Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejej zapomnialam o naszej galerii :oops: Narazie zdjęc nie będzie aż do odwołania :-( :-(

Tymczasem jutro wyjzedzamy do Czech na narty i nas nie bedzie !!!!!

Pozdrawiamy i prosimy o wyrozumiałość :oops:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ojejej zapomnialam o naszej galerii :oops: Narazie zdjęc nie będzie aż do odwołania :-( :-(

Tymczasem jutro wyjzedzamy do Czech na narty i nas nie bedzie !!!!!

Pozdrawiamy i prosimy o wyrozumiałość :oops:

kingus miłego wypoczynku :buzi: i wracaj szybciutko do nas :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

Jaki śliczny ten Nugacik :loveu: Jak wybierałam psa dla siebie to też myślałam o seterku, ale w końcu padło na spaniela :p Jednak seterki angielskie bardzo, bardzo lubię i miło mi, że mogę podziwiać Nugata :loveu:
Nie dość, że piękny to jeszcze zdolny - nie każdy pies pochłonie na raz taki kawał mięcha :razz:

Posted

[quote name='puli']Nugatowa - co zdobyliście w Rzeszowie to juz wiemy ale gdzie foty??:mad::mad:
Gratulacje dla ciasteczka!

Fot narazie nie ma, Puli zajełabyś sie recepta na lanolinę a nie machaniem mi tu pałką przed nosem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tajk to prawda Nugat zdobył CWC lok 1 NPDwR niestety wczoraj był strasnzie zgaszony :-( nie wiem czemu sedizna stwierdzilajeżeliby byłby bardziej radosny wziałby raze ale i tak wrócilismy bardzo sczesliwi :laola:

Posted

[quote name='Nugatowa']Fot narazie nie ma, Puli zajełabyś sie recepta na lanolinę a nie machaniem mi tu pałką przed nosem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tajk to prawda Nugat zdobył CWC lok 1 NPDwR niestety wczoraj był strasnzie zgaszony :-( nie wiem czemu sedizna stwierdzilajeżeliby byłby bardziej radosny wziałby raze ale i tak wrócilismy bardzo sczesliwi :laola:
Pewnie sędzina nie bierze uwagi na to, że pies czesto jest zmeczony podróżą, ona pewnie też by była :cool1:

Posted

Jesteśmy :multi: :multi: :multi: W końcu trochę świeżej brezy !
A więc zdjęcia są parę ale jednak z Rzeszowa dzięki RDT studio :loveu: :loveu:

Właściciwe nie wiem czemu mi taka ziemista cera wyszła :hmmmm: Nugat sie strasznie rozjeżdzałślisko tam było :shake: :shake:

Zbliżenie Pana Nugxa :loveu: :loveu:

A tutaj wszyscy ryją ze śmiechu z tego zdjęcia nie ma to jak krok hiszpAnski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy pleciesz mu warkocze po kapielach aby nie nałapał liści i patyków w te frendzle pod brzuszkiem??:evil_lol:

Natłuszczam go olejem palmowym albo lanoliną :evil_lol: :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Witajcie Nugaty :loveu:. Foty piękne ale ... Mam jedno zastrzeżenie do bannerku ... nie odsyła do galeri tylko do strony głównej DG :-x
Poprawić to szybko ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kingula :buzi: jak mija tlusty czwartek :p

przystojniacha moj :loveu: :loveu: :loveu:

Cześć Madziula :calus:
Ad1 Pączków nie jadam bo:
1.Jestem na diecie
2.Kompletnie mi nie smakują

A tak wogóle mam świnkę morską jak to Ress określiła zapalenie wezłów chlonnych zuchwowych :-( :-( :-( Morfologia mi fatalna wyszła no i mam "urlop" od wszstkiego :diabloti:

Posted

Nugatowa napisał(a):
A tak wogóle mam świnkę morską jak to Ress określiła zapalenie wezłów chlonnych zuchwowych :-( :-( :-( Morfologia mi fatalna wyszła no i mam "urlop" od wszstkiego :diabloti:

ojejj zdrowiej zdrowiej :drinking: :loveu:

noo i witamy w klubie będących na diecie :multi: :lol: jest bosko nie?? :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to tak jak jaaa :lol: jak Ci idzie?:cool3:

malawaszka napisał(a):
ojejj zdrowiej zdrowiej :drinking: :loveu:

noo i witamy w klubie będących na diecie :multi: :lol: jest bosko nie?? :evil_lol:

W sumie jak krew z nosa :evil_lol: :evil_lol: narazie 3,5 kg:cool1:

Posted

Nugatowa napisał(a):
W sumie jak krew z nosa :evil_lol: :evil_lol: narazie 3,5 kg:cool1:

na dobry początek :klacz: :razz: :multi: w marcu na wystawie się nie poznamy :evil_lol: Ress też w klubie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
na dobry początek :klacz: :razz: :multi: w marcu na wystawie się nie poznamy :evil_lol: Ress też w klubie :evil_lol:

Kurna dziewczyny zebyśmy nie przedobrzyły :diabloti: :diabloti: Mi to nie grozi przynajmniej :evil_lol: :evil_lol:

Teraz leżę i lecze wezły chlonne i wpitalam lody czekoladowe ale to usprawiedliwione bo ze zleceni LEKARZA :razz: :razz: :razz: