Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie
Postanowiłam założyć Nugatowi Galerie do tego pomysłu skłoniła mnie An3czka dla której podziekowanie z pomoc dodam ze ma boskiego weimara Basco:lol:
Zdjecia bede wklejać od etapów zycia Nugata :)Pierwsze bedą z rodzeństwem które gorliwie poszukujemy..... Mam nadzieje ze wam sie spodobaja a wiec zaczynami Panie i Panowie przed wami....

Nugat to ten Rudas:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="7"]PIĘKNY lilith ma wielkiego przyjaciela w osobie irlandczyka więc i ja mam słabosc do seterów z chrakteremmm :loveu: więcj fotek tego cudu :)

Posted

Nugatowa napisał(a):
Nie to jest jeden miot tylko wąłsnie tak było te mniejsze to przeważnie sunie były ....

To az taka roznica wielkosci??? Bo ten jeden porownaniu do Twojego rudaska to wyglad jakby o miesiac mlodszy byl:crazyeye:

Posted

Kara no bo widzisz Nugat był najdorodniejszy .... a szukaliśmy orange nigdzie nie było rudziaków... tylko tu właściwie to teraz ta róznicę zauważyłam jest z jednorazowej hodowli..bo kupowaliśmy w ciemno teraz po roku ZAKOCHAŁaM SIE W SETERACH na zawsze i teraz mam wszsytko obcykane... ale naszczęscie na wystawach odnosimy sukcesy... kiedyś wkleje fotki z wystaw

Posted

Ale fajny piegus :loveu:
To chyba najmniej popularna odmiana setera? Najrzadziej się je spotyka, ciekawe czemu, przecież są przesliczne! U mnie na osiedlu są trzy suczki, to chyba hodowla zresztą ;)

Posted

[quote name='asher']Ale fajny piegus :loveu:
To chyba najmniej popularna odmiana setera? Najrzadziej się je spotyka, ciekawe czemu
Tak angliki sa rzadkie ale orangów jest maluutko:roll: choc teraz coraz więcej ludzi przkonuje sie do tego kolorku gdyz nie był to mile widziany kolor:)

Posted

Moja sąsiadka do niedawna miała 3 angliki,teraz zostały tylko dwa,miotowe rodzeństwo i sunia też ruda,tylko nie aż tak bardzo piegowata.Przemiłe stworki z seterów:smile:

Posted

Piękny piegus :loveu: Angliki są najpiekniejszymi seterkami :loveu:

Nugatowa, tylko zmniejsz zdjęcia, bo jak Evelina tu wpadnie, to cię skrzyczy i jeszcze zdjęcia w linki pozmnienia :evil_lol: