resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No pani Nugatowa ,masz Waśćka szczeście ,bo jakby dalej foteczek mojego (:eviltong: ) Nuxa nie było ,to musiałabys tu jego podobizny w Paincie malowac :evil_lol: Sliczne foteczki ,szczegolnie sepia :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='resuruss']No pani Nugatowa ,masz Waśćka szczeście ,bo jakby dalej foteczek mojego (:eviltong: ) Nuxa nie było ,to musiałabys tu jego podobizny w Paincie malowac :evil_lol: Sliczne foteczki ,szczegolnie sepia :loveu: Oj ciociu Ress Specjalnie z dedykacje dla Ciebie :klacz: Quote
sylrwia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Nugatowa']Król Seter w sepii :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A KRÓL piaskownicy pilnuje?:evil_lol: Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Nugatowa']Oj ciociu Ress Specjalnie z dedykacje dla Ciebie :klacz: Achhhhhhhhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Królowiec cudowny :loveu: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 będziem miziaaaaććććć w Krakowieeeeeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
alive Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Nugatowa']Król Seter w sepii :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczny Nugatek :loveu: a zdjęcia jakby należał do Twojej prababci :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 resuruss napisał(a):Achhhhhhhhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Królowiec cudowny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bo u korona z glowy spadnie :cool3: malawaszka napisał(a):będziem miziaaaaććććć w Krakowieeeeeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: No a spróbuj nieeeeeeeeeeeeee :mad: :mad: :mad: resuruss napisał(a):Oj,taaaaaaaaaaaaaaaaaaak :diabloti: Jeah :diabloti: alive napisał(a):Śliczny Nugatek :loveu: a zdjęcia jakby należał do Twojej prababci :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Zdjecia nalezą chwała Bogu do mnie :obrazic::eviltong: Quote
Rauni Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Rude kropki :loveu: :loveu: :loveu: Wpadłam zwabiona zdjęciem nominowanym do lutowego konkursu, Nugat jest piękny! W ogóle bardzo mi się angielskie setery podobają, od czasów niezwykle przygnębiającej lektury z dzieciństwa pt. "Biały Bim czarne ucho". Książka niestety kończyła się źle, ale pies był super. Quote
Nugatowa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Rauni']Rude kropki :loveu: :loveu: :loveu: Wpadłam zwabiona zdjęciem nominowanym do lutowego konkursu, Nugat jest piękny! W ogóle bardzo mi się angielskie setery podobają, od czasów niezwykle przygnębiającej lektury z dzieciństwa pt. "Biały Bim czarne ucho". Książka niestety kończyła się źle, ale pies był super. Witaj Rauni :laola: Miło, że do nas zawitałaś :loveu: Nie wiem czy wiesz ale znam was prawie od podstaw przesiedzialam nad kazda tsrona Twojego bloga i photobloga ale to juz oddawna, śledze Wasze poczynania :razz: wszczególności zakochalam sie w Sundayaaku, a Vigo urzekł mnie jako niesamowita bomba.........energii rzecz jasna :lol: Zdjecia REWELACJA ! Sunday swoją wytwornościa przypomina mi mojego Królowca :evil_lol: i dlatego z wielkia checia śledze Wasze losy, tylko troszkę mało sie udzielam :oops: No to teraz pokaże Wam jak MUSZE odpoczywać Bo jeżeli każe mu zejść robi ogroomnego focha i sie nie odzywa twardo 3 dni :shake: Mala sesja :cool3: PS:Rauni jakos tak zglosilam to zdjecie bez zadnych nadzieji :razz: ale milo mi ze Cie zwabił :evil_lol: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 to jest piękne - przez tą sepię zdjecie wygląda na baaardzo stare :loveu: super ma klimat!! Quote
puli Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nugatowa - opróżnij skrzynke mailowa! Mam adres spod którego wraca wszystko z powodu przepełnienia. Quote
Nugatowa Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Heloł ! Puli dostalam emaila :razz: Wczoraj było pierońsko zimno :-( Nugat trochę się zaziebił i musi chodzić w odzieniu. Przynajmniej coś widać na tych zdjęciach :razz: Jamii Mało słone :hmmmm: Hę? Masz coś lepszego ? Coś tam jest Coś tam jest !! :lol: Skręt w lewo :evil_lol: Zgięcie w górę i wyskok(wargą) :diabloti: I Buzi dla wszystkich Coć :loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hahahaha fruwająca warga jest boska :lol: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha fruwająca warga jest boska :lol: No wiecie co tylko Wasia Srasia zaglądneła :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 No dobra ale może i tak cuś tu odświeżę Jammmmmi , Bloga rozkosz :lol: Aaaa mam Cię Będe cię męczyć dręczyć :evil_lol: Aż mi sie fafluny rozciągną :evil_lol: :evil_lol: Ja Chcialam jescze tylko napisać ze na dziesiejszym trenongu chyba bark zwichenłam jutro idę do lekarza :shake: co chwile jakas ułomność Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A co on tam tak memla? :crazyeye: Współczuję zwichniętego barku, ja ostatnio też ciągle jakaś połamana chodzę :cool1: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Behemot napisał(a):A co on tam tak memla? :crazyeye: Współczuję zwichniętego barku, ja ostatnio też ciągle jakaś połamana chodzę :cool1: Tchawicę wędzona w kawalkach :grins: Quote
sylrwia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 O rany Nugatowa coś Ty wywineła z barkiem.:shake: Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nugatowa napisał(a):Tchawicę wędzona w kawalkach :grins: Mmmmm... tchawice są wyborrrne... Quote
puli Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Behemot napisał(a):Mmmmm... tchawice są wyborrrne... Skąd takie doswiadczenia?? Czyzbyś zeżarła psu deser?! Nugatka - Kudła chyba juz jutro (najpóźniej w niedzielę )u mnie będzie. A ja wciąż nie mam dla niej domu :-(:placz: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Behemocie nie znasz sie na deserach :razz: Sywlia daj spokój lamaga chyba ze mnie okropna :-( puli napisał(a):Skąd takie doswiadczenia?? Czyzbyś zeżarła psu deser?! Nugatka - Kudła chyba juz jutro (najpóźniej w niedzielę )u mnie będzie. A ja wciąż nie mam dla niej domu :-(:placz: Wyslalam smska :shake: ale nie otrzymalam odpowiedzi Ja nprawde nie siedze bezczynnie pytam sie ludzi do ktorych mam zaufanie zobaczymy ... Przyjade do Pani to pgadamy :lol: Quote
bazylowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Nugatowa']No dobra ale może i tak cuś tu odświeżę Jammmmmi , Bloga rozkosz :lol: Aaaa mam Cię Będe cię męczyć dręczyć :evil_lol: Aż mi sie fafluny rozciągną :evil_lol: :evil_lol: On wygląda jak w narkotycznym transie!!!!!!!! Ja nie wiem co ta baba robi biednemu psu :shake: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja nie mogę dawać moim baskom takich specjałó, bo... muszę je wtedy rozdzielać, aby każdy z nich miał względny spokój przy jedzeniu. A nie mam tyle miejsca w domu... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ahh mamobazyla nie mam do Ciebie juz siły Dziś byliśmy u dredowych panienek I o dziwo zrobiłam zdjecia ............ oto one Trzej Muszkieterowie Dwie esmeraldy i Muczos Nugatos Przunadzacie trochę miłe Panie Romijo i Żulia Brak urozmaicenia w związku I która z Was mam wybrać ?!?!?! Obie jesteście tak samo uparte Ciebie wybrałem a Ty co, nawet mnie nie pocałujesz PHI Kobietoo Zrozum ze ja Cię kocham Ej a moze Ty nie słyszysz na prawe ucho ??Spróbuje na lewę Dwie esmeraldy Żulieeta Klusia Quote
Recommended Posts