Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nugatowa']English crested dog :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I Gospodyni tej galerii ....................

A ten szpecący sznureczek to od Gwizdka Billika :eviltong:
Dlaczego świecisz dziecku po oczach :mad:
A ta poświata z Twojej fotki to co niby znaczy? ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Dlaczego świecisz dziecku po oczach :mad:
A ta poświata z Twojej fotki to co niby znaczy? ;)

E tam dziecku to jeszcze niemowlę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście intelektualnie :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Ta poświata Pysiu znaczy ze należy mi sie szacunek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p hihihi
Przyszłam za światów

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Dziś w nocy mieliśmy absolutną rzeź Nugatek na wczorajszym spacerze przeciął dosłownie na pół błonę pławną :placz: :placz: :-( :-( :-( Nie wiedziałam ze to jets tak ukrwione nie wiedział czy piszczeć czy lizać . Byliśmy u veta założył 2 szwy i na antybiotyku jesteśmy do poniedziałku.:-( Narazie muszę go oszczedzać naszczescie niekuleje ale wyglądało to wczoraj fatalnie

Posted

Nugatowa napisał(a):

Dziś w nocy mieliśmy absolutną rzeź Nugatek na wczorajszym spacerze przeciął dosłownie na pół błonę pławną :placz: :placz: :-( :-( :-( Nie wiedziałam ze to jets tak ukrwione nie wiedział czy piszczeć czy lizać . Byliśmy u veta założył 2 szwy i na antybiotyku jesteśmy do poniedziałku.:-( Narazie muszę go oszczedzać naszczescie niekuleje ale wyglądało to wczoraj fatalnie

kinus głowka do góry jestesmy z wami, nugacik to madre chłopisko i napewno szybko sie wykaraska :kciuki:

Posted

Nugatowa napisał(a):

Biedny Nugat :-( Zmorka miała dwa lata temu chyba takie fatum że ciagle przecinała łapy :cool3: Co wystawa to ona hop na szkło :mad: Zaprzestałam wystawiać bo obawiałam sie wykrwawienia :evil_lol:
No koniec żartów. Tak jak bardzo jest ukrwione tak szybko się goi skóra pomiędzy palcami bo psy błony pławnej nie mają :eviltong: To są zrośnięte palce pomiedzy 2 a 3 paliczkiem ;) A Ty zrobiłas Nugatowa z Nugacika kaczke ;)

Posted

Nugacik cuuudny :loveu:
Enter w zeszłym roku wyrwał sobie pazurka i przeciął łapę przy ścięgnie. Ledwo chodził biedaczek. Nie martw się, Wyjdzie z tego cało, z beznadziejnych styuacjii Enter wychodził, Nugat wyjdzie z tego:kciuki:.

Posted

Cześć Ciotki :cool3:

Z Kaczusią już lepiej:lol: oczywiście w moim domniemaniu bo to cholerny histeryk :angryy: :eviltong: Dzis byliśmy jeszcze na antybiotykach u weta

Myślałam ze to błona pławna :razz: goi sie powolutki zasypujemy dermakolem
Nugas wszystkich Was pozdrawia :loveu: i dziękuje za troskę wirtualną

Posted

[quote name='Nugatowa']Cześć Ciotki :cool3:

Z Kaczusią już lepiej:lol: oczywiście w moim domniemaniu bo to cholerny histeryk :angryy: :eviltong: Dzis byliśmy jeszcze na antybiotykach u weta

Myślałam ze to błona pławna :razz: goi sie powolutki zasypujemy dermakolem
Nugas wszystkich Was pozdrawia :loveu: i dziękuje za troskę wirtualną

Czyli skonczylo sie tylko na strachu ! :multi:

A czym on tak nasmiecil, marchewka ? :p

Posted

[quote name='Honey']Czyli skonczylo sie tylko na strachu ! :multi:

A czym on tak nasmiecil, marchewka ? :p

Cześć Honeyku :calus:
Tak to marchewa :evil_lol: zawsze musi byc upaplane wkoło
[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kinguś i śliczny Nugaciku :loveu:

życzymy Ci słoneczko dużo zdróweczka i szybkiego zagojenia ranki :multi:
O Daguś witajcie :multi: Dziękujemy Tobie i dżentelmenowi Oskarkowi :loveu:
[quote name='sylrwia']:laola: Gratuluje doczekania się potwierdzenia Dorosłego Championatu

Dzięki sylwia ;)

Tak to prawda Nugat od dziś oficjalnie Championem Polski :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Nugatowa']

Tak to prawda Nugat od dziś oficjalnie Championem Polski :multi: :multi: :multi:
Hura hura :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mamy Championa Kaczusiowego ( chociaż na tego jest miło popatrzeć :evil_lol: )
Gratulacje :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: