madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 kobieto zawiało was czy jak :cool3: Quote
Nugatowa Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Ojejej zapomnialam o naszej galerii :oops: Narazie zdjęc nie będzie aż do odwołania :-( :-( Tymczasem jutro wyjzedzamy do Czech na narty i nas nie bedzie !!!!! Pozdrawiamy i prosimy o wyrozumiałość :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nugatowa napisał(a):Ojejej zapomnialam o naszej galerii :oops: Narazie zdjęc nie będzie aż do odwołania :-( :-( Tymczasem jutro wyjzedzamy do Czech na narty i nas nie bedzie !!!!! Pozdrawiamy i prosimy o wyrozumiałość :oops: kingus miłego wypoczynku :buzi: i wracaj szybciutko do nas :buzi: Quote
sylrwia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nugat tez będzie jezdził na nartach :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jaki śliczny ten Nugacik :loveu: Jak wybierałam psa dla siebie to też myślałam o seterku, ale w końcu padło na spaniela :p Jednak seterki angielskie bardzo, bardzo lubię i miło mi, że mogę podziwiać Nugata :loveu: Nie dość, że piękny to jeszcze zdolny - nie każdy pies pochłonie na raz taki kawał mięcha :razz: Quote
sylrwia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A może nowe zdjęcia z Nugatem się pojawią?? :razz: Quote
puli Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nugatowa - co zdobyliście w Rzeszowie to juz wiemy ale gdzie foty??:mad::mad: Gratulacje dla ciasteczka! Quote
Nugatowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='puli']Nugatowa - co zdobyliście w Rzeszowie to juz wiemy ale gdzie foty??:mad::mad: Gratulacje dla ciasteczka! Fot narazie nie ma, Puli zajełabyś sie recepta na lanolinę a nie machaniem mi tu pałką przed nosem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tajk to prawda Nugat zdobył CWC lok 1 NPDwR niestety wczoraj był strasnzie zgaszony :-( nie wiem czemu sedizna stwierdzilajeżeliby byłby bardziej radosny wziałby raze ale i tak wrócilismy bardzo sczesliwi :laola: Quote
sylrwia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Nugatowa']Fot narazie nie ma, Puli zajełabyś sie recepta na lanolinę a nie machaniem mi tu pałką przed nosem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tajk to prawda Nugat zdobył CWC lok 1 NPDwR niestety wczoraj był strasnzie zgaszony :-( nie wiem czemu sedizna stwierdzilajeżeliby byłby bardziej radosny wziałby raze ale i tak wrócilismy bardzo sczesliwi :laola: Pewnie sędzina nie bierze uwagi na to, że pies czesto jest zmeczony podróżą, ona pewnie też by była :cool1: Quote
Nugatowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dla wszystkich ciotek które tak tesknią :evil_lol: :evil_lol: Szatan z piekielskich piekieł :evil_lol: Quote
sylrwia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Nugatowa']Dla wszystkich ciotek które tak tesknią :evil_lol: :evil_lol: Szatan z piekielskich piekieł :evil_lol: Słodziak :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jesteśmy :multi: :multi: :multi: W końcu trochę świeżej brezy ! A więc zdjęcia są parę ale jednak z Rzeszowa dzięki RDT studio :loveu: :loveu: Właściciwe nie wiem czemu mi taka ziemista cera wyszła :hmmmm: Nugat sie strasznie rozjeżdzałślisko tam było :shake: :shake: Zbliżenie Pana Nugxa :loveu: :loveu: A tutaj wszyscy ryją ze śmiechu z tego zdjęcia nie ma to jak krok hiszpAnski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Honey napisał(a):Gratulacje ! :klacz: :klacz: :klacz: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Dzięks Kasik :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Nugatowa'] Czy pleciesz mu warkocze po kapielach aby nie nałapał liści i patyków w te frendzle pod brzuszkiem??:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 sylrwia napisał(a):Czy pleciesz mu warkocze po kapielach aby nie nałapał liści i patyków w te frendzle pod brzuszkiem??:evil_lol: Natłuszczam go olejem palmowym albo lanoliną :evil_lol: :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witajcie Nugaty :loveu:. Foty piękne ale ... Mam jedno zastrzeżenie do bannerku ... nie odsyła do galeri tylko do strony głównej DG :-x Poprawić to szybko ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czesc kingula :buzi: jak mija tlusty czwartek :p przystojniacha moj :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kingula :buzi: jak mija tlusty czwartek :p przystojniacha moj :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Madziula :calus: Ad1 Pączków nie jadam bo: 1.Jestem na diecie 2.Kompletnie mi nie smakują A tak wogóle mam świnkę morską jak to Ress określiła zapalenie wezłów chlonnych zuchwowych :-( :-( :-( Morfologia mi fatalna wyszła no i mam "urlop" od wszstkiego :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nugatowa napisał(a):Cześć Madziula :calus: Ad1 Pączków nie jadam bo: 1.Jestem na diecie to tak jak jaaa :lol: jak Ci idzie?:cool3: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nugatowa napisał(a):A tak wogóle mam świnkę morską jak to Ress określiła zapalenie wezłów chlonnych zuchwowych :-( :-( :-( Morfologia mi fatalna wyszła no i mam "urlop" od wszstkiego :diabloti: ojejj zdrowiej zdrowiej :drinking: :loveu: noo i witamy w klubie będących na diecie :multi: :lol: jest bosko nie?? :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):to tak jak jaaa :lol: jak Ci idzie?:cool3: malawaszka napisał(a):ojejj zdrowiej zdrowiej :drinking: :loveu: noo i witamy w klubie będących na diecie :multi: :lol: jest bosko nie?? :evil_lol: W sumie jak krew z nosa :evil_lol: :evil_lol: narazie 3,5 kg:cool1: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nugatowa napisał(a):W sumie jak krew z nosa :evil_lol: :evil_lol: narazie 3,5 kg:cool1: na dobry początek :klacz: :razz: :multi: w marcu na wystawie się nie poznamy :evil_lol: Ress też w klubie :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 malawaszka napisał(a):na dobry początek :klacz: :razz: :multi: w marcu na wystawie się nie poznamy :evil_lol: Ress też w klubie :evil_lol: Kurna dziewczyny zebyśmy nie przedobrzyły :diabloti: :diabloti: Mi to nie grozi przynajmniej :evil_lol: :evil_lol: Teraz leżę i lecze wezły chlonne i wpitalam lody czekoladowe ale to usprawiedliwione bo ze zleceni LEKARZA :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts