Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Magda_Miki napisał(a):No tak.....seterki to chyba szybko sie nudza nauka?:razz: No cóz swetry maja zasady :cool3: :lol: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Rzeczywiście tu zaraz będą pajęczyny :shake: :shake: :shake: :lol: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='an3czka']Fajny ten aport!:lol: Dzięki :p Prosto z Brna A teraz sobotnia sielanka :razz: i jeż :) Quote
Honey Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 O! To ten jez jeszcze zyje ? :lol: Nigacik jest sliczny, ma cudnie 'piegowata' morde. Podrap go prosze za uszkiem ode mnie :) Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Honey']O! To ten jez jeszcze zyje ? :lol: Nigacik jest sliczny, ma cudnie 'piegowata' morde. Podrap go prosze za uszkiem ode mnie :) Cześc Honeyku. Się robi :lol: :eviltong: A tu jeszcze pare ujeć...troszke moze was zanudzam zdjeciami :evil_lol: No ale tyle byłam bez mojego sprzętu :-( :lol: Kffiatuszki w naszym ogrodzie juz zapączkowały ;) Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 cześć witajcie :lol: Dziś wyjechaliśmy za miasto i zarzywaliśmy siwezego powietrza choć przyznam ze w miescie sie wstydze chodzić bo przypominam balon :crazyeye: :oops: :evil_lol: Quote
Magda Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Nugatowa'] Chyba sie juz znudzil:evil_lol: Zrobil takie oczy....... Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Niuchał i wąchał :cool3: i stójka nawet była:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Jeszcze naopotkałam na tsawie takie kwiatki ni to lilie wodne ni to glony :) A to dworek w Tomaszowicah.:razz: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Jeszcze dodam, ze w tym dworku odbyło się dziś huczne wesele gdzie mielismy okazje przez chwile uczestnizyć rodzina z wielkimi tradycjami :lol: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Kurcze ja chyba sama sobie wstawiam te fotki :placz: :placz: :placz: No ale nic dziś pichciłam i o to mój owoc pracy: Kto zgadnie z czym moj wypiek ten dostanie NIESPODZIANKE ;) SMACZNEGO;) Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Nugatowa']Kurcze ja chyba sama sobie wstawiam te fotki :placz: :placz: :placz: No ale nic dziś pichciłam i o to mój owoc pracy: Kto zgadnie z czym moj wypiek ten dostanie NIESPODZIANKE ;) SMACZNEGO;)mniam ...ciasteczko o rany Nugacik ma robaczka :placz: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mniam ...ciasteczko o rany Nugacik ma robaczka :placz: Alu to nie "tasiemiec":evil_lol: :mad: :mad: Quote
Jureja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Nugatowa']Niuchał i wąchał :cool3: i stójka nawet była:evil_lol: Widzę,że Nugat robi to co na wyżła przystało:lol: Śliczny piegusek z niego:loveu: Quote
Nugatowa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Jureja napisał(a):Widzę,że Nugat robi to co na wyżła przystało:lol: Śliczny piegusek z niego:loveu: No baa w końcu to seter :razz: ;) Wystawił wczoraj piękna sarne ale zdjęcie wyszło mi zamazane:-( Quote
bigos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Nugatowa napisał(a):Alu to nie "tasiemiec":evil_lol: :mad: :mad: Czyżby piłeczka ze sznureczkiem? Ulubiona zabawka Bigoska:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jak uroczo :loveu: a ciasto jest z zurawinką:razz: Quote
Nugatowa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='bigos']Czyżby piłeczka ze sznureczkiem? Ulubiona zabawka Bigoska:loveu::loveu::loveu: Tak tak piłeczka ze sznureczkiem ;) jak uroczo :loveu: a ciasto jest z zurawinką:razz: Niee :lol: .... Cześc Madziu :eviltong: Kochani :multi: Dziś byliśmy na naszym Krakowskim rynku :razz: I zrobiłam fotecki konikom :loveu: :lol: Quote
Nugatowa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Sukiennice:razz: Ratusz :lol: Gołabek :-o maść czekoladowa :eviltong: Nugat na rynku :lol: nasz skalniaczek ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Nugatowa']Sukiennice:razz: Ratusz :lol: a ja tez byłam ostatanio w krakowie i taka ze mnie sierota bom sie nie umowiła z wami :placz: Quote
Nugatowa Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a ja tez byłam ostatanio w krakowie i taka ze mnie sierota bom sie nie umowiła z wami :placz: Oj tak Madziu straszna z Ciebie sirota:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Grand Quote
Recommended Posts