Nugatowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='sylrwia']A Nugat w barze mlecznym był ze taki pysio brudny:crazyeye: Brzydko nie będę mówic ale pysio podobne jak u świnek po karmieniu u naszego znajomego myśliwego:evil_lol: Ja bym Sywlia raczej stwierdzila, że był chyba w tawernie mlecznej :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, serio mówiąc on się strasznie pieni z nadmiaru ekscytacji :razz: Quote
sylrwia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nugatowa napisał(a):Ja bym Sywlia raczej stwierdzila, że był chyba w tawernie mlecznej :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, serio mówiąc on się strasznie pieni z nadmiaru ekscytacji :razz: Pewnie sie tak pieni do Kreci:cool3: Czy aby na pewno to tylko przyjaciólka;) Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 sylrwia napisał(a):Pewnie sie tak pieni do Kreci:cool3: Czy aby na pewno to tylko przyjaciólka;) Krecia jest w wielkości jego głowy :evil_lol: a on woli "gwałcić" w jego rozmiarze lasski :cool3: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudo!!!!!! ahhh wycałować od ciotki waszki ten kochany nosio :loveu: Quote
monia&Tofi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu: Padłam z wrażenia! Co za przystojniak :loveu: Nugatowa napisał(a):Krecia jest w wielkości jego głowy :evil_lol: a on woli "gwałcić" w jego rozmiarze lasski :cool3: Mój preferuje mniejsze :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu:cudo!!!!!! ahhh wycałować od ciotki waszki ten kochany nosio :loveu: Wycałuje Ale poD jednym Warunkiem :mad: Tyyy dobrze wiesz Weszko o co chodzi ........................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 monia&Tofi napisał(a)::loveu: Padłam z wrażenia! Co za przystojniak :loveu: Mój preferuje mniejsze :evil_lol: Cieszymy się, że wpadłaś do nas :multi: Dziekujemy za komplementy Niech mi tu Tylko mamabazyla przyjdzie :evil_lol: :mad: Dzis wstawilam juz fotki Quote
Nugatowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mamabazyla napisał(a):Narzekająca ale wierna :eviltong: No ja również Cię toffam Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nugatowa napisał(a):Matko nikt tu do nas nie zgaladu prócz narzekającej mamy bazyla :mad: :angryy: No więc wstawiam zdjęcia z spacerku Ale uprzedzam, ze nad ruchem jescze parcuje bo wciaz mi troszkę rozmyte wychodzą :-( Portrety :loveu: :loveu: :loveu: Nasza spacerowa przyjaciólka Krecia :evil_lol: :loveu: Krokusiki :loveu: Portreciki - super! No a Krecia - cudo!!!:loveu: Pzdr. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nugatowa napisał(a): Portrety :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny zdyszany sweterek :loveu: no i obróżka pięknie dobrana :lol: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Nugatowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Portreciki - super! No a Krecia - cudo!!!:loveu: Pzdr. Ohh Asiu miód na moje serce :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Marysia_i_gończy napisał(a):Ale fajny zdyszany sweterek :loveu: no i obróżka pięknie dobrana :lol: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Dzięki mistrzu :mdleje: Strona jets prześwietna Quote
Nugatowa Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dziś nie mialam zapału choć pogoda byla ładna ale niebo zachmurzone:shake: :shake: O to kilka fotek :razz: Wygrzepanie pupki na tarasie :loveu: Coś tam jest Coś tam jest !!! A tak wygladaja stójki balkonowe :cool3: ***************************************************** W Parku :cool3: Wygibasy :evil_lol: :-o Portrety nie wychodzą bo zawsze wklada swoja czarna kluskę Sylwia ucz sie dobierania plasteliny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Specjalnie offulony dla cioci Weszki :razz: ************************************************* Portrety I oko Gosia Czuszkowa mnie zainspirowała :razz: Quote
sylrwia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nugatowa napisał(a): A on znowu z pysiem unoranym:diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Wystawa w Katowicach :cool3: Nugata nie zgłosiłam, ale pomagalam przy innych i coś tam fociłam Mały Kay Najwyrażniej srednio mu sesja przypasowała :lol: Rav forumowej Talagii :razz: Która musze pochawlić za odwagę i zastosowanie moich wskazówek :lol: Mojeeeee ciacho Rudoplh :loveu: :loveu: :loveu: Rozpływam sie przy nim jak M&MSY :evil_lol: Jestemy nierozłaczni na kazdej wystawie ***************************************************** Midoz :loveu: Midozik i Ja Neo :loveu: Potem jescze byłam u Moniki zobaczy małe gordonki sa boooskie :loveu: :loveu: Welur maszyna wielofunkcyjna :eviltong: No i jeszcze Welurek ze mna na wystawie :cool3: Przyjechałam chora i nie do życia. Jeszcze mam okropny dziś dzień :-( jakos strasznie mi smutno Quote
malawaszka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 halooo czemu my się nie spotkałyśmy??? :placz: Quote
Nugatowa Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 malawaszka napisał(a):halooo czemu my się nie spotkałyśmy??? :placz: Weszko nie dałaś mi numeru tel :-( specjalnie przywiozłam Ci rolety myśląc ze i tak wpadniemy na siebie :-( :placz: :placz: Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Czemu nikt do nas nie zagląda ! Jak nie ma zdjęć jest żle, a jak są to wszyscy uciekają :shake: :shake: :placz: :placz: Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Czemu nikt do nas nie zagląda ! Jak nie ma zdjęć jest żle, a jak są to wszyscy uciekają :shake: :shake: :placz: :placz: Nie każdy jak kiedys ma dostep do netu 24h na dobe:cool1: [quote name='Nugatowa']Mojeeeee ciacho Rudoplh :loveu: :loveu: :loveu: Rozpływam sie przy nim jak M&MSY :evil_lol: Jestemy nierozłaczni na kazdej wystawie ***************************************************** Mi po spotkaniu Iry w Lesznie bardzo spodobały sie takie trójkolorowe pieknosci:loveu: Zdjęcia są super. Szkoda ze bez Nugata:placz: Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='sylrwia']Nie każdy jak kiedys ma dostep do netu 24h na dobe:cool1: Mi po spotkaniu Iry w Lesznie bardzo spodobały sie takie trójkolorowe pieknosci:loveu: Zdjęcia są super. Szkoda ze bez Nugata:placz: Dziś się Nugat sprawdzał użytkowo :evil_lol: Troszkę krokusików i koleżanki OSY :evil_lol: :evil_lol: Zwróćcie uwagę na białe rzęski :loveu: w górę raz :multi: Quote
malawaszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :loveu::loveu::loveu:śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Kinguś no nie udało się spotkać, ale nic straconego ;) Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu:śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Kinguś no nie udało się spotkać, ale nic straconego ;) No jasne Waszku :lol: Może kiedyś do Was przyjadę :cool3: :cool3: Krokusów c.d Łosa :cool1: Hit dnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Krakusy pewnie zrozumią o chodzi, najwyżej potem wyjaśnie ;) Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Troszkę krokusików i koleżanki OSY :evil_lol: :evil_lol: A czy to nie żonkil??:diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 sylrwia napisał(a):A czy to nie żonkil??:diabloti: Tak Pani czepialsko :evil_lol: :evil_lol: zapomniałam napisać Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nugatowa napisał(a):Tak Pani czepialsko :evil_lol: :evil_lol: zapomniałam napisać Jaka tam czepialska myslałam ze u Was w Kraku inaczej sie nazywaja:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts