bigos Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A Nugatek będzie miał za chwilę nowy bannerek:cool3::cool3::cool3: Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 NIESPODZIEWANKA , ślicznie mi wyszły , prawda ?? Nugat prześliczny, jakiś czas temu szukałam domku dla seterka angielskiego z naszego schroniska:-( i znalazłam:multi: do teraz dostaję maile od zachwyconych właścicieli :loveu: pozdrawiam, zapraszam do siebie :cool3: Quote
alive Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 dla mnie oba banerki bomba ale chyba bardziej podoba mi się numer 2!!! :p Quote
Honey Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zdecydowanie numer 2 ! Doskonale dobrane tlo :) Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Eria jesteś cudowna !!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Cześć Babony :loveu: :multi: cudne te bannerki zobacze jaki mi jescze aneta25 zrobiła :loveu: : I do tego avatarek!! Dałabym wszystko bo sa przecudne, ale Mod by mnie chyba do pieca wsadził :evil_lol: Pomocy !!! Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no mi się też bardziej ten drugi podoba :loveu: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 bigos napisał(a):A Nugatek będzie miał za chwilę nowy bannerek:cool3::cool3::cool3: Bigosiu Tobie tez serdecznie dziękuje :klacz: Sondaz trwa ! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no widze ze nic nie masz w podpisie z nadzieja, ze bedziesz miec kingus, takie ładne masz kurka bannerki, prawie tak ładne jak moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no widze ze nic nie masz w podpisie z nadzieja, ze bedziesz miec kingus, takie ładne masz kurka bannerki, prawie tak ładne jak moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madziu nie marudż tylko głosuj na najpiękniejszy :loveu: Bo są tak cudne, że nie mogę sie zdecydować ! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 kinga ja mam 3 banerki od erii i bede zmieniac co 2 dni kazdy :evil_lol: Quote
bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nugatowa-dobry wybór:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nugatowa napisał(a):Nikt do nas nie przychodzi :placz: :placz: :placz: Mmmm pycha! Brakowało mi świeżego drewna w menu:evil_lol: Quote
puli Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Bannerki fajne,ale ja bym napisała nie :Nugat zaprasza" tylko "Zapraszamy do cukierni" Quote
Nugatowa Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kinga ja mam 3 banerki od erii i bede zmieniac co 2 dni kazdy :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: bigos napisał(a):Nugatowa-dobry wybór:loveu::loveu::loveu: ;) Dzięki an3czka napisał(a):Mmmm pycha! Brakowało mi świeżego drewna w menu:evil_lol: No baaa. Trzeba jeść zima nadejdzie i patolów nie bedzie ! puli napisał(a):Bannerki fajne,ale ja bym napisała nie :Nugat zaprasza" tylko "Zapraszamy do cukierni" Hmmmm może lepiej nie:evil_lol: ludzie by jescze nie wiadomo czego oczekiwali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 doberus kinga:buzi: jak sie miewa piegusek dzisiaj?:lol: zyczymy miłego dnia :loveu: Quote
Nugatowa Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']doberus kinga:buzi: jak sie miewa piegusek dzisiaj?:lol: zyczymy miłego dnia :loveu: Cześć Madziula :lol: Troche nochalka Nugat z innej planety :eviltong: :eviltong: :eviltong: ze smurfem chyba ważniakiem :hmmmm: I nugaś zaspany i pańcia która mu przeszkadza :evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nugatowa'] Nugat ma minę jakby myślał - idź babo, nie widzisz że śpię??!! :nonono2: Quote
wiq Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 witam:) piekny rudzielec! skad ja znam to spojrzenie: "malpo jedna, jeszcze flesz wlaczylas":evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 alive napisał(a):Nugat ma minę jakby myślał - idź babo, nie widzisz że śpię??!! :nonono2: Alive rzebyś wiedziała :evil_lol: wiq napisał(a):witam:) piekny rudzielec! skad ja znam to spojrzenie: "malpo jedna, jeszcze flesz wlaczylas":evil_lol: Witaj :lol: Rudzielcem to ona dokońca nie jest :p No a spojrzenie mija mu szybko, całe szczęscie :evil_lol: :lol: Quote
eria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nugat z innej planety mi się podoba on na większości zdjęć ma takie ponuuure spojrzenie, czy Nugat się czsami uśmiecha ?? :cool3: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Nugatowa']Cześć Madziula :lol: Troche nochalka Nugat z innej planety :eviltong: :eviltong: :eviltong: ze smurfem chyba ważniakiem :hmmmm: I nugaś zaspany i pańcia która mu przeszkadza :evil_lol: :evil_lol: Dzień Dobry :loveu: Widzę że Nugacik zmienił image na taki z innej bajki :multi: Quote
Nugatowa Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='eria']Nugat z innej planety mi się podoba on na większości zdjęć ma takie ponuuure spojrzenie, czy Nugat się czsami uśmiecha ?? :cool3: No wiesz Eria :placz: :placz: :placz: Ty nawet sobie niezdajesz sprawy jakie on uśmiechy strzela ! niestety wtedy kiedy niemam aparatu ! ale w polu zawszemozna dostrzec jego psi uśmiech Czy on wyglądana ponuraka ? Quote
Nugatowa Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 eria napisał(a):Nugat z innej planety mi się podoba on na większości zdjęć ma takie ponuuure spojrzenie, czy Nugat się czsami uśmiecha ?? :cool3: Pysia napisał(a):Dzień Dobry :loveu: Widzę że Nugacik zmienił image na taki z innej bajki :multi: Pysiu co masz na myśli :hmmmm: Ps: do Eria Nugat ma całe czarne oczy w słoncu ma piekny ciemny brąz ale mnie troche irytują bo nigdy nie wiem gdzie patrzy :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts