wiq Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nugatowa napisał(a):No tak! i co kupujesz hibiscusa być może;) na razie skupiam się nad motywem wędrówki <rzygi>:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Droga Ress i Wiq to film z dedykacją specjalną dla Was, by ukazać sztukę uwodzenia mojego Królowca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Proszę zwrócić uwagę na zmysłowe ruchy ogona BUHAHAHAHAHA zawsze umieram :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przy tym momencie ::mdleje:: Sywlia, żeby nie było, że sprzedaje lewy towar :eviltong: :evil_lol: zobacz jaki prezentowany reproduktor ma umiejetności Quote
Nugatowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Nikt nie oglądnął filmu :placz: :placz: :placz: :placz: Taka piękna sztuka uwodzenia Quote
Nugatowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Nugatowa']Droga Ress i Wiq to film z dedykacją specjalną dla Was, by ukazać sztukę uwodzenia mojego Królowca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Proszę zwrócić uwagę na zmysłowe ruchy ogona BUHAHAHAHAHA zawsze umieram :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przy tym momencie ::mdleje:: Sywlia, żeby nie było, że sprzedaje lewy towar :eviltong: :evil_lol: zobacz jaki prezentowany reproduktor ma umiejetności Ps: te dżwięki w tle to nie mój głos :evil_lol: Dzieki Magda :razz: Quote
Madzik93 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Prosze.....:roll:..........:oops:...Nugatowa:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 :lol: :lol: :lol: Dzisiaj taki mam wiatr w Krakowie, ze aż pranie mi zwiało ztarasu. Nugx na balkonie nie chce siedzieć bo za wietrznie. Zobaczymy co bedzie dzis na spacerze. :lol: Quote
wiq Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 obejrzałam na tyle, na ile moj komp mi pozwolił- widzialam 3 kadry, na kazdym Nugat z innej strony suczki;) Quote
shangri_la Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a ja obejrzałam całość :lol: extra zalotnik z Nugata :evil_lol: pozdrawiam Quote
resuruss Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hahahahahahahaha,ja juz widziałam ,bo mi Nugatowa na gg przesłała. No w koncu Nugat na imie...... I wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha,ale jaki on jest zalotny ....szkoda ,ze nie mam ogona ,moze i ja zaczełabym takie uwodzenie stosowac :evil_lol: Quote
alive Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hej Nugatowa :cool3: wybieracie się teraz do opola albo Łodzi??? :cool3: Quote
Nugatowa Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 wiq napisał(a):obejrzałam na tyle, na ile moj komp mi pozwolił- widzialam 3 kadry, na kazdym Nugat z innej strony suczki;) Hmmm szkoda, ze nie doszłaś do punktu kulminacyjnego :evil_lol: shangri_la napisał(a):a ja obejrzałam całość :lol: extra zalotnik z Nugata :evil_lol: pozdrawiam Kobieciarz jeden ! Witaj Shangri_la:multi: :multi: resuruss napisał(a):Hahahahahahahaha,ja juz widziałam ,bo mi Nugatowa na gg przesłała. No w koncu Nugat na imie...... I wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha,ale jaki on jest zalotny ....szkoda ,ze nie mam ogona ,moze i ja zaczełabym takie uwodzenie stosowac :evil_lol: Aniu nic nie stoi na przeszkodzie ! Zrobie Ci z Papieru :cool3: :evil_lol: :evil_lol: alive napisał(a):hej Nugatowa :cool3: wybieracie się teraz do opola albo Łodzi??? :cool3: Heloł Gosia Tak w Opolu będę, bez Nugxa bo nie zgłosiłam a w odzi jescze nie wiem :lol: Quote
Nugatowa Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 :lol: Nugatownik na Balkonie Balkon jest w stanie opłkanaym , ale ekipa remontowa przychodzi jutro :lol: Quote
Nugatowa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Nikt do nas nie zagląda :shake: :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: !!!! I w takim wypadku mam fotki wstawiać ?!?!?!!:placz: No nic wstawie bo mam anielskie serce :evil_lol: Niestety trudno mi robić zdjęcia na spacerach bo teraz intensywnie z nim parcuje. Więc są takie z domowych pieleszy :eviltong: No dobra jedna chwila dla fotoreporterów:lol: Skończyłaś ?:icon_roc: Życie gwiazdy jest wyczerpujące :watpliwy: Quote
Nugatowa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Historia pewnego brudnego nosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko zaczeła się od białej butelki ;) Która okazała się być .................:-o Mniaaaaaaaaam, był taki pyszny :evil_lol: :lol: Że żdanej kropli nasz bohater z brudnym nosem się nie oparł :loveu: Quote
monia&Tofi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Niezła impreza musiała być, skoro teraz kefirek :evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no, no...elegancja francja.... jaki pluszczkowy pyszczek... no a tu jaka elegacja...też francja :evil_lol: pozdrawiamy!!!! Quote
wiq Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 zeżarło:angryy: uwielbiam tą minę:loveu::loveu: http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Kefir006.jpg Quote
Nugatowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 monia&Tofi napisał(a):Niezła impreza musiała być, skoro teraz kefirek :evil_lol: gochgoch napisał(a):no, no...elegancja francja.... jaki pluszczkowy pyszczek... no a tu jaka elegacja...też francja :evil_lol: pozdrawiamy!!!! wiq napisał(a): słodziaaaak:loveu::loveu: Gosia!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: wpadla i wypadła ale i tak miło :cool3: wiq napisał(a):zeżarło:angryy: uwielbiam tą minę:loveu::loveu: http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Kefir006.jpg Dwoi mi sie w oczach ????:-o :-o :eviltong: :evil_lol: butterfly15 napisał(a):Witamy :D ale pięeękne fotki :D :D Cześć :D Dziekujemy ! :loveu: Quote
Nugatowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 monia&Tofi napisał(a):Niezła impreza musiała być, skoro teraz kefirek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gochgoch napisał(a):no, no...elegancja francja.... jaki pluszczkowy pyszczek... no a tu jaka elegacja...też francja :evil_lol: pozdrawiamy!!!!Witaj Gosik :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo się cieszę, że wpadłaś i dziękuje !!!! wiq napisał(a):zeżarło:angryy: uwielbiam tą minę:loveu::loveu: http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/tn_Kefir006.jpg Cholera mi też wszystko żżre :shake: :mad: Jutro jadę do Opola i będą zdjęcia :cool3: Buziaki Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Nugatowa - gdzie te fotki!?!?!? Cieszę się, że udało nam się pogadać choć troszeczkę na wystawie. No i baaaaardzo dziękuję za super pozowanie z Żelinką! Fotki są super!:loveu: Tylko trochę obawiam się je wstawić na DGM, bo... mogą gdzieś zniknąć... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Asiaczku bardzo miło było Cię poznać i żelinke cud malinkę :loveu: :loveu: A dziś naprawdę nie mam humoru :-( :-( :-( Spedziłam koszmarna noc na dyżurze weterynaryjnym:-( :-( :-( ale zaczne od początku wczpraj Nugat był nad rzęka skakał, pływał szalał. Po spacerze zobaczyłam, że kuleje to jest histeryk pierwszej wody więc myślałam, że go skurcz chwycił. Wróciliśmy do domu. Po 23 zaczął wyć łapka jak balon dosłownie jak u niedżwiadka :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( ślina toczyła z się pyska wzrok nie ten :-( :-( :-( pojechaliśmy na dyżur tch.weterynaryjny zaprzeroszeniem jakis Debil :angryy: :angryy: :angryy: więc poprosiłam o przeciwbólowe środki i histamine. Wróciliśmy do do domu dałam mu jeszce zyrtec. I jakoś przekimał noc biedaczek. Nad ranem zrobiłam alarm po wszytskich psich znaomych z Krakowa. Okazało się, że to reakcja alergiczna na jad prawdopodobnie szerszenia próbki krwi wzieli do ekpertyzy. Dla świętego spokoju zrobiłam rtg nic nie wyszło. No a łapa w górze :-( :-( :-( ale przez tą opuchlizne i stan zapalny. Jesteśmy na antybiotyku i dostaje kroplówki co 3 godziny.:-( :-( Jestem już dobrej myśli i naraziem w domu to mam OIOM ale apetyt ma i pije to dobry znak. Zdjęcia z wystawy jak już ochłone. łapki :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts