Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Będą dwa niuńki? :multi: Trikolorek :crazyeye: Zbyt wiele jak dla mnie :evil_lol: Taki http://gallery.seterkowo.org/v/Shows/2006/CAC+Lublin/PICT0012.JPG.html :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Valentino Rudolph Magenta Strasnzie bym chciala 2 , bo seter najszczęsliwszy jest z 2 seterem Quote
sylrwia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nugatowa chciałam sie spytać czy znalazło sie może przez przypadek w aparacie kogoś z Twoich znajomych zdjęcie szorstkiej dziewczyny o którą pytałam??;) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nugatowa']Taki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Valentino Rudolph Magenta Strasnzie bym chciala 2 , bo seter najszczęsliwszy jest z 2 seterem Śliczny jest :) Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 sylrwia napisał(a):Nugatowa chciałam sie spytać czy znalazło sie może przez przypadek w aparacie kogoś z Twoich znajomych zdjęcie szorstkiej dziewczyny o którą pytałam??;) Sywlia nie ma jescze zdjęć z finałów Jabko pewnie wrzuci w swoim czasie :razz: Pysia napisał(a):Śliczny jest :) Prawda ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czy Ty sie faktycznie do drugiego swetra przymierzasz ? Masz juz cos upatrzone ? :razz: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Honey napisał(a):Czy Ty sie faktycznie do drugiego swetra przymierzasz ? Masz juz cos upatrzone ? :razz: Ja się całe życie przymierzam :razz: :razz: :razz: Swój ukochany typ mam upatrzony ale narazie trzeba poczekać z realizacja i niech pieniążki pączkują:eviltong: Cała ta szperanina po internecie w szukaniu czegoś imponującego jets niezwykle imponująca Quote
Honey Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nugatowa napisał(a):Ja się całe życie przymierzam :razz: :razz: :razz: Swój ukochany typ mam upatrzony ale narazie trzeba poczekać z realizacja i niech pieniążki pączkują:eviltong: Cała ta szperanina po internecie w szukaniu czegoś imponującego jets niezwykle imponująca Heh, ja tak uwielbiam to ekscytujace poszukiwanie, wybieranie, oczekiwanie, ze... gdybym nie resztka zdrowego rozsadku, to bym juz dwa razy wiecej psow miala :roll: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Boszzzzzz same wariatki :evil_lol: Ja jakbym nie pracowała Tobym pewnie juz ze 3 miała niufy do tego ze dwa małe jakiejś rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Honey napisał(a):Heh, ja tak uwielbiam to ekscytujace poszukiwanie, wybieranie, oczekiwanie, ze... gdybym nie resztka zdrowego rozsadku, to bym juz dwa razy wiecej psow miala :roll: :evil_lol: Hahahahaha Ty to i tak juz masz duzo tych czworołapnych stworów:evil_lol: Pysia napisał(a):Boszzzzzz same wariatki :evil_lol: Ja jakbym nie pracowała Tobym pewnie juz ze 3 miała niufy do tego ze dwa małe jakiejś rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia i MopsiKKi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nugatowa napisał(a): Pysia i MopsiKKi:evil_lol: :evil_lol: :shake::shake::shake: Żadne mopsiki :shake::shake::shake: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Mój aparcik powrócil :multi: :multi: :multi: Bedą zdjecia bedą zdjęcia :bigcool: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 noo oto dajesz te zdjęcia dajesz :razz: :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Król seter :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: bez jednej nogi Troszkę portretów :loveu: :loveu: :loveu: Uśmiech w jedną stronę :lol: W drugą stronę, balsk fleszy go napewno nie onieśmiela :razz: Eee co jest grane ? Konczysz juz pstrykać :-( ?????? Jihaaaaaaaaaaa :multi: Znów bez jednej Nogi :evil_lol: Trzecia rzecz jasna w słoiku prawda Sylwia :eviltong: :eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dla wszystkich kochanych cioteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czesc Nugatki :multi: Swietnie, ze macie juz aparacik teraz na pewno bedzie duzo fot Nugata, a nie powiem, brakowalo Go tutaj :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Nugatowa']Jihaaaaaaaaaaa :multi: Znów bez jednej Nogi :evil_lol: Trzecia rzecz jasna w słoiku prawda Sylwia :eviltong: :eviltong: A gdzie indziej mogłaby być:eviltong: oczywiście w słoiku:diabloti: [quote name='Nugatowa']Dla wszystkich kochanych cioteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Niby facet, niby reproduktor a jak księżniczka sypia:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Nugatki :multi: Swietnie, ze macie juz aparacik teraz na pewno bedzie duzo fot Nugata, a nie powiem, brakowalo Go tutaj :loveu: :loveu: Czesc Oskarulki :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Postaram sie zeby już go tak czesto nie brakowało :razz: [quote name='sylrwia']A gdzie indziej mogłaby być:eviltong: oczywiście w słoiku:diabloti: Niby facet, niby reproduktor a jak księżniczka sypia:evil_lol: No bo to jest mój mały biały książę Quote
sylrwia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nugatowa napisał(a): No bo to jest mój mały biały książę Mały biały mówisz:evil_lol: ani on maly ani biały, uszy to mu pewnie w piekarniku przypaliłaś:diabloti: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 sylrwia napisał(a):Mały biały mówisz:evil_lol: ani on maly ani biały, uszy to mu pewnie w piekarniku przypaliłaś:diabloti: Buhehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nieeeeeeeeeee na grillu :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi: :multi: :multi: ohhhh mój ci on :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='malawaszka']:multi: :multi: :multi: ohhhh mój ci on :loveu: :loveu: :loveu: a nie bo moj :mad: :eviltong: czesc kingaaaaa:cool3: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Król Seter w sepii :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts