Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nugatowa']Taki

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Valentino Rudolph Magenta
Strasnzie bym chciala 2 , bo seter najszczęsliwszy jest z 2 seterem
Śliczny jest :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Nugatowa chciałam sie spytać czy znalazło sie może przez przypadek w aparacie kogoś z Twoich znajomych zdjęcie szorstkiej dziewczyny o którą pytałam??;)

Sywlia nie ma jescze zdjęć z finałów Jabko pewnie wrzuci w swoim czasie :razz:
Pysia napisał(a):
Śliczny jest :)

Prawda ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Honey napisał(a):
Czy Ty sie faktycznie do drugiego swetra przymierzasz ? Masz juz cos upatrzone ? :razz:

Ja się całe życie przymierzam :razz: :razz: :razz: Swój ukochany typ mam upatrzony ale narazie trzeba poczekać z realizacja i niech pieniążki pączkują:eviltong: Cała ta szperanina po internecie w szukaniu czegoś imponującego jets niezwykle imponująca

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ja się całe życie przymierzam :razz: :razz: :razz: Swój ukochany typ mam upatrzony ale narazie trzeba poczekać z realizacja i niech pieniążki pączkują:eviltong: Cała ta szperanina po internecie w szukaniu czegoś imponującego jets niezwykle imponująca

Heh, ja tak uwielbiam to ekscytujace poszukiwanie, wybieranie, oczekiwanie, ze... gdybym nie resztka zdrowego rozsadku, to bym juz dwa razy wiecej psow miala :roll: :evil_lol:

Posted

Boszzzzzz same wariatki :evil_lol: Ja jakbym nie pracowała Tobym pewnie juz ze 3 miała niufy do tego ze dwa małe jakiejś rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Honey napisał(a):
Heh, ja tak uwielbiam to ekscytujace poszukiwanie, wybieranie, oczekiwanie, ze... gdybym nie resztka zdrowego rozsadku, to bym juz dwa razy wiecej psow miala :roll: :evil_lol:

Hahahahaha Ty to i tak juz masz duzo tych czworołapnych stworów:evil_lol:

Pysia napisał(a):
Boszzzzzz same wariatki :evil_lol: Ja jakbym nie pracowała Tobym pewnie juz ze 3 miała niufy do tego ze dwa małe jakiejś rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysia i MopsiKKi:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Król seter :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: bez jednej nogi

Troszkę portretów :loveu: :loveu: :loveu:

Uśmiech w jedną stronę :lol:

W drugą stronę, balsk fleszy go napewno nie onieśmiela :razz:

Eee co jest grane ? Konczysz juz pstrykać :-( ??????

Jihaaaaaaaaaaa :multi: Znów bez jednej Nogi :evil_lol: Trzecia rzecz jasna w słoiku prawda Sylwia :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Nugatowa']Jihaaaaaaaaaaa :multi: Znów bez jednej Nogi :evil_lol: Trzecia rzecz jasna w słoiku prawda Sylwia :eviltong: :eviltong:

A gdzie indziej mogłaby być:eviltong: oczywiście w słoiku:diabloti:
[quote name='Nugatowa']Dla wszystkich kochanych cioteczek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Niby facet, niby reproduktor a jak księżniczka sypia:evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Nugatki :multi:

Swietnie, ze macie juz aparacik teraz na pewno bedzie duzo fot Nugata, a nie powiem, brakowalo Go tutaj :loveu: :loveu:

Czesc Oskarulki :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Postaram sie zeby już go tak czesto nie brakowało :razz:

[quote name='sylrwia']A gdzie indziej mogłaby być:eviltong: oczywiście w słoiku:diabloti:

Niby facet, niby reproduktor a jak księżniczka sypia:evil_lol:

No bo to jest mój mały biały książę

Posted

Nugatowa napisał(a):

No bo to jest mój mały biały książę

Mały biały mówisz:evil_lol: ani on maly ani biały, uszy to mu pewnie w piekarniku przypaliłaś:diabloti:

Posted

sylrwia napisał(a):
Mały biały mówisz:evil_lol: ani on maly ani biały, uszy to mu pewnie w piekarniku przypaliłaś:diabloti:

Buhehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nieeeeeeeeeee na grillu :eviltong: