nie uda i nie będzie tak smaczne... A my gdzie się widzimy, Sylrwia? A co się stało, że masz smęta? Może ku pokrzepieniu wstawię Ci fotki z W-wy, co? Pzdr. pewnie przez pogodę :-( Quote
sylrwia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Wcale nie! W życiu!!! Ja po prostu zaliczyłam Ciebie do "składników ciasta". Bez Ciebie ciasto się nie uda i nie będzie tak smaczne... A my gdzie się widzimy, Sylrwia? A co się stało, że masz smęta? Może ku pokrzepieniu wstawię Ci fotki z W-wy, co? Pzdr. Wstawisz to będą, nie wstawisz to nie bedzie. A tak jakos sie porobiło, mam smeta i jakos nic mnei nie cieszy. A pogoda to nawet fajna taka bylejaka jak zycie. Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 sylrwia napisał(a):Wstawisz to będą, nie wstawisz to nie bedzie. A tak jakos sie porobiło, mam smeta i jakos nic mnei nie cieszy. A pogoda to nawet fajna taka bylejaka jak zycie. cóz to za chandra Cię dopadła ??? :calus: Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 No Kochani my wybywamy na tydzień nad jeziorko :loveu: :cool3: :lol: :loveu: do jakieś pipidówy nawet nie wiem gdzie. Do drewnianej chatki na skraju lasu nad jeziorem. :cool3: Tyle, że chyba nie ma bieżacej wody :-o i nsjbliższy dom jest w odległości 3 km ! Zobaczymy ! Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nugatowa napisał(a):No Kochani my wybywamy na tydzień nad jeziorko :loveu: :cool3: :lol: :loveu: do jakieś pipidówy nawet nie wiem gdzie. Do drewnianej chatki na skraju lasu nad jeziorem. :cool3: Tyle, że chyba nie ma bieżacej wody :-o i nsjbliższy dom jest w odległości 3 km ! Zobaczymy ! E ram ;) Weźmiesz zapas mineralnej do picia i jedzenia a umyjesz się w sposób następujacy: Nugat złapie Cię za nogi i rankiem przeciągnie po rosie raz z przodu a raz z tyłu :diabloti: Quote
Nugatowa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Pysia napisał(a):E ram ;) Weźmiesz zapas mineralnej do picia i jedzenia a umyjesz się w sposób następujacy: Nugat złapie Cię za nogi i rankiem przeciągnie po rosie raz z przodu a raz z tyłu :diabloti: Hahahah dobre sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda jestem na diecie i juz mam za soba pare kilosów co nie znaczy ze moje stworzenie by mnie dżwigneło :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 sylrwia napisał(a):Wstawisz to będą, nie wstawisz to nie bedzie. A tak jakos sie porobiło, mam smeta i jakos nic mnei nie cieszy. A pogoda to nawet fajna taka bylejaka jak zycie. Coś pierniczysz, Koffana! Życie wcale nie jest bylejakie! Absolutnie się z tym nie zgodzę!!! Mam nadzieję, że wyspałaś się, i dzisiaj wstałaś naprawdę prawą, a nie lewą, nogą. Liczę na jakiś pozytywny wpis w moim FB.:lol: Sylrwia - dzisiaj jest już dzień i słoneczko zaświeci i dla Ciebie!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts