sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Honey']WOW ! Gratulacje dla Nugata ! :multi: :multi: :multi: I powodzenia na egzaminie ;) A cóż to za egzamin??:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sylrwia napisał(a):A cóż to za egzamin??:razz: ekhmm no własnie, mnie 3 dni nie było bo tyrałam i juz w plecy jestem z plotkami :eviltong: Quote
Honey Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ekhmm no własnie, mnie 3 dni nie było bo tyrałam i juz w plecy jestem z plotkami :eviltong: Ale ciekawskie baby ;) :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Dziękujemy za Gratulacje :loveu: :loveu: świętowanie było.... No egzaminy mnie wciągneły mogę narazie zdradzić ze zaliczyłam na 4 + i 5- Układ krwionośny po francusku :bigcool: Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 No to zebyście nie zapomniały kto tu jest szefem :cool3: Powrót ze światówki proszę zwrócić uwagę na swobodna pozycje dolnych kończyn :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie kłamie on naprawdę spał chrapał i miał zamknięte oczy :-o :evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Nugatowa'] Nugat luz totalny:eviltong: co mu tam jakaś światówka:evil_lol: Quote
BORA Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nugat jest śliczny :loveu: Dzisiaj moja Tora się bawiła z takim seterkiem na Błoniach :lol: Quote
Nugatowa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 BORA napisał(a):Nugat jest śliczny :loveu: Dzisiaj moja Tora się bawiła z takim seterkiem na Błoniach :lol: My dzisiaj byliśmy na Błoniach miedzy 15 a 17 Moze to byliśmy My albo Orkan :cool3: Quote
Rul Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dopiero teraz widzę, gratulacje dla Championa :multi: !!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Nugatowa']Dziękujemy za Gratulacje :loveu: :loveu: świętowanie było.... No egzaminy mnie wciągneły mogę narazie zdradzić ze zaliczyłam na 4 + i 5- Układ krwionośny po francusku :bigcool: :-o :-o :-o po polsku to bym jeszcze powiedziała co moze ale po francusku to juz niekoniecznie :eviltong: nooo nieee...zeby moje bydle tak chciało ładnie spac w samochodzie co nugatek :mad: czesc kingus :buzi: jak sampoczucie przed swietami :razz: Quote
BORA Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nugatowa napisał(a):My dzisiaj byliśmy na Błoniach miedzy 15 a 17 Moze to byliśmy My albo Orkan :cool3: My chodzimy zazwyczaj wcześniej, około 12 :lol: To mógł być Orkan, a czy Orkan nosi czerwonego rogza w kostki? :cool3: Quote
Nugatowa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Cześć Dziewczyny Możliwe ze był to Orkanek choć on ma zielone szelki :cool3: Troszke nudnych zdjęć ślinotok ;) Nugosław zapadający w sen zimowy No i odkopałam nasza 3 wystawa :lol: Quote
sylrwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kinga a Ty na jakąś medycyne/weterynarie do francji na studia się szykujesz??:razz: Quote
puli Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Gratulacje dla Francuzicy! Nugatka,masz biotynę? Quote
malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 wow egzaminy po francusku :mdleje: Quote
Nugatowa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 sylrwia napisał(a):Kinga a Ty na jakąś medycyne/weterynarie do francji na studia się szykujesz??:razz: Ciii.................:lol: puli napisał(a):Gratulacje dla Francuzicy! Nugatka,masz biotynę? Pani Lidko wysłałam chyba 5 PM i chyba zadna nie doszła. A więc ta biotyna jest w granulkach nazywa sie Sukces Biotyna 50 g na sztukę (chyba na konia chodziło) dwie pełne miarki. Jeżeli sie "przedawkuje" to nie ma zadnych skutków ubocznych tylko pies wydala z siuśkami. Koszyuje 40 zł 2 kg więc na łeba wychodzi 20 zł. Moje kalkulacje mówią ze takie pudelko starczyło by na ok 6 miesiecy na psa :lol: Quote
Nugatowa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='malawaszka']wow egzaminy po francusku :mdleje: Wesiu nie przesadzaj ;) Jak się wpadnie w rytm to nic strasznego PS PULI a tu strona która widniała na opakowaniu wszystkie informacje sa tu zawarte http://www.wpmorawski.com.pl/ kliknąc trzeba w sukces a potem w biotynę Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nugatowa napisał(a):Wesiu nie przesadzaj ;) Jak się wpadnie w rytm to nic strasznego ja po polsku ledwie ledwie a ty do mnie po francusku :-o Quote
an3czka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Nugatowa']No to zebyście nie zapomniały kto tu jest szefem :cool3: Powrót ze światówki proszę zwrócić uwagę na swobodna pozycje dolnych kończyn :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nie kłamie on naprawdę spał chrapał i miał zamknięte oczy :-o :evil_lol: Hehe wygodnicki. Basco akurat jeździ w bagażniku, ale też często opiera sobie głowę o oparcie i zagłowek:lol: Quote
Rul Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tepi też tak lubi podróżówać :) . Kiedy nowe fotki :] ? Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kinguś pięknych świąt życzymy!!!! i smacznej rybki... Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witaj Nugatowa :multi: Twój chłopak jest naprawdę śliczny choć nie czarny ;):loveu: Quote
Nugatowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Cześć Przyjaciele ! Kompletnie nie mam czasu :shake: :-( dziś latałam kupowałam zaltwiałam z 10 godzin wszystko :-o az sama nie wierze więc dołączam sie do Pysi chyba zaraz będę spłukana :eviltong: :eviltong: Więc niech te święta bedą napełnione uśmiechnietymi mordkami i machającymi ogonami spontanicznymi uśmiechami girlandami śliny na widok świątecznych wypieków a przedewszystkim wielką miłościa NASZYCH ULUBIEŃCÓW Wszystkiego najlepszego :loveu: :loveu: :loveu: An3czka - Nugat ostatnio w 2 samochodzie nogi tylnie oparł o nagłówek a przednie w bagażnku i tak spał :-o jest z niego artysta i akrobata Goch- Serdecznie dziękujemy i nawzajem :loveu: Pysiu - ahh cóz tak napadło Cię na komplementy :evil_lol: :lol: ? Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Nugatowa']Cześć Przyjaciele ! Kompletnie nie mam czasu :shake: :-( dziś latałam kupowałam zaltwiałam z 10 godzin wszystko :-o az sama nie wierze więc dołączam sie do Pysi chyba zaraz będę spłukana :eviltong: :eviltong: Więc niech te święta bedą napełnione uśmiechnietymi mordkami i machającymi ogonami spontanicznymi uśmiechami girlandami śliny na widok świątecznych wypieków a przedewszystkim wielką miłościa NASZYCH ULUBIEŃCÓW Wszystkiego najlepszego :loveu: :loveu: :loveu: An3czka - Nugat ostatnio w 2 samochodzie nogi tylnie oparł o nagłówek a przednie w bagażnku i tak spał :-o jest z niego artysta i akrobata Goch- Serdecznie dziękujemy i nawzajem :loveu: Pysiu - ahh cóz tak napadło Cię na komplementy :evil_lol: :lol: ? Och...:oops: Sama nie wiem :oops: To chyba te święta :evil_lol: Quote
Recommended Posts